Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Js sm u službi in mal vas čekiram. Vidim, da ste pridne. Če imate možnost, pejte na sonček, k je tko lepoooooo! Po neuspelem vikendu se spet držim diete. Kolegica me je spet malo opogumila, da se mi lepo pozna manj kil. Hvala bogu, ker sm tko zasrala vikend, da sm mislla, da je vse izgubljeno. Danes imam makarončke in za večerjo čokoladne cookije,ki si jih je zaželel sine. Njam! Ajd, grem delat, LP
SY danes nisem v službi zato ne vem če v KK sije sonce...pri nas je še megla. darja-
pri nas tudi ne sije..sj bolš..kr bi me samo ven vleklo a morem biti za knjigami žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 12. feb 2008 12:10:22
Pr nas je pa lep sonček. Vidim skozi okno. Mislim pa, da je tud mrzlo zraven. Glavno je, da je svetlo. Bogi tisti, ki so na severu doma (npr. na Finskem), ker imajo velik del dneva temo. Dobr, da sm doma v Sloveniji.
Yoy nikakor ne smeš preskočiti vodnega dne - ta je pravzaprav ocvirek diete. Za Š-dan jaz velikokrat jem zeleno ali zeljno solato s fižolom v zrnju iz konzerve - 250 g rdeč fižol - super je, zraven pa lahko poješ majhen košček kruha ali pa kar brez, pa veliko česna. Kristalka
Tudi pri nas je že sonček,zdaj pa bom morala na govorilne ure,pa se bo ta čas skril. Moja aerobika se še ni prenesla,sem kar jezna,ko gre tako počas...sem pa danes od kolegice dobila fit-ball za mojo bolečo hrbtenico... Zdaj pa bo sam cd mi sine še speče .... darja-
Kristalkaa si me prehitela...te nisem uspela pozdravit. Pojutrišnjem je tudi pri meni dan D.... darja-
Ku - ku! Lep pozdravček vsem skupaj. Kolk ste pridne tiste ki študirate in se učite - ampak le dajte se , je pa po narejenem izpitu tolk boljši občutek kajne? Blagor tistim, ki ste malo uživale na sončku. No jaz pa še malo v službi, potem pa grem v ZD, ker je morala hčerka zjutraj v laboratorij na komplet preiskave, pa sem zdravnico klicala za izvide in je rekla da je čisto preveč stvari, naj kar pridem do nje. Me je začelo resno skrbeti. Imela je občasno vročino in to že kar tri mesece, - pa je bilo dobro, pa spet. Tko da je bila tudi pri zdravnici že tretjič. Res upam, da ne bo kaj hudega. Pridno vztajajte na zastavljeni poti, pa lepo se imejte FRČA
LP Jaz pa sem zdajle prišla iz govorilnih ur,pa se moram pohvalit.......da je sine priden.To se mi zdi nekaj najlepšega kar je lahko.Saj v ocenah ni čist bleščeč ampak je pa druga vse ok. Če bom šli na medicinsko šolo se bo treba še kar učit.. Zdaj pa grem malo po opravkih ve pa uživajte.. darja-
Bravo, Erik! Čestitke mamici!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti