Kaj beremo?

Leo F. Buscaglia - Živimo, ljubimo in se učimo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Med drugimi knjižnimi projekti katere prebiram, sem si za na plažo končno izbral, njegovo veličanstvo med kitaristi, one and only, neuničljivega kralja med uporabniki drog z večnim vprašanjem v glavi :" Le kako mo tu uspe, da še vedno živi? Kje tiči ta fenomen?!?!", gospoda KEITH RICHARDSA 

http://felix.si/biografije/9612-zivljenje-zep

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

K.A. TUSKER,  Kratkih deset vdihov

MARIAN KEYES, Druga stran zgodbe

Iča

Victoria Holt:  Poletna noč.

mopsika

MBrando, tudi jaz berem to knjigo - sem na 210. strani. Berem zelo počasi, ker mi je zanimiva in skoraj vsako ime in naslov pesmi "preverim" na You Tube, potem me pa zanese, pa poslušam še kaj, kar je vezano  na to ime... dnevi pa tečejo.

Skratka - uživam na polno.

Ava

Sporočilo je spremenil(a) Ava dne 23. 2015 19:47

Prejšnji teden sem gledala Peklensko pomarančo po TV, zdaj pa še v pisni obliki. Uf, sem se namatrala, ampak dojemala sem jo pa drugače kot v študentskih letih. Le zakaj ?

marjja

Ava je napisal/a:

MBrando, tudi jaz berem to knjigo - sem na 210. strani. Berem zelo počasi, ker mi je zanimiva in skoraj vsako ime in naslov pesmi "preverim" na You Tube, potem me pa zanese, pa poslušam še kaj, kar je vezano  na to ime... dnevi pa tečejo.

Skratka - uživam na polno.

Ava

Sporočilo je spremenil(a) Ava dne 23. 2015 19:47

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pred kakšnim mesecem sem prebrala Novorojen...

Še zdaj sem pretresena, že dolgo me ni nobena knjiga napolnila s toliko čustvi.

Vse ostale preberem in pozabim, ta me pa še kar spremlja. 

čoko

Elizabeth Hoyt - Ljuba moja pošast

Hoytovo rada berem, za vsako njeno knjigo vem, da bom bedela do jutra 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Elza BUDAU - Ljubezen v f-molu. Kaj pa vem. Sem prerinila čez polovico in moram reči, da so bila pričakovanja večja, glede na njena besedila pesmi, ki jih poznam. 

Ava

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti