Dober večer punce

Juhuhu, Kristalka je že nazaj

. Komaj čakam, da preberem vse dogodivščine preteklega tedna. Upam, da "pade" še kakšna slikica

Tudi s.marinka4 je že nazaj. Tudi ona se je potepala

. Ja kje je pa to pisalo, da jaz nič ne vem?
No, tudi od tebe pričakujemo vsaj en doooooooooolgi post oziroma blog in kakšno slikico tudi. Bi bile zelo vesele. Kajne punce

točka, še vedno držim pesti zate

, žabica tebi pa iskrene čestitke

. Mimogrede pa, kaj vedve sploh študirata

Sta pa vsekakor pridni

itak, ti pa mislim, da si moja "duša dvojčica", saj imam tudi sama takšne (in še hujše

) dneve, a velikokrat tega ne napišem, saj se bojim, da bi me "izločili" iz kroga ta pravih ločevalk in bi potem hlače št.36 večno ostale viseti v omari

Sy, ti si pa takooo pridna, da je joj

. Pa še s tistim burekom nas dražiš

darja-, hvala za razumevanje. Verjamem, da tudi ti (in še marsikdo drug) ima koga v bližini, ki mu gre pošteno na živce, a ga mora prenašati iz dneva v dan, ker nima druge izbire. Le spomni se na "tečne" stranke, hi, hi, hi,...
Kot sem že danes napisala, na žalost se tem osebam ne moreš vsepovsod izognat. Še posebej, če sta hčerki sošolki

. In si tu pa tam dobesedno prisiljen, da gledaš v tisti grozni "ksiht", poslušaš njeno brezvezno govoričenje, ki ponavadi preglasi celjo učiteljico in ti je neizmerno nerodno, da te je nekoč nekdo nekje videl govoriti s to osebo.
Najbolj hecno v vsej situaciji je pa to, da jo vsi ignorirajo oziroma se obnašajo kot da ne obstaja, ona pa še vedno poskuša usmeriti pozornost na sebe.
Ko bi vsaj vedela kako je "glupa i tupa"... bi bil svet vsaj za njene bližnje malo lepši. Čeprav je za to krepko prepozno, saj je pastorka pri enajstih vrgla iz njegove lastne hiše, drugega pa dobesedno strada.
Joj, mi je danes stopila na žulj

. Upam, da mi nikoli več ne reče ene same besede, ker mislim, da bi jo bila sposobna na mestu "nokautirat".
Pa pravojo, da jeza ni dobra za lepoto. Le kdo to pravi, ker jaz sem danes še lepša

. Pa čeprav čakam "ta rdečo teto", ki te dneve enkrat pride na obisk. Zato sem menda pojedla namesto ene sacherce, kar dve

. Pa dve rebri čokolade

Ampak, saj bo. Vem, da bo. Danes je pač bil en tak čuden dan. Verjetno je luna kriva

.
Saj res, kaj je to z jutrišnjo luno? Jaz bi tudi "stradala" po današnjem dnevu. Kar potrebujem to lunco, da "prečistim" telo in duha.
Pa lepe sanje vam želim

blažkaa