mojezlato:
, tolele sem si ravno par dni nazaj izposodil. Sem jo izbrskal med policami. TOP. HHhH pa je do polovice že prebran. S tole knjigo imam podoben odnos kot s skuto. Požiram strani 
svenska:
Ne boste verjeli (a pri meni je običajno takolele) ampak sem jo imel v roki, ko sem si izposodil 1964. Ker je to knjiga namenjena Stauffenbergu in operaciji Valkira, kar pomeni da je zgodovinsko dejstvo, sem jo pustil za enkrat drugič
.
Sedaj se mi namreč lušta nekaj čisto fiktivnega, za v park, za pod krošnje dreves....
Sem čisto v kriminalkah, mladostniških romanih, klasikah in znanstvenih buklah te dni.
Sploh ne vem kje se me glava drži, ko prebiram pet knjig v eno
MaskaA: Nope, priznam da mi doesn't ring a bell. Sem pa poguglal predlagano knjigo in se mi je takoj 
storilo. Prepletanje vohunjenja in kulinarike s celotnimi recepti. Majke mi, če pa to ni popolno zlitje oz. dve muhi na en mah, pol pa ne vem!!! Za del kulinarika v meni, ter za del ljubitelja zgodovinskih romanov. Lepo,lepo. HVALA LEPA
Hvala vsem KULINARIČKAM za pomoč. Vredne ste vsakega goldinarja

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---