Ločevanje živil 90. dni - 5. del

YOY samo zate: Ko boste močnejši na enem področju, boste ugotovili, da so postala obvladljiva tudi druga. In naslednja stvar, ki jo boste opazili, je to, da iz sadike rastete v visoko, čudovito drevo, ki ima korenine zasidrane globoko v zemljo. Z drugimi besedami, uspevali boste v celovito, čudovito, skrivnostno in neprimerljivo stvar, imenovano ... ŽIVLJENJE!" No boys-no love.........no love-no sex.............no sex- no children.........no children-no problems..........no problems-no fun! darja-
sy hvala,kot da sem padla z marsa. Moram pa napisat,da tako lačna kot sem danes nisem bila še nikoli v življenju................................ampak sem zdržala,ko je bilo najbolj hudo sem pojedla 10 pistacij in se smilila sama sebi. Je bil trenutek ko sem rekla da je že dost,ampak jutri je nov dan in to vodni dan...kaj bo šele jutri. Mislim da bom jutri še slabša,ker bom zbolela,se mi malo že maši nos pa po grlu praska. Zdaj pa grem na sedežno,da me kaj ne premami. Ja še to .S kakšno kremo se mažete po obrazu,proti gubam???Mi je popoldan kolegica rekla da sem se ful postarala..pa imam kremo proti gubam al od Loreala Decontract rides..al kaj podobnega,vedno dobro kremo.. Že nekaj let se mažem s kremami proti gubicam in ostalim "nevšečnostim"danes pa sem bila kar mal razočarana. Prosim za boljše nasvete...pa kakšno masko si delate...joj kok sem smotana ampak danes očitno ni moj dan zato kar grem,drugače bom še kam padla(depresija zaradi pomankanja hrane). Čao belle. darja-
Jaz sem se pa danes imela tako zelo fajn Dopoldan sem se pustila razvajat na masaži, zvečer pa sem šla (končno) na aerobiko Uf, kako sem uživala. No, saj čez dan sem seveda ponovno čisto preveč jedla in "vsega boga" mešala med seboj, a to ni sedaj tema... blažkaa
Punce, Happy Valentines Day blažkaa
Darja jaz nikoli ne bi mogla rečt eni joj kolk zgledaš stara....sploh nisem tak tip,briga mene,važno je da človek kaj fajn pove....sej men tud reče kdo joj maš ti že sive lase,pa kaj čez 1 mesec ko si jih pobarvam je spet isto,pa še tolk mladi smo,no bo že drgač pa jaz se ne držim čisto striktno te diete,samo ločujem pa res,ter pojem zjutri oz .dopoldan sadje pa zvečer solato ...kosilo pa normalno-ločevalno....jupi kilce grejo dol...blažkaaa kaj boš ti z dragim počela danes-joj joj kuharca37
Hojla! Želim vam veselo in srčkasto Valentinovo! Naj vam dan mine v vročih objemih in slastnih poljubih! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Srčkov dan je danes! Pa okol mene nobenega pravega razpoloženja. Le jaz imam okoli vratu obešen en srček. Drugač pa dobra novica. Pol kile je šlo dol! Juhej! Ampak to še ni vse!!! Lansko pomlad sem kupila eno prehodno jakno, pri kateri še nisem nikoli zapela zadrge! Danes sem jo, in to čisto brez problema! Darja, kje si danes? Upam, da si boljše volje in da ti bo slabo voljo odplaknila voda. Dej, napiši kej. Držim pesti, da boš zdržala današnji dan!!!
Pozdravljene! vsem želim polno ljubezni valentinovo. ravnokar sem mami prinesla eno bromelijo in okrasni lonček za valetinovo (saj obdarujemo tiste, ki jih imamo radi). Fant pa dobi drilo šele zvečer, saj sem kupla nekaj za popestritev posteljnih aktivnosti Malo še pa grem jest, danes bo solata na jedilniku. Ob 12 pa moram bit že drugje, tako da bo danes kosilo malo prej. papa babike tocka
Pozdravljene Pravkar sem prišla domov. Že navsezgodaj sem šla na umivanje, barvanje, striženje in navijanje las, tako da sem še booooooooooolj lepa In pripravljena na martinčkanje. Sem pa kupila drobna presenečanja za hčerkici in malo večje presenečenje za mojo boljšo polovico. Joj, kako bosta punci veseli. Da o dragem sploh ne govorim... Ko popoldan peljeva najini na vaje pa greva midva za eno uro na lepše. Potem pa samo nadaljujeva zvečer Sedaj grem pripraviti kosilo hkrati pa držim pesti, da se boste tudi ve imele lepo in maksimalno uživale blažkaa
Joj kok je vam lepo......Ravno sem prišla iz službe,pa sem lepo sama doma ampak sem našla v predalu eno pol kilsko bonboniero.....(MOŽ JE ŽE V SLUŽBI),jaz pa sem tudi njemu nekaj kupila,pa še košaro jagod,ki jih ima tako rad. Drugače pa sem jaz danes na vodi....do zdaj je kar bilo no bomo vidli kako bo popoldan,se bom že nekak zamotla .Pijem čajček,ker sem malo prehlajena tisti Ašičev postni čaj,pa moram skoz letat na wc. Ko želiš umreti, ko spoznaš, da ni vredno živeti, Ker je življenje le bolečina, ki trga dušo in lomi srce, Takrat se spomni, da obstaja nekdo, ki te zna razumeti! Ko želiš umreti, ko ti samota preseda,ko si vse bliže propadu, Takrat pomisli in se spomni, da te še nekdo vedno ljubi! Ko želiš umreti, ko si spoznal da je življenje pot, poraščena s trni Takrat se ne ustavi, ampak pojdi dalje, pusti da trnje peče in boli, Ker le tako dosežeš želene cilje! Ko želiš umreti, ko se naveličaš življenja in spoznaš, Da ni več upanja in ne rešitve, Tokrat se obrni in se nasmej, ker sonce sije dalje!! darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti