Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Mene pa zanima malo prenova kopalnice v letu 2013, cene itd.
Jaz jo imam namen prenavljat spomladi 2014, imam ločen wc, iz kopalnice pa bom dala ven kopalno kad, ki jo bom nadomestila s tuš kabino, velikosti 110x80 cm, na mestu, kjer je bila sedaj kad bo po novem na vsako stran stene pralni in sušilni stroj, imam prehod do okna, tuš kabino pa dam v kot nasproti vhoda v kopalnico. Rabim zamenjat še radiator(ki je sedaj rebrast), instalacijo, keramične ploščice. Bideja v kopalnici ne maram, ampak priročen umivalnik z ogledalom in omarice za čistila, praške in brisače. Trenutna barva kopalnice je čokoladna barva kadi, enake omarice, boksi, bel umivalnik in bela barva tehnike. Keramične ploščice so svetlo rjave.
Kolikšen bi kaj bil strošek prenove in kje si lahko narišem 3d izris kopalnice.
Lep dan,
m.
trticaPribližno 6425€.
Commis débarrasseurizris ti naredijo v merkurju..
angie :)Izris vam dandanes pripravijo že v večini salonov s keramiko.
Najbolje bi bilo, da se sprehodite do kakšnega izmed salonov, izberete najprej ploščice, ki so vam všeč in vam na podlagi le-teh naredijo izris.
Midva sva dala za izris 40 EUR, ki pa sva jih ob nakupu ploščic dobila povrnjene.
La_RosaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo