Ločevanje živil 90. dni - 5. del

FRČA, ti frajerka ti Kaj je sedaj punce? A že vohate petek? Povem vam....petek je pred vrati Ga že voham. Konec tedna se približuje ! ! ! Kar naprej....vikend je že skoraj tu Gremo - roke v zrak in si reci: Ni mi mar... . kajti PETEK JE! Čas je za petkov ples. blažkaa
Lep pozdrav vsem skupaj! A bo katera upoštevala luno danes? Jaz bom in upam, da mi bo tudi uspelo. YOY kako ti napreuješ z ločevanjem? Danes bom verjetno šla malo s kolesom ven, ker je taki lepi sonček. Upam, da bom prišla do tega. Zdaj pa se grem najprej malo učit, ker imam tudi izpit v torek, tako kot blažkaa. Naužijte se današnjega sončka tocka
jutrp vsem prele sm malo brala ka ste napisale in se tudi nasmejala slikcam jaz sem bila tudi danes, kar pridna..po sobi sem si pobrisala ves prah..se ga je kar nekaj nabralo ker nisem imela prej časa..ko sem prebrala da si je blažka stisnila sok, mi je dala idejo..in sem se spomnila da imam tudi jaz to damo, in ga že nekaj časa nisem uporabljala tako da ravno sedaj pijem naravni sokec sedaj pa malo za knjige potem bom pa posesala, popoldne bom pa mami rekla če gremo ven, ker je tak lep dan!! lep se imejte... žabica21
no spet mal jest; Blažkaa si bila pa res pridna, pa še bolj verjetno utrujena, k si hotela do konca vse pospravit. Ampak res ga ni čez tisti dober občutek, ko imaš nekaj postavljeno po svojem okusu in se v tem prostoru res dobro počutiš. Tvoji družinici privoščim veliko veselja in uživanja pri kuhi in jedi. Blagor tebi tocka, ker greš lahko na sončka. Sama sem ga tudi že zjutraj gledala, k je talo lepo obsijalo hribovje, da je bilo kot v pravljici....jest pa v službo - megla. No zdaj je tud tukej že sonce. Uživajte FRČA
Malo prej sem prišla iz enournega kolesarjenja in me je čisto izčrpalo. Upam, da mi bo uspelo zdržat luno. Morala bi se učiti, pa se nikakor ne morem skoncetrirat, da bi vedela kaj sploh berem. Mogoče zato, ker mi primanjkuje energije, zdaj pa mi jo je še kolesarjenje nekaj vzelo. Sem bila prav razočarana, ker sem ugotovila da je moja kondicija na luni. Bo treba spet začet bolj pogosto kolesarit, ko bo bolj toplo vreme. Danes mi ni bilo najbolj prijetno, ker je pihal močan veter. Vsaj na kolesu je bilo tako za čutit. tocka
PUNCE BOK Enostavno nisem imela nič časa da se javim . Naj povem Točka da moja dieta super napreduje.Se je le začelo premikati in sedaj sem dala dol od 3-jega januarja že 7 kg . Sem zelo zadovoljna in tudi na pusta sem imela oh tako da sem zmazala 2 krofa. Sedaj pa moram iti se javim jutri na prešerna. LP YOY yoy
Do sedajle na vodi, sedaj grem pa na telovadbo, sem dala par rozinc v usta za moč, da tam skup ne padem. Lep podaljšan vikend želim. Kristalka
Dobro jutro! Malo sem razočarana. Res da sem včeraj spila 2 kozarca multivitaminskega soka ampak to ne bi smelo vplivati. Po mojih gotovitvah sem izgubila samo 0,5 kg. Ni dosti, ampak nekaj je. Verjetno sem raočarana zato, ker sem pričakovala več. Danes zjutraj sem si privoščila zajtrk, čeprav ne bi smela. Ampak moram priznat, da mi je prav pasal. Zdaj pa bom lahko spet mirno nadaljevala naprej. Razmišljam v tej smeri, da bi imela post do velike noči- odrekla se bi sladkim pregreham. Sladko sem nazadnje jedla v torek, post pa se je začel v sredo tako, da bom najverjetneje poskusila bit brez čokolade do velike noči. Držite pesti zame, da mi bo uspelo. Kristalka kakšne razultate pa je pri tebi pustila luna? A je še katera druga imela luno? tocka
DORO JUTR Kako ste Nikjer nobene.Naj povem še enkrat da sem izgubila 8 kg. in sem very happy. Imam tako voljo da se nič ne pregrešim.Danes imam Š dan in že kuham krompirjev golaž za zajtrk pa sem pojedla eno pomarančo.Jutri pa si bom verjetno spekla pizzo z paradižnikovo omako ,ne vem še z kakšno ker sem nabavila kar nekaj tistih kozarčkov v trgovini. LP YOY yoy
LP Uživate ker ste proste jaz pa sem zdajle pridirkala iz službe in grem hitro naredit kosilo...dieta OKsam dol ne gre... čao darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti