Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kuharca37 kaj pa sadne dneve imaš? tocka
Pozdravljene vse zaljubljene in ljubljene. Tudi z mano je danes - je kar uspešna, moram pa zopet par rozinc pojest preden grem na telovadbo. Darja - gubice pa kremice - večni boj. Sem že toliko krem sprobala pa nobena ne dela čudežev. Vsaka nova, ki pride ven, naj bi bila najboljša - eno samo zavajanje. Obdržim pač tisto, za katero vidim, da najbolj prija moji koži - Loreal age-re-perfect. Včasih si kupim mandljevo masko, najraje imam pa kar domač proizvod: namažem se z navadnim jogurtom, pustim 15 minut, nato pa rahlo zdrgnem = piling in osvežitev. Sperem z mlačno vodo in nanesem stepen beljak, ki mu dodam par kapljic limoninega soka - po 15 minutah sperem in namažem s kremo. Zelo dobro dene tudi maska iz medu in limoninega soka. Kristalka
Darja: Ko sm živela privat v Ljubljani, sem imela gazdarico, ki je prisegala na kislo smetano. Enkrat tedensko si je na obraz namazala kislo smetano, pustila, da se je posušila, in potem jo je sprala z vodo. Potem se je namazala s kremo (ne vem katero). Izgledala je sigurno 10 let mlajša od dejanskih let. Drugače pa vem za eno zlo fajno zadevo (neke vrste gel), ki gladi gube in umirja kožo. Je malo dražja (cca. 30 eur), lahko jo zrihtam. Včasih sem uporabljala in bom naročila tud enkrat v tem letu, ko bom imela kej viška dnarja Moji koži odlično paše in od drugih sem tud slišala same pohvale.
Ste na romantični večerji???Grešite???Ste lačne??? Naj povem da jaz sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vodni dan mislim da bo uspel,če ne bom prej omedlela od lakote. Zdaj pa grem pod tuš in na sedežno in ne vstanem več da slučajno ne bom jedla. Ampak res sem lačna............ Lep Valentin vsem skupaj. darja-
Tale dva sta pa tolk dobra da jih moram dodat.Še kar vztrajam nisem nič jedla ampak bi.... darja-
Menda so nekateri moški danes takole hodili domov blažkaa
Dobro jutro! Saj ne morem verjeti, da smo vse tri punce iz naše družine rahlo zbolele . Hčerkici sta že včeraj grede iz šole tožili, da se slabo počutita potem se je pa vse skupaj zvečer (že pri mažoretkah) samo stopnjevalo. Mlajša hčerkica je ponoči dobila vročino (sicer rahlo, a vseeno) in je večino noči prebedela. In jaz z njo, seveda. Starejša pravi, da se tudi ona še vedno ne počuti v redu, tako da sta obe ostali doma. Mene pa grlo peče... Kuham nam mlečni rižek potem bom pa pripravila poln lonec domačega kompota (suhe slive, suhe marelice, rozine in jabolka). Pa juhica bo vmes. Pa veliko cartanja. No, ker je vse za nekaj dobro, bom danes prebrala vse knjigice, ki sta jih prinesli iz šolske knjižnice . Njima bo všeč, mene bo pa sprostilo... Upam, da ste ve zdrave blažkaa
tocka....sadne dni imam dopoldan,evo danes sem začela z banano,pol pa kakšno jabolko....včeraj sem južnala zelenjavno juho in solato z koruzo....odpovedala sem se kruhu-ne vem če ga jem 1x na teden mi punci nosita domov svojo malico kruh oz žemlje z semeni,nočeta jesti men je pa tolk ok...in takrat to pojem....pa sladkarije -men je bil cilj da se odpovem predvsem tem,sem ponoči vstala šla na wc in še na piškote in tako dalje,skratka bila sem obsedena od sladkarij,saj jih še pojem samo recimo vzamem 2 piškota in dovolj ...ne pa pol škatle,joj sem imela po 3 otrocih 56 kil po četrtem je pa šlo gor olala 20 kil....in to imam že 7 let... Včeraj sem za valentinovo dobila trobentico-rožico ....priden mož se spomni name še po skoraj 19 letih zakona kuharca37
KAKO GOD OKRENEŠ - NE VALJA... Nije lako biti žena, bilo gdje na svijetu. Pametna, lijepa I ambiciozna. Druge žene te mrze. Muškarci te se plaše. Lijene misle DA ćeš im uzeti radno mjesto. Ako imas novaca - ili si sponzoruša ili si ljubavnica. Ako sama zaradjuješ - glupa si. Ako puno trošiš - rasipnica si. Ako imas dugačak jezik - kučka si. Ako šutiš - mutava si. Ako se dotjeruješ - imaš nekog drugog. Ako se NE dotjeruješ - zamijenit će te drugom koja se dotjeruje. Ako imaš muške prijatelje - ili su ti momci ili ljubavnici. Ako si neudata - nešto ti fali. Ako si udata - budala si. Ako si ipak udata - zašto nemaš karijeru? Ako imas karijeru - zašto nisi udata? Kad se udaš - kad ćeš roditi? Kad rodiš - kad ćeš roditi drugo dijete? Kad rodiš dvoje - ti ništa NE radiš? Pa zar nisi imala nekakvu karijeru? naty
http://static.album.email.si/1/5/473815/DdCfQG_3O647A1ZDNY Kaj vam je na tej sliki bolj všeč? hihi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti