Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene ločevalke. Pa sem spet doma - sploh vam nisem uspela poročati, sem imela toliko dela, da sem že skoraj pozabila, da sem kje bila. No ja, moje male počitnice so bile res super. Vsak dan sem imela zapolnjen z raznimi prijetnimi in koristnimi obveznostmi/aktivnostmi. Seveda so najbolj prijale masaže vsak drugi dan (laneno olje+med) - super zadeva. Maser pa ni bil Kitajec, ampak postaven dečko, naše gore list. Zelo prijala in dobrodošla je bila nega obraza z liftingom - kot nalašč za mojo odvečno kožo po hujšanju - samo škoda, ker učinek pač ni trajen. Za zaključek in pika na i pa je bilo razvajanje v dvoje s penino in z možeme seveda (kdo bi si mislil, pri teh letih...) Med vsem tem sem zelo veliko plavala, vsak dan bila 1 uro v fitnesu (kolo, steza, trebušnjaki), vmes seveda kaj dobrega pojedla in pridelala 1 kg!!!! Saj sploh verjet nisem mogla, ko sem se doma stehtala. Toliko vsestranskega gibanja, učinek pa v + Sem pa zadevo že sanirala, pa še današnja lunca... pa sem na svojem. S fotografijami pa žal ne bo nič, je fotoaparat ostal doma, tako da...sem bila prav jezna. Zelo sem vesela, ko berem toliko postov z novimi imeni, se vidi, da se bliža pomlad in kot bi mignil, bo treba v kopalkah zasijati, he...he... Prav lepo pozdravljam vse novinke/povratnice in predlagam, da se ponovno preštejemo pa še nicke si bo lažje zapomnit. Če ste zato, naj vsaka predhodnico kopira in sebe dopiše - mogoče zadeva prav pride za kakšno srečanje - saj je bilo o tem že govora, ali ne? Torej ponovno začnem: 1. Kristalka - Trbovlje P.s. Blog, razen Heme, mislim...žalost Kristalka
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Ostale pa še dopišite Sem morala še enkrat pogledat gor, preden grem po šolarki in dragi stopi skozi vrata blažkaa
evo mene, ravn se najedla...testenine s paradižnikovo omako...sedaj pa že študiram s čim se bom razvajala za večerjo..?kakšen dobr predlog?:)sedaj bi se pa mogla učit pa se mi res neda.jutr imam spet izpit:( nisem si mislila d je kdo iz "mojih koncev"pa opažam d je Darja in Sy:) lepo,sm vesela:) lepo se imejte Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo žabica21
Evo mene tudi. BOLANA,,,,,,,,,,,,,,,,, SMRKAVA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VROČINA............................ KAŠLJAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, VSE BOLI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Skratka za znoret.Naj še povem da mi je sadni dan minil po planu danes, jedla mesek in bio štručko ,sedaj pa lunca do jutri. Grem v posteljo ker za drugam tako in tako nisem.Sedajle če bi mi kdo rekel da gremo na Havaje bi mu rekla da naj gre kar sam.Mi je res hudo kajne da mi še za Havje ni. Se slišimo jutri. LP YOY yoy
Pozdravljene babike;) Kako vam poteka lunca? Za zdaj je pri meni še seveda vse ok,ampak zvečer bom v skušnjavi, saj naju je fantova mama povabila zvečer na pico, ampak jaz je ne bom jedla, upam, da bom zdržala. Za službo pa je tak. Najprej bom delala preko študenta, potem pa me bodo zaposlili (99%).Začetek je dober, da pred diplomo že nekje začnem. Danes sem dobila tudi uniformo in sedaj imam e razlog več da izgubim kilce. Namreč hlače so mi v pasu kar fajn tesne,ampak delat začnem šele 18.2. in upam, da bom do takrat spravla par kg dol, da mi bodo hlače potem ok. Blažkaa tako, da se lahko komot pije;) jeeeeee Tako, da zdaj, ko me prime, da bi jedla, se samo spomnim na tiste hlače in vem, da ne smem. Kaj pravite je to dobra poteza ali naj vzamem raje eno št. večje? V petek spet stopim na tehtnico, takrat bo konec mojega prvega tedna ločevanja in srčno upam, da bo kakšen kg manj, če ne bom pa res izgubila voljo. Sedaj pa se še jaz dodam na seznam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor Lep pozdrav vsem in se slišimo spet jutri P.S. Želim vam uspešno tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 22. jan 2008 16:19:46
a si lahko za večerjo privoščim palačinke, glede na to d bi lahko jedla sladico.imam pa OH dan??? pa tak mi dans pašejo:) upm d kera kmal odgovori:) žabica21
pozdrav vsem! tudi jaz na luni prej sem bila laaačna, pa sem šla na sprehod in naredila tudi vaje na leg magicu, lakota pa je minila. super v četrtek zaključim prvi mesec diete, zato bo sledilo tehtanje in merjenje. me prav zanima, s katero cifro bom štartala v drugi mesec tocka, čestitam za službo!! blažkaa, ti pa že tako ali tako veš, da si carka: hlače št. 36!! dodajam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor itak: Kamnik itak
mal sem pokukala gor in dodajam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič se še slišimo s.marinka4
Tudi jaz sem na lunci,zdaj pa grem kar spat, če bom sploh lahko-sem zelo lačna... dodajam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice naty
Ja, vidim, da smo štiri iz Posavja. Se lahk dobimo na kofetu - črna kava brez cukra, seveda Darja, a je en tvoj kuža malo "umazano" bel mešanček? Lani poleti je bil mladiček? Js sm kr vredu, pregurala sem dan do večera. Čestitam si. Danes je bil drugi dan - krompir in veliko solate. Zvečer sem pa spila še skodelico sojinega mleka, ker sem bila ful lačna. Sej najbrž ni logično, da sm pila, ko sm bla lačna . Sojino mleko me malo nasiti, pa še pod škrob spada. Ja, pohvalt se morm, da sm zjutri spet delala pilates 15 minut. Joj, kok sm js pridna, ej Upam, da me bo še nekaj časa držalo, da se malo spravim k sebi. Želim vam mirno noč in čim več uspeha pri pitju vode. Zdržte! Js vas podpiram! Darja, vem, da boš zmagala jutr! In vse ostale tud! LP, Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti