Ločevanje živil 90. dni - 5. del

[citat=--Kristalka--]Pozdravljena in dobrodošla čimvečkrat na forumu Frča - pa vpisala bi se mogoče Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj pa sem jaz dodala žabica21
Mene pa zanima, kam spadajo mlinci in pa polenta? naty
tale seznam je pa vedno daljši jst sem imela včeraj za zajtrk jabolko, za malico pirino žemljo in kavo, za kosilo solato (kitajsko zelje, 2 korenja, kalčki redkve) s tuno in jogurtnim prelivom, za popoldansko malico pa malo skute, cottage cheesa in semen. Večerja je bila pa čisto izven mojih pravil. Bila sem namreč na obisku pri sorodnikih in seveda veliko preveč jedla: kruh, sir, paprika, hrenov namaz, melona, potica. Vse zelo dobro, tako da ... Ni šlo drugače, kot vse probati. Na obiskih se je res najtežje držat neke zmernosti. No, danes se zato malo "čistim". Pijem čaj in donat. Ampak meni ta donat nič ne deluje. Se mi ne zdi, da bi me kaj spucal. Dopoldne sem pojedla manjši ananas, popoldne 2 jabolki, za večerjo pa skuto z jogurtom in nekaj oreščkov. Šele danes sem ugotovila, koliko kalorij imajo! Kupila sem mešanico od natur pur(rozine, indijski oreščki, mandeljni, lešniki). 100g ima več kot 400 kcal. Ojej, jst sem pa to večkrat grickala kar tako, mimogrede, poleg vse ostale hrane, z mislijo, da jem zdravo. Zdravo že, ampak tudi kalorično. No, ves čas se učim ... zdaj bom tudi pri tem bolj pazljiva. žabica21, profesorji res znajo zagreniti življenje. meni se tudi kar obrne v želodcu ko pomislim na ene primerke s faksa. še dobro da niso vsi taki, ker bi potem človek kar obupal. ampak je fajn, če faks končaš, tako, da ti želim čim več volje za naprej, pa tudi boljših profesorjev ... itak
v knjigi je polenta po OH itak
mlince bi tudi dala pod OH glede na to, iz česa so narejeni itak
Pozdravljene punce! Nisem imela prej časa, da bi se kaj oglasila. Sporočam vam da sem NAAARRRDDDIIIIIILLLLAAA izpit, ki mi je še ostal od tretjega letnika IN ločevalna DDDDEEEEELLLLUUUJJJJJEEEEE- nisem še stopila na tehtnico, ampak čutim da je začela delovati. Danes je res lep dan za mene, upam, da za ostale tudi. Žabica ne daj se. Jaz sem tudi morala it skozi vse to, ampak se vztrajnost splača. Zdaj pa se šibam nazaj učit, namreč jutri me spet čaka en izpit. Lepo se imejte in se še oglasim kaj. P.S. Dobrodošle vse ta nove in čimveč pišite tocka
Kako ste pridne ko tako študirate.Koliko pa ste stare ve študentke,smo me že kar babnice proti vam........Izborila sem si nekaj minu računalnika,sem naredila narezak za 4 ljudi ki so pomagali možu v delavnici........pa paršutek domača salamca olive pa mal sirčka,pa tuninega namaza.....,jaz pa ven ha,ha,ha.Danes je moj OH dan in se ne smem pregrešit s kakšno domačo klobaso. LEP VEČER DEKLICE. darja-
jaz sem stara 21, marca bom 22 jaz sem še kar za knjigami, mislim da bm kr sanjala številke počutm se pa zelo švoh:( lp žabica21
Zdravo Tudi jaz sem vaša sotrpinka, v sredo imam prvi vodni dan. To dijeto sem prvič imela pred tremi leti in bila sem uspešna a sedaj tudi kilogram manj v mesecu. Me zanima kakšno je vaše mnenje. BRANKA
Jaz bom letos stara 23 let. Pa saj ni važno kakšne imamo razlike v letih, glavno da se razumemo in se podpiramo. Kar se pa tiče zaprtosti, pa je donat treba piti takole: zjutraj na tešče od 2-5dcl- toplega (na štedilniku ga toliko pogrejete, da se izloči CO2) in nato hitro spijete (po potrebi oziroma največ 5 dni) zvečer 2 dcl pred spanjem- mlačnega (največ 1mesec) Meni je pomagalo sicer ne takoj isti dan, ampak čez 2 dni. Odvisno je tudi ali imate večje ali manjše probleme s tem. Zdaj pa si bom vzela malo pavze od učenja (je grda račka, potem pa gospodinje) Mimogrede je katera že probala ingverjev čaj, ki si ga sam pripraviš doma? Zanima me kakšnega okusa je, če ga lahko pit ali je slabega okusa. Zeleni čaj mi ugaja, za tega pa še ne vem Lepo se imejte tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti