Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Imam eno vprašanje.Ali je možno naslednje: preden sem ponovno začela z ločevanjem sem imela 62,5-63 kg. Danes si nisem mogla kaj, da ne bi stopila na tehtnico in imam kg več, 64 kg. Je to možno, da gre zmes gor ali delam kaj narobe? To se mi namreč ni zgodilo. Upam samo, da bo luninem dnevu pokazalo kaj manj. Danes imam namreč sadni dan, jutri za kosilo pojem malo meseca potem pa voda do srede popoldan. Katera bo tudi upoštevala lunin dan? Mislim, da nas je kar nekaj. Hvala za vzpodbudo glede ločevanja in izpita seveda. Lep dan želim. tocka
LP Tocka najprej tebi odgovor:sploh nisi tako debela,kot ti misliš..........jaz sem tudi tolk velika in imam 9 kg več kot ti,zato se ne obremenjuj,si taka kot moja kolegica,ki je kot prekla,pa še kar sanja da je špehnata!!!!!!!!!!!!!!Tistih nekaj kg (5)pa boš že dala dol,samo nič grešit.Da imaš pa kg več je pa možno,če nisi šla nič na wc........ Sy,lep pozdravljena nazaj,ja tzdi jaz ima danes B dan........bom jedla meso in solato,jutri punce pa je luna a se je bomo držale?Je taka fin ura se mi zdi........ Blažkaa,oprosti ampak res sem šla zvečer kmalu spat...... darja-
Dobro jutro tudi tebi darja- blažkaa
tocka ti kar lepo nadaljuj z ločevanjem, pa boš videla, da ti bo tehtnica kar na lepem pokazala -2 ali celo 3kg blažkaa
Mene motijo kg predsvem zaradi mojega slabega počutja zaradi tega in padca samozavesti. Zakaj pa imam kg več pa ne vem, ker na wc grem vsak dan. Bomo vidli kaj bo luninem dnevu, upam na najboljše tocka
Tocka seveda bo,ne smeš vreči puške v koruzo kar takoj......... Aje že tisti dan ,ko pride naša Kristalka nazaj??????Je pa hitro minilo. Pa jo pokličimo.........Kristalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Upam,da se ne derem preveč!! darja-
Darja-, ne deri se preveč, saj se zna zgoditi, da boš oziroma bomo potem me "nadrte", saj smo pri pisanju blogov kar nekako "zaštrajkale" . Še vedno pa pišemo sem, to je pa tudi nekaj, kajne ... blažkaa
Veš za vse kar ni časa,saj bo....ampak res tule še tam bomo pa zdajle gledale kakšne lepe slike kitajcev ki so jo masirali ha,ha ha.Še kar neki probujem pa sem bolj slab računalničar zgleda........bom spet rabla sinovo pomoč,trenutno sem mu vse po nekih mapah lepla zdaj pa brišem,da ne bo jezen...... darja-
Ja naš forum je kar dober tu smo vse dobre volje,drugje se pa sam neki pričkajo in obtožujejo.......vsaj tista tema,ki sem jo brala!!??Zato je najbolje,da se kar tu držimo,tukaj ni "nestrpnosti med ljudmi",razen seveda do naših kilogramčkov.......... darja-
Jaz sem pa mislila, da bereš kakšno napeto knjigo ob kaminu in zraven srkaš topel čajček blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti