Ja saj rada berm,trenutno od AGATHE-Zgodil se bo umor,amapk berem zvečer,ko me boli hrbtenica in ne morem ležat na sedežni.....pa grem kar v postlo.....moja hrbtenica je bolj tako tako..
darja-

Domov sem prišla pred slabo urco in dala v pečico piščanca s krompirjem in korenčkom za dragega in punci. Jaz sem pa jedla polnozrnate palačinke z zelenjavo in solato. Mnjami je bilo...
Se pa počutim po uri in pol masaže kot bi ves čas lebdela. Ponavadi me ta občutek "drži" skoraj cel teden. Upam, da bo tudi tokrat tako
Sy, končno si se oglasila tudi ti
. A da v knjižnici delaš? Super no. Kako se pa tebi zdi? Saj to si preko javnih del, kajne?
Glede mojih slikic, ki jih lepim tu gor je pa tako, da veliko jih imam že od prej, nekaj jih najdem čisto slučajno, te zadnje, svetleče sem pa najdla na zwani.com (saj piše na robu slikice; poglej na Hallo v spodnji desni rob).
Se pa meni zdijo takole popestreni posti nekako zanimivejši . Kaj pa vem...Sem imela nekoč eno kao friendico, ki je bila bolj počasne pameti (no, tako se je obnašala in se še vedno) in je vedno imela čuden odnos do mailov v katere sem tudi njej vstavila kakšno posrečeno slikico, da je te slikice vedno kopirala in jih pošiljala naprej in pričakovala pohvalo kot, da je najmanj svet odkrila. Splet je pa ja ob internetu postal ena mala vas in res ne odkriješ Amerike, če kopiraš od koga ali kje kakšno lepo slikico. Vsaj jaz tako mislim.
Tudi sedaj sem prepričana, da ne samo da hodi sem "špegat" kaj kdo napiše, ampak se verjetno tudi s slikicami hvali. Da kje vse jih najde in kako pametna je. In to pri 34-ih !!!
Jaz pravim: vsako tele ima svoje veselje, pa naj ga ima tudi ona. Je pa edino zoprno to, da imam občutek, da je postala celo obsedena z mojim pisanjem, saj po ogledih sodeč hodi sem kukat večkrat na dan.
Vem, da je čisto iz konteksa, a sem enkrat prebrala del bloga, ki bi ga jaz namenila njej: So osebe, ki mi nabijejo pritisk in me prisilijo k razmišljanju o srednjeveških načinih mučenja, ki bi jih po mojem mnenju pač zaslužili. Priznam, znam bit prekleto zamerljiva in nikakor ne mislim prenašat ljudi, ki so hinavci, pataloški lažnivci in ki hodijo učiteljici mojega otroka trosit laži samo zato, ker je moj otrok veliko pred svojimi vrstniki, njen pa počasen, da bolj ne more biti (bogi otrok, ker mora živeti v takih razmerah). A se takšni primitivci samo zaradi hudobije in pomanjkanjem človeškosti imajo pravico spraviti na mojo 6-letno deklico??? Ali mislijo, da je vsa modrost sveta združena v njihovih glavah in da naredijo nekaj dobrega sebi, če nekomu poskušajo škodovati?
Halo, da se mi pa ženska z bolano glavo gre spravit na mojo hčerkico, samo zato, ker jo jezi moje easy in urejeno življenje, njej se pa ves čas sesuva svet (po lastni krivdi, seveda).
Na žalost ne gre vedno, da se takšnim primitivcem izkumikaš, ignorirat je težko njihovo debilnost, da bi se trudila z njimi je pa totalka škoda moje energije.
Joj, sem se mogla malo "očistit". Sorry, a tako čutim danes po telefonskem klicu, ki mi je še bolj odprl oči. Tudi sama sem krvava pod kožo. In sem samo človek.
Ker vem, da bo prebrala tudi tale post in ni drugega načina, da ji mirno to povem, ji sporočam: Let me live my life, bitch. Now go and **** yourself. Ali po slovensko: Ne hodi blizu mojim otrokom, ne trosi še več laži in...crkni
Dobrodošla nazaj tudi ti, s.marinka4
. Ja kje si se pa ti potepala?
Kje pa je naša Kristalka? Se še vedno razvaja?
Lep preostanek dneva vam želimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Rumove kocke