Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lp Dobro jutro.Pust je za nami in sem zdržala brez krofov.Mi je zvečer maškara(soseda) prinesla še tople krofe......pa sem moža prisilila,da jih je pojedel. Tako mi je danes zjutraj vaga pokazala 70,5 kg.Še malo pa bo spredaj magična 6. Za prvi november sem imela 84 kg in mislim da sem kar lepo napredovala. Danes pa bom za kosilo naredila ocvrt sir (za sina in moža),jaz pa bom jedla feta sir in paradižnik. To je spet hrana za mene,sam da je solata....pa sem srečna. Upam da ve niste pretiravale s krofki in da vam danes ni žal. Sem pa nekaj krofov,ki sem jih spekla dala v skrinjo pa jih bom pojedla ko bo čas za to. Zdaj pa grem po vsakdanjih opravilih...se še javim. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 06. feb 2008 07:34:16
Darja, čestitke, da si zdržala brez sladkih prepovedanih krofov na najin sadni dan. Tudi jaz sem bila pridna. Imela pa sem izredno nizek pritisk, zato sem se počutla čist hin. Danes pa ni nič kil manj, bo kdaj drugič. V službi je več kot pol ljudi bolanih, tudi sama se ne počutim nč fajn. Darja, bravo za teh 13 kil v minusu. Ful ti jih privoščim. Sebi bi jih pa tudi privoščila hehe Imejte se skrajno. LP, Sy
Sy saj bo moraš pa vedet da sem jaz na dieti že tri mesece,samo vmes sem imela 3 tedne premora...drugače bi bilo najbrž že več. Kaj pa boš danes jedla? Jz bi rada dala dol vsaj še 6-7 kg...ampak gre zdaj tako počasi. Ostale še spite? Ali pa vam je slabo od krofov... darja-
Darja, vse pohvale res si pridna (ko bi bla še jaz tako). Sedaj sem se odločila, da pa res ne smem več grešit, ker drugače bom, kar na istem kot sem začela.Neslo me je to, ker sem se na fitnesu (vaga je kot za nalašč zmerej nastavljena tako, da moram mimo nje in vsakoč mi je zbila moralo) se ne vagam več. Danes imam Š.dan in ne bo problema, kr je tako post. Sicer pa uživajte. s.marinka4
Darja bravo!! To je pa res lep rezultat v tem času, sploh če si vmes še prekinila. Sama sem pa danes na sadju in zelenjavici. Mejte se lepo FRČA
Frča jaz imam tudi danes sadje in zelenjavo. Bom zelenjavno juho jedla. Jutri pa se moram držat lune. Glede na to, da je v petek praznik ima katera kakšno idejo kam bi lahko šla na en prijeten izlet? Bilo katera ideja je dobrodošla. Sem gledala nekaj po internetu pa nič prav ne najdem konkretnega. tocka
Deklice saj bo.Zdaj sem lahko pametna ko je nekaj mesecev že za mano a ne? Res ni lahko ampak se bo splačalo zato bodite vztrajne. Sama sem shujšala v 13 letih(po porodu) že kar nekajkrat ampak se nikoli nisem obvladala,da ne bi jedla zvečer.Še sedaj ko se mi zdi ,da sem se navadila novega sistema pa bi zvečer še kar jedla. Vedno vsa leta mi je bil glavni obrok zvečer(zaradi službe itd.) zdaj pa nosim hrano v službo,ampak bi zvečer še enkrat jedla.Da me tud koklja brcne.!! Nikoli več se pa ne mislim zapustit da se bom toliko zredila...,ker nikoli pa še nisem imela tako maso kg kot letos... Tocka najbolje da greš na Pohorje.......... darja-
Pozdravček Pri nas doma na veliko delajo trije postavni fantje (najbolj postaven je seveda moj dragi) zato sem jaz šla od doma "Zatekla" sem se v mestno knjižnicio kjer prebiram revije, a kaj, ko tudi tukaj imajo računalnike. Jaz pa čisto odvisna... Ker včeraj ni bilo časa sem si pa danes kupila tisto hot majčko in podlago za današnjo aerobiko. Juh, komaj čakam na začetek miganja. P.S. Včeraj sem rahlo pretiravala s krofi. Prelep preostanek dneva vam želim in čestitke darji- za izgubljene kilograme blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 06. feb 2008 10:32:25 Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 06. feb 2008 10:32:46
Tocka, tudi sama sem zjutraj skuhala korenčkovo juhico, da jo napadem, ko pridem iz službe. Za kosilo pa sem si pripravila solatko. Jutri pa je lunca že zelo zgodaj kajne? No Blažkaa pol se boš pa danes temeljito razmigala in prešvicala kaj? No tud sama sem šla sinoči po dolgem času malo ven tekat, ker ni nobenga mraza, pa tako fin zrak je bil za dihat. FRČA
Točka, jaz grem v petek plezat na Grmado (sestop na Šmarno goro), drugače pa je kot nalašč za smučat,sankat, turno smučat, ker je snega dovolj, sam še volja mora bit. Pojdi kam ven, v naravo pa čeprav samo na sprehod. s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti