Pozdravljene
Se vidi, da je vikend. Nikjer nobene (no, razen Sy in mene
).
Jaz sem že celo jutro takoooooo pridna...Zjutraj sem telovadila
, potem je dragi šel v slaščičarno po kruh, da smo lahko zajtrkovali. Medtem smo se punce uredile, malo pospravile po sobah in seveda zajtrkovale. No, jaz sem danes na vitaminčkih zato sem si (ponovno) naredila kašo iz grenivke, pomaranč in kivija. Mnjami, to mi je pa resnično dobro
...
Dragi je šel k frizerju in na avtopralnico, hčerkici se igrata enko, jaz pa sem že naredila bolognese omako za kosilo. Ko pride moški del naše družine domov, gremo na sprehod do kosila, saj se že kaže sonček
.
Potem bom samo še testenine skuhala, jih zmešala z omako, naribala čez sir in dala gratinirat v pečico.
Zase bom pa skuhala zelenjavo in jo enako zapekla. Pa rdečo peso s koruzo bomo jedli za solato.
Popoldan gremo v kino
, zvečer pa.......še ne vemo.
Izkoristite tale sonček predvsem pa uživajte
blažkaa
Se vidi, da je vikend. Nikjer nobene (no, razen Sy in mene
, potem je dragi šel v slaščičarno po kruh, da smo lahko zajtrkovali. Medtem smo se punce uredile, malo pospravile po sobah in seveda zajtrkovale. No, jaz sem danes na vitaminčkih zato sem si (ponovno) naredila kašo iz grenivke, pomaranč in kivija. Mnjami, to mi je pa resnično dobro
...
Dragi je šel k frizerju in na avtopralnico, hčerkici se igrata enko, jaz pa sem že naredila bolognese omako za kosilo. Ko pride moški del naše družine domov, gremo na sprehod do kosila, saj se že kaže sonček
.
Potem bom samo še testenine skuhala, jih zmešala z omako, naribala čez sir in dala gratinirat v pečico.
Zase bom pa skuhala zelenjavo in jo enako zapekla. Pa rdečo peso s koruzo bomo jedli za solato.
Popoldan gremo v kino
, zvečer pa.......še ne vemo.
Izkoristite tale sonček predvsem pa uživajte
blažkaa
Mene pa "daje" PMS, zato sem se cel večer (in celo noč, seveda
) samo stiskala.
Mi je dragi zvečer naredil metin čajček, za večerjo spekel za hčerkici palačinke zame pa prinesel (v posteljo
) narezane
. In en Milkin čokoladni srček. Ki sem ga kljub vitaminskemu dnevu pojedla
A je to sploh sladica
...
Lepo preživite tole čudovito nedeljo
blažkaa