Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene Se vidi, da je vikend. Nikjer nobene (no, razen Sy in mene). Jaz sem že celo jutro takoooooo pridna...Zjutraj sem telovadila, potem je dragi šel v slaščičarno po kruh, da smo lahko zajtrkovali. Medtem smo se punce uredile, malo pospravile po sobah in seveda zajtrkovale. No, jaz sem danes na vitaminčkih zato sem si (ponovno) naredila kašo iz grenivke, pomaranč in kivija. Mnjami, to mi je pa resnično dobro ... Dragi je šel k frizerju in na avtopralnico, hčerkici se igrata enko, jaz pa sem že naredila bolognese omako za kosilo. Ko pride moški del naše družine domov, gremo na sprehod do kosila, saj se že kaže sonček . Potem bom samo še testenine skuhala, jih zmešala z omako, naribala čez sir in dala gratinirat v pečico. Zase bom pa skuhala zelenjavo in jo enako zapekla. Pa rdečo peso s koruzo bomo jedli za solato. Popoldan gremo v kino , zvečer pa.......še ne vemo. Izkoristite tale sonček predvsem pa uživajte blažkaa
LP Blažkaa res si srečnica da imaš toliko časa in energije...ob 14 sem prišla iz službe,pa kosilo,zdaj posoda pospravljanje,pa pripravit za jutrišnje kosilo,ker grem spet v službo...itd...itd...itd. Sem pa prehlajena mi teče iz nosa in nisem nič kaj dobre volje... se oglasim še kasneje..čao darja-
Ja, nedelja je, zato ni nikjer nobene (spet) Mene pa "daje" PMS, zato sem se cel večer (in celo noč, seveda ) samo stiskala. Mi je dragi zvečer naredil metin čajček, za večerjo spekel za hčerkici palačinke zame pa prinesel (v posteljo) narezane. In en Milkin čokoladni srček. Ki sem ga kljub vitaminskemu dnevu pojedla Ampak glede na to, da so to "tisti" dnevi v mesecu, mislim da se mi oprosti... Danes sem na beljakovinah, zato bo na meniju polenovka in motovilec. Za ostale člane pa še malo kuhanega krompirčka zraven. Pa veliko peteršilja, česna in limoninega soka za naju dva. Za sladico bom puncama naredila vanilijev puding, dragi bo pa dobil kozarec A je to sploh sladica Kaj pa moja sladica? Bomo še videli. Odvisno od razpoloženja Obožujem vikende, ker je družina cel dan skupaj. Ker se igramo družabne igre. Ker se veliko več smejimo. Ker lahko pijemo čajčke čez cel dan. Skupaj. Ker smo sproščeni. Ker se lahko po mili volji stiskamo. Ker se lahko pred kosilom, po kosilu (in še vmes) predajam nežnostim... Lepo preživite tole čudovito nedeljo blažkaa
Pozdravljene! Nobene nikjer. SY jaz sem visoka samo 154 cm. Zdaj ravno jem ananas, je tako dober-fajn zrel. Drugače pa sem bolj boga danes. Bla sem po dolgem dolgem času malo zunaj zvečer in sem prišla ob 2 zjutraj domov. Nisem bla pijana pa nič, ampak mi vseeno ne paše nekaj ekstra jest. Pojedla sem krožnik juhe in sedaj ananas. Saj mi je prav, da to jem, včeraj sem tak grešila sem pojedla eno pico. Prej sem se malo učila in pa psihično se pripravljam na prvi dan službe jutri. Me je kar malo strah. Fajn bosite, grem malo ležat, ker fant še kar spi odkar sma prišla domov. papa tocka
danes sem pa jedla torto.....vse naj naj starejši hčerki,saj ima 9 let...naredila sem jo sama v obliki zajca ,bom dala na kul slikco...bom pa jutri manj jedla pa bo...ćav vsem. kuharca37
Mi smo pa danes zunaj. Malo kurimo in uživamo v sončku. Lepo je. Adam skače in pleza in na sploh ga razganja. Lepo ga je gledat, ko je zdrav in razpoložen. Jaz sem danes na vitaminih. Zdej grem pojest eno jabolko pa spet ven. Uživajte
Pozdravljene Ravnokar prišla z enega malega praznovanja - ravno toliko, da so mi jedilnik zmešali - seveda sem morala vsakega po malo. Ne ljubi se mi vedno razlagat, da jaz pač drugače in druge stvari jem, še posebej tistim, ki to itak vedo, pa me nalašč silijo. Mar bi bila doma. Po drugi strani pa pravimo, da ne bomo žrtve diete, a ne? Torej en dan pregreh še ne bo pomenil nevem kaj - bo pa jutri bolj redka hrana. Blažkaa, vi ste, predvidevam, ena tako lepa in prisrčna družinica - mi kar srce zaigra, ko te berem. Tocka vso srečo ti želim na prvi delovni dan - naj te ne bo strah - pokaži, da si samozavestna (nič zato, če malo zaigraš) - važen je prvi vtis - srečno torej. Kristalka
LP Kristalka,kako mi je vse to znano.Tudi jaz sem bila na terenu pa imam OH dan in sem se trudla bit spet prijazna in sem jedla papriko ,ajvar,kumarice.........pol mi pa še težijo...ah saj ni važno v glavnem namesto da bi mi danes ponujal piškote......mi pa salamo in kruh. Bistvo je da nisem grešila in da se moja dieta nadaljuje.... Sy a ste kurli travnik?? Tocka a so ti hlače prav?? Jutri pa bo tako vse OK... Grem pod tuš,se javim jutri zjutraj,ko bom sama doma.Sicer pa bom morala dat popravit računalnik,ker nimam več zaščite(ne vem zakaj)pa še pogon je šel u k...,pa je sine ful živčen.Saj bom povedala kdaj me ne bo...čim kasneje da ne bo sine tolk gor ha,ha,ha... darja-
Darja, a si šla spet mim? Jebelacesta! Sm vsake tolk časa pokukala k sosedom pa nism vidla pravega avta... :-| Ja, travnik smo kurli in zdej vsi lepo dišimo. Mali se že kopa, da bo šel jutri lahko v šolo, drugač ga ne bi not spustil Sadni dan ni bil glih čist taprav, ampak......... pustmo to. Čez teden je sadni dan lažje speljat kot med vikendom. Ajd, zdej pa grem prebrat pravljico za lahko noč.
SY ,sem bila gor sem šla na štrudel,ga je spekel Davor...,sem imala ravno OH,nisem pa hotela jest salame....pa je bila spet zamera...pa saj ni važno,grešila nisem in danes vaga še vedno kaže 69. Danes imam vitaminčke in sem si že skuhala kompot iz jabolk robid in sliv.Kašljam zato bom danes na domačih zdravilih. Kje pa ste danes?Sina sem peljala na avtobusno postajo (500m)da reveža ne bo zeblo in je zunaj -8 stopinj.Se bomo kar bolj not držali (do 10 ),ko moram v službo. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti