Moja kopalnica je v zadnji fazi izdelave (v soboto je bila pobeljena

), pa če sem prav izračunala, me bo vse skupaj prišlo okoli milijona z delom vred... je sicer manjša kot tvoja, 6m2, notri imam pa več, kot pišeš, da bi ti imela (veliko kad, umivalnik+omarice, wc, bide, pa tudi talno gretje in en stenski radiator-lojtrco)..izbrala sem stvari , ki so mi všeč in nisem pretirano gledala na ceno. Je pa čisto nova, tako da nisem imela stroškov z razbijanjem in odvozom materiala. Pa električarje imam doma.

Cena je sicer zelo odvisna od tega, kaj ti je všeč; jaz sem recimo že videla samo umivalnik in ogledalo za 470.000

. K sreči mi ni bilo všeč

Najbolje, da si vzameš čas pa greš pogledat po trgovinah, samo pomoje če za to investicijo računaš tam okoli milijona in greš res na neke srednje variante, ne boš veliko zgrešila. V moji žlahti smo letos štirje urejali kopalnice in smo za to vsi porabili nekje od milijona do 1.300.000. Je pa tudi odvisno, kje najemaš mojstre - LJ je recimo precej dražja od ostalih krajev.
Aja, pa če nimaš nikogar, ki bi ti karkoli naredil zastonj ali zelo poceni, je res najbolje, da vzameš kake preverjene mojstre "na ključ" kot piše nelly - mene so različni dostavljalci, vodovodarji, pleskar itd. spravili ob živce. Pa ko nekaj plačaš, preveri na računu, če imaš vse tako, kot je treba, ravno tako, ko ti pripeljejo.