Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evo me Vse prav lepo pozdravljene. Samo toliko sem kliknila, da veste, da sem se vrnila v enem kosu, sicer malo težja - več o vsem, ko najdem čas. Na hitrico sem ugotovila, da se je medtem naša skupinica močno povečala - bravo mi
zwani.com myspace graphic comments
Se moram prebit skozi poste, da si malo imena zapomnin - se tipkamo in beremo kasneje. Kristalka
Zdaj pa se še jaz malo oglašam. Izpit je mimo, upam da bo. zabica21 kako pa je tebi šlo? upam, da uspešno. Zanima me kako prideš do tega bloga, namreč se ne zdajdem kaj dosti. jaz pa računalnik sma dva različna pojma. Moram pa se pohvalit, da mi do zdaj sadni dan danes uspeva. upam, da bom zdržala do večera tocka
Bok. KONČNO iz službe.Moj sadni dan gre po predpisih. Dve jabolki in dve mandarini,pa začuda nisem fejst lačna.Mogoče zato ker se me nekaj loteva prehlad in mi ne paše niti kaditi kaj šele hrana.Veš Darja se bom pa tudi jaz držala lune. Glede polnozrnatih palačink pa bi najbolj povedale moje muce, ker so jih one pojedle to pa zato ker me je moj mož peljal na .................krem šnite...................in bile so verjemi boljše kot tiste moje palačinke. Sedaj grem pa zakurit ker me rahlo zebe.Se slišimo jutri, če pa pridem do računalnika,, še na današnji,, dan pa mogoče še danes. LP YOY yoy
jaz sem danes čisto zabluzila kar se hrane tiče. nekaj moram delati za službo pa neko seminarsko nalogo napisat in sem živčna. jutri, ko bo to za mano, bom pa spet bolj pridna. Sem pa danes pojedla že vse tole: pomarančo, 5 mandarin 3 rezine kruha z marmelado pirino žemljo (sem jih sama pekla in so mi doobre) z marmelado orehe in rozine 2 borovničeva mafina in 2 ovsena piškota polovico temne čokolade Gorenjka!! (vsaj pri polovici sem se ustavila, kar je tudi uspeh, čeprav se s tem ne morem ravno pohvalit) sadni jogurt z muesliji In to naj bi bila dieta? hm... ne bi rekla grem naprej delat, jesti pa danes ne mislim več itak
evo tudi mene...izvedela sem da sem en izpit naredila , tistega k sm mela pa dans pa upam da bo. danes sem imela kosilo in večerjo skupaj=pire krompir... Ej Sy kakšen burek pa to narediš? in to ga imaš na B dan? kako ste kaj ve?? jaz sem dobro,samo se morem učit spet ker imam v sredo še en izpit lepo se imejte* žabica21
LP Kristalka,hojla.. Itak,tole pa res ni glih naša dieta,če boš pojedla toliko temne čokolade ne boš mogla k...,jaz pa danes neki na full. Se bom vsaj mal spucala.Jedla sem meso,jutri pa bo najbrž riž potem pa luna a ne? Blažkaa,tudi pri meni bi se kaka taka našla veš,jaz pa pravim da je take ljudi treba enkrat "fino ruknt med roge",potem pa nekajo "buhat".......to je napisan čist po domači logiki ampak tako je.Čisto prav je da prebere tvoj post,pa ko bi se vsaj našla v njem......... Vse ste zelo pridne,jaz pa grem zdajle pospravit od kosila in če pridem do računalnika se še javim. Sy a boš jutri ti tudi na lunci,kaj pa ostale.Menda ne bom samo jaz stradala.Ja Kristalka sigurno bo po tako obilnih počitnicah. Kristalka najbolj me peče če te je masiral kakšen dober kitajec. To vedno napišem zato,ker je bila moja kolegica poleti v Grčiji in se je na plaži dala enem kitajcu fino zmasirat......takrat ji je pasalo ja,čez tri dni pa je imela noge čisto plave,ker je bil tako grob......,pa neki časa še povedala ni zakaj je taka,sem mislila da jo je na dopustu prebutal mož ha,ha,ha...... darja-
Blažkaa, ja, prek javnih del sem v knjižnici. Vidim, da prebiraš tud druge teme na tem forumu hehe Darja, jutr ne bom na luni. Nekak mi ne potegne to hujšanje na luno. Poleg tega sem pa brala, da je treba hujšat na prazno luno, ne pa na polno, ko telo vodo zadržuje. Eh, whateva, koristilo bo sigurno, če boš en dan na vodici pa ne glede na luno. Mene dons boli glava. Mislim, da imam krizo odvajanja od cukra. Ne počutim se glih fajn. Pa spala tud nism dobr. Joj, kok sm js boga... Burek pa nardim tko, da kupim listnato testo, pol kile skute in en jajček. Moja mami pravi, da nardim pečeno skuto z mal testa hehe Vzamem le tri liste testa, skuto zmešam z jajčkom. Testo namažen z zelo malo olja, na sredino dam skuto+jajček in potem vse skupaj lepo zaprem. Zgoraj še malo namažem s filo (skuta+jajc), da se lepo zapeče. Pečem 25 minut, potem polijem gor 0,5 dcl slane vode in še dobrih 10 minut pečem od spodaj. Njam! En kos ga je ostal še za drugič.
sj se mi je zdelo da boš tak recept napisala:) jaz tudi to obožujem:) moja mami tud takga pripravlja..nisem pa vedela da to lahko jem na Š dan!super... jaz že skoraj en teden ne spim dobro:( pa ne vem zakaj??zbujam se ob 5 zjutraj potem pa z veliko težavo zadremam nazaj!mogoč zaradi teh izpitov.upam da bom danes bolje spala. žabica21
Žabica, burek jem na B-eljakovinski dan, ker je pretežno narejen iz skute (več kot 70% po moje). Testa je zeeelo malo. LP in lahko noč
Dober večer punce Juhuhu, Kristalka je že nazaj. Komaj čakam, da preberem vse dogodivščine preteklega tedna. Upam, da "pade" še kakšna slikica Tudi s.marinka4 je že nazaj. Tudi ona se je potepala . Ja kje je pa to pisalo, da jaz nič ne vem? No, tudi od tebe pričakujemo vsaj en doooooooooolgi post oziroma blog in kakšno slikico tudi. Bi bile zelo vesele. Kajne punce točka, še vedno držim pesti zate , žabica tebi pa iskrene čestitke. Mimogrede pa, kaj vedve sploh študirata Sta pa vsekakor pridni itak, ti pa mislim, da si moja "duša dvojčica", saj imam tudi sama takšne (in še hujše) dneve, a velikokrat tega ne napišem, saj se bojim, da bi me "izločili" iz kroga ta pravih ločevalk in bi potem hlače št.36 večno ostale viseti v omari Sy, ti si pa takooo pridna, da je joj. Pa še s tistim burekom nas dražiš darja-, hvala za razumevanje. Verjamem, da tudi ti (in še marsikdo drug) ima koga v bližini, ki mu gre pošteno na živce, a ga mora prenašati iz dneva v dan, ker nima druge izbire. Le spomni se na "tečne" stranke, hi, hi, hi,... Kot sem že danes napisala, na žalost se tem osebam ne moreš vsepovsod izognat. Še posebej, če sta hčerki sošolki. In si tu pa tam dobesedno prisiljen, da gledaš v tisti grozni "ksiht", poslušaš njeno brezvezno govoričenje, ki ponavadi preglasi celjo učiteljico in ti je neizmerno nerodno, da te je nekoč nekdo nekje videl govoriti s to osebo. Najbolj hecno v vsej situaciji je pa to, da jo vsi ignorirajo oziroma se obnašajo kot da ne obstaja, ona pa še vedno poskuša usmeriti pozornost na sebe. Ko bi vsaj vedela kako je "glupa i tupa"... bi bil svet vsaj za njene bližnje malo lepši. Čeprav je za to krepko prepozno, saj je pastorka pri enajstih vrgla iz njegove lastne hiše, drugega pa dobesedno strada. Joj, mi je danes stopila na žulj . Upam, da mi nikoli več ne reče ene same besede, ker mislim, da bi jo bila sposobna na mestu "nokautirat". Pa pravojo, da jeza ni dobra za lepoto. Le kdo to pravi, ker jaz sem danes še lepša. Pa čeprav čakam "ta rdečo teto", ki te dneve enkrat pride na obisk. Zato sem menda pojedla namesto ene sacherce, kar dve. Pa dve rebri čokolade Ampak, saj bo. Vem, da bo. Danes je pač bil en tak čuden dan. Verjetno je luna kriva. Saj res, kaj je to z jutrišnjo luno? Jaz bi tudi "stradala" po današnjem dnevu. Kar potrebujem to lunco, da "prečistim" telo in duha. Pa lepe sanje vam želim blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti