Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tocka, jaz sem imela danes v trgovini ingverjevo korenino že v roki, da jo kupim, potem sem se pa premislila, ker tudi jaz ne vem, kakšen je. tako da tudi mene zanima to, kar tebe itak
Danes imam OH dan. Za večerjo sem jedla krof (pust pa to) in Čokoladne cookije iz baze. Danes je prišla k meni v službo ena kolegica, ki me že kak mesec ni vidla. In ona men reče: A si ti shujšala? Ful si shujšala. No, 3 kile sm res, vidit pa mende ni tolk. Pa še vedla ni, da sm na dieti, tko da.... V glavnem zanimiva situacija in dobra podpora za vnaprej. Jutr imam pa sadje. Upam, da mi kdo ne bo rinil krofov pod nos. LP!!!
Hvala Itak za odgovor,tudi sama sem mislila da spada to pod OH, vendar nisem bila sigurna. Tocka, ti si pa isti letnik koz moja dva dvojčka, tudi onadva bosta letos stara 23 let. Zdaj sem prišla od prijateljice,ki tudi hujša in ima danes prvi vodni dan. Komaj čaka da ga je konec,je zelo teško zdržat še posebej,če rad ješ. Je pa dala dol 9kg. Super,motivacija za v naprej! naty
Dobroooooooooo jutro Kje pa ste vse danes Jaz sem si za zajtrk pripravila sok oziroma kašo iz ene rdeče grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev. Veliko, vem... Peljala sem v šolo (na rajanje) Piko Nogavičko in cirkuškega slončka, potem pa šla z eno mamico v slaščičarno na metin čajček in . Samo zato, ker je pustni torek sem pojedla enega velikanskega Danes sem na B dnevu in pojma nimam kaj bom jedla za kosilo. Bo pa sigurno nekaj malega, ker sem sedaj tako sita, da se mi zdi, da se bom kar razpočila Sedaj bom še malo "visela" na spletu potem pa me čaka gora. Pa še in . Se pa sigurno še kaj oglasim blažkaa
lp Blažka saj že dolgo nisi visela na spletu....imaš drugo delo. Jaz sem zdajle prišla domov,sem peljala psičko na sterilizacijo..da vidiš kako je smešna ko se še ne more premikat.To sem si želela da pač ne bi bilo mladičev,zdaj se mi pa smili.Pa saj nič ne boli,ker dobi injekcijo proti bolečinam...pa vseeno.Zdaj pa bom morala kmalu v službo pa bo mama pazila na njo. Imam sadni dan pa zdajle prvič jem (jabolko)nisem prej uspela. darja-
Sy danes nobenih krofov...,če bi jih prodajala kot jaz ti ne bi dišali.. darja-
Darja, prav pa nobenih krofov Najbrž bom šla popoldne "v hribe", tam pa itak vedno živim "od zraka" khm! gor ponavad nimam kej jest in tud zdržat ni prevelik problem. Praviš, da ti krofi ne dišijo. To je pa tud hudo. Ostali se mastijo z njimi, tebi pa smrdijo. Upam, da si si včeraj privoščila kakšno drugo sladico. Tud ena sodelavka mi je rekla, da se mi vidi, da sm zgubila nekaj kg Nisem si mislila, da bo vidno tako hitro. V naslednjih dobrih dveh mesecih je moj cilj dodatnih - 13 kg, kar pomeni da pridem pod 70 kg. Vem, kako fajn se bom takrat počutila! Pa kakšn evrček bom zapravla za nove obleke. Vau, komaj čakam Ajd, zdej grem pa še mal zlagat. LP, Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 05. feb 2008 11:51:33
Juhuhuuuuuuuuuuu, I am very, very happy Jutri začnem hoditi na aerobiko Resnično sem vesela In komaj čakam jutri . Upam, da me ne bo preveč "zdelalo" saj sem nazadnje bila na aerobiki pred 5-6 leti. Pa še to sem bila le parkrat Ob 17.00 peljem maškari na pustovanje, vmes pa "na hitrico" skočim pogledat v športno trgovino za kakšno hot majčko in podlago za vadbo. Komaj čakam jutrišnji večer Zjutraj pa nam itak pridejo (končno) zmontirat novo kuhinjo blažkaa
Halo!! Kam pa ste poniknile vse? A ste tako zaposlene, da nimate nič časa, a se za maškare pripravljate? No jaz grem ob 17 uri domov, pol pa vas šele jutri mal pogledam in preberem, ker trenutno doma škatla (računalnik) ne dela. Dokler dela sta oba otroka priklopljena nanj, ko pa nekaj zašteka, ga pa čudežno nihče ne potrebuje. Pozdravček FRČA
Točka in Itak sprašujeta za ingverjev čaj. jaz ga še nisem pila. Imam pa ingver velikokrat doma, ker je zelo zdrav. Če te boli glava je treba naribat eno čajni žlico ingverja in to pojesti z dva deci vode. Preizkušeno pomaga. Samo je tako zelo zanič, da pomoje tudi čaj ne more biti kaj prida. lp Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti