Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja saj rada berm,trenutno od AGATHE-Zgodil se bo umor,amapk berem zvečer,ko me boli hrbtenica in ne morem ležat na sedežni.....pa grem kar v postlo.....moja hrbtenica je bolj tako tako.. darja-
Dobro,da sem zjutraj vstala ob 5.50 pa že vse postorila,pa tudi na kavico sem že šla s kolegico,zdaj pa imam čas........jaka fora možu pa rečem kolk mam dela do 10 predno grem v službo ha,ha,ha...... Sy pa je najbrž v službi??? darja-
kje pa so danes druge deklice?? Še spijo??? Jaz bom kmalu že morala it v službo,ve pa še v postelji.Ja narobe razmišljam ,vse ste v službi dopoldan,jaz reva pa spet popoldan.......Ni hujše zadeve,kot pridet zvečer domov a ne Hema? darja-
jst sm že tud budna od 7, ne morem spat..ta današnji izpit mi res neda mira..tak sem živčna.izpit imam ob 14:30 in sugurno do takrat ko pridm domov to bo okoli 17h ure ne bm mogla nič jesti, ker bom preveč živčna.. joj sovražim ta faks!ko se vsaj nebi tak obremenjevala žabica21
Zabica drzimo pesti zate Saj bo ok boš vidla. Vam kaj odpadajo kilice... meni malo stagnira ... stoji na mestu... zdaj je najtežje, ko se nič ne vidi. No občutek, da so hlače preširoke pa je tut dober vseen. Še sem na sadju, popoldne pa bo zelenjavni rižek in solata. Mesek je bil včeraj. Lep dan vsem
Žabica21 držimo pesti zate,zdaj pa grem na delo Lep dan vam želim darja-
Darja, js pa delam v knjižnici. A vidiš, kok pašemo skup? Zdej pečem moj "slavni" B-burek. Skoraj vedno ga imam na B dan, ker mi gre kakšna druga beljakovina bolj težko dol. Kakšne gobice z jajčki bi še šle. Torej, za malce zgodnje kosilo bo burek (11.40, ker grem potem v službo), zvečer bo pa najbrž solata. Zjutraj sem 15 minut delala vaje pilates in zdej ME VSE BOLI. Jebelacesta, kako sm neutrjena! Če bom vsak dan delala vaje, bom konec tedna že boljše, bojl utrjena. Ajd, šibam zdej. Btw: povejte mi, kako lepite vse te slikice, čeprav nimate pluskota (?)
Pozdrav vsem, Evo mene nazaj s počitnic ,(nisem še obupala nad ločevanjem) če je kaka kila manj, ha verjetno je kaka več, pa ne, da bi ne vem kolk grešila, jedla pa sem malo več kot običajno z res malimi občasnimi pregrehami. Kaj več pa na blogu, ko bom imela malo več časa. P.s ste bile pridne s pisanjem v tem tednu. Lepo se imejte s.marinka4
Domov sem prišla pred slabo urco in dala v pečico piščanca s krompirjem in korenčkom za dragega in punci. Jaz sem pa jedla polnozrnate palačinke z zelenjavo in solato. Mnjami je bilo... Se pa počutim po uri in pol masaže kot bi ves čas lebdela. Ponavadi me ta občutek "drži" skoraj cel teden. Upam, da bo tudi tokrat tako Sy, končno si se oglasila tudi ti . A da v knjižnici delaš? Super no. Kako se pa tebi zdi? Saj to si preko javnih del, kajne? Glede mojih slikic, ki jih lepim tu gor je pa tako, da veliko jih imam že od prej, nekaj jih najdem čisto slučajno, te zadnje, svetleče sem pa najdla na zwani.com (saj piše na robu slikice; poglej na Hallo v spodnji desni rob). Se pa meni zdijo takole popestreni posti nekako zanimivejši . Kaj pa vem...Sem imela nekoč eno kao friendico, ki je bila bolj počasne pameti (no, tako se je obnašala in se še vedno) in je vedno imela čuden odnos do mailov v katere sem tudi njej vstavila kakšno posrečeno slikico, da je te slikice vedno kopirala in jih pošiljala naprej in pričakovala pohvalo kot, da je najmanj svet odkrila. Splet je pa ja ob internetu postal ena mala vas in res ne odkriješ Amerike, če kopiraš od koga ali kje kakšno lepo slikico. Vsaj jaz tako mislim. Tudi sedaj sem prepričana, da ne samo da hodi sem "špegat" kaj kdo napiše, ampak se verjetno tudi s slikicami hvali. Da kje vse jih najde in kako pametna je. In to pri 34-ih !!! Jaz pravim: vsako tele ima svoje veselje, pa naj ga ima tudi ona. Je pa edino zoprno to, da imam občutek, da je postala celo obsedena z mojim pisanjem, saj po ogledih sodeč hodi sem kukat večkrat na dan. Vem, da je čisto iz konteksa, a sem enkrat prebrala del bloga, ki bi ga jaz namenila njej: So osebe, ki mi nabijejo pritisk in me prisilijo k razmišljanju o srednjeveških načinih mučenja, ki bi jih po mojem mnenju pač zaslužili. Priznam, znam bit prekleto zamerljiva in nikakor ne mislim prenašat ljudi, ki so hinavci, pataloški lažnivci in ki hodijo učiteljici mojega otroka trosit laži samo zato, ker je moj otrok veliko pred svojimi vrstniki, njen pa počasen, da bolj ne more biti (bogi otrok, ker mora živeti v takih razmerah). A se takšni primitivci samo zaradi hudobije in pomanjkanjem človeškosti imajo pravico spraviti na mojo 6-letno deklico??? Ali mislijo, da je vsa modrost sveta združena v njihovih glavah in da naredijo nekaj dobrega sebi, če nekomu poskušajo škodovati? Halo, da se mi pa ženska z bolano glavo gre spravit na mojo hčerkico, samo zato, ker jo jezi moje easy in urejeno življenje, njej se pa ves čas sesuva svet (po lastni krivdi, seveda). Na žalost ne gre vedno, da se takšnim primitivcem izkumikaš, ignorirat je težko njihovo debilnost, da bi se trudila z njimi je pa totalka škoda moje energije. Joj, sem se mogla malo "očistit". Sorry, a tako čutim danes po telefonskem klicu, ki mi je še bolj odprl oči. Tudi sama sem krvava pod kožo. In sem samo človek. Ker vem, da bo prebrala tudi tale post in ni drugega načina, da ji mirno to povem, ji sporočam: Let me live my life, bitch. Now go and **** yourself. Ali po slovensko: Ne hodi blizu mojim otrokom, ne trosi še več laži in...crkni Dobrodošla nazaj tudi ti, s.marinka4. Ja kje si se pa ti potepala? Kje pa je naša Kristalka? Se še vedno razvaja? Lep preostanek dneva vam želim blažkaa
Ojla, Bli smo 1 teden na Pohorju oz. Arehu tako, da sem čist izklopla (tako kot Kristalka, sam brez kake posebne masaže in maserja sem bla). Danes pa spet nadaljujem s fitnesom, da spravim dol, kar je blo preveč in nadaljujem po starem planu naprej. Danes imam Š. dan in komaj že čakam, da grem domov in si pripravim zelj. solato s fižolom. Kristalka, Kako je blo na masaži?. Kar mislim si kako si uživala pod kakimi prijetnimi rokami (a so ble moške) Se še oglasim, pa ko bom mal bolj zverzirana in ko bom imela kaj več časa pa na blog prilepim kako slikco. Uživajte s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti