Hojla, darja-, o kakšni rdeči barvi pa ti govoriš
Prejle sem gor pokukala, ko sta se hčerkici kopali, sedaj pa risanko gledata (ups, je že konec), se oglasim pozneje na dolgo in široko
blažkaa
blažkaa
blažkaa
Punci sta že v posteljah, dragi pa gleda film in se masti s telečjimi hrenovkami, paradižnikom, črnim kruhom in gorčico. Joj, jaz bi tudi to papcala
Če mi je pa tako dober
Potem sva peljala hčerki na drsanje, tako da smo prišli domov malo po 17-ti uri. Nato je sledilo kopanje, cartanje, večerjanje, pa še malo inventure šolskih torbic, če nista slučajno kaj pozabili narediti. Potem smo gledali Pazi, kamera, kjer pa so mene šokirale koščene noge voditeljice.
Še sedaj ne morem verjeti kako suha je ta punca
.
Pa še namig: ko sem jaz imela izpit na sadni dan, sem cel dan "glodala" študentsko hrano (oreščke + rozine, saj poznaš) in nisem bila niti malo lačna. Pa veliko metinega čaja sem spila.
yoy, daj napiši kakšni vtisi so bili ob polnozrnatih palačinkah z džemom, ki si jih jedla danes. Tudi meni se jih lušta, veš
. Jutri pa itak imam OH dan, tako da ne bo potrebno dolgo čakati
Jakopina, ne vem če ne bom jedla jutri za kosilo tvoje današnje kosilo
Sedaj pa vam želim lepo nočko
blažkaa
Evo, začenja se še en prekrasen dan. Danes sem na OH, pa na masažo sem naročena ob 11.00. Še prej plačam tekoče položnice, potem pa se prepustim razvajanju
Za zajtrk sem že pojedla dva kivija, sedaj pa srkam čajček
Sy, lepo da si se nam ponovno oglasila
. Boš videla, da bo tokrat šlo
Danes se nam pa pridruži še naša Kristalka. Vsa sijoča in "spedenana v nulo"
...
Še malo bom doma, zato se verjetno še kaj oglasim.
Vsekakor pa vsem želim čudovit dan
blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Pustne miške