Kaj beremo?

Prebrala, Dekle ki bi rado bilo nekje drugje,Edvina Fliserja.Pisatelj zna presenetiti,z bujno domišljijo, le kje dobi vse te navdihe? No ja, zato so pa pisatelji mar ne?

adalbert

Donna Leon in Brunettijev ČETRTI PRIMER kateri me čaka v knjižnici!!. Just can't get enough  

Po "čajanki" knjižnega kluba v spremljavi slastnega ČOKO VEGANSKEGA peciva (zelo zelo dobro je to naredila naša veganska knjižničarka. Težka prava čokolada, oreščki, sadje. NJAM. Zdravo, to pa to!) sem končno razumel in dojel določene segmente v knjigi UPANJE od madam TONI. 

Sedaj pa v akcijo z novo, meni osebno pisano na kožo veliko zanimivejšo vsebino; 
Babnik, Gabriela: Sušna doba

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Anders de la Motte - Mreza - odlicna. Ker pa je "nadaljevanje" Igre, priporocam najprej branje le-te. Mene se caka, kot obicajno je se nisem 

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Začela brati ,Zadela me je strela ,napisala Dr. Gloria Ortiz.

Milži

Kerstin Gier: Klub vražjih mamic. Lahkotna in zabavna .

Uly

Rosemray Rogers...Drzna strast...sexy...

lp goga

Jaz sem pa čist v kriminalke padla 

rrr

ribaracarak je napisal/a:

Jaz sem pa čist v kriminalke padla 

rrr

Sva že dvaaaaaaaaa . Trenutno v OSMEM primeru legendarnega BRUNETTIJA. Do sedaj najbolj "nohte grizajoč del" serije. Majkemi, da sem celi živčen ko njegova PAOLA trmari in trmari!! grrr 

Zraven pa še prebiram "lahkotno poletno" čtivo za sproti:
Thomas Brezina: NOVOHLAČNIKI

ter knjigo za knjižni klub:
Babnik, Gabriela : Sušna doba

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Berem Nekaj iz Tiffanijja (lušna, primerna za dopust).

buča

Paolo Giordano: Samotnost praštevil... že tretjič  

Magnesium

Sporočilo je spremenil(a) Magnesium dne 12. 2013 11:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti