Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer, punce. Žal ni bilo časa, da bi se prej javila. Me zelo veseli, da ste toliko napisale čez vikend. Sem res imela kaj brati. Dobrodošli nazaj, Kristalka in s.marinka4. Kako sta se imeli? Čestitke Sy za službo in tudi točki in zabici21 za izpite. Kar tako naprej punce. Pridružujem se blažkinim besedam, da smo na tem forumu take pozitivne punce. Vsaka resnično poskuša prinesti najboljšo pozitivno energijo. Braaaaaaaaaaavooooo za nas! Čez vikend sem se potepala po Ljubljani, obiskala stare prijatelje, se načvekala do onemoglosti in, neverjetno, nič grešila. Danes sem imela Š dan, jutri pa bom dopoldne jedla samo sadje, popoldne pa se začne lunca. Upam, da jo bom zdržala, ker se mi zdi, da bo imela jutrišnja luna kar močan vpliv na moje počutje. Vsekakor, treba je pozitivno mislit: naredila jo bom. Tako! Sice pa, če bo kriza, bom prišla pogledat na forum, kjer si bomo dajale podporo ena drugi. Tako, sedaj je že čas, da grem v posteljo. Lahko nočko in lepe sanje vsem! Naeema
Bejbike, saj vas redno berem, nimam pa časa, da še kaj napišem. Pozdravček od Tajke. tajka
Dobro jutro Naj vam že zdajle nekaj napišem,ker me potem do zvečer ni....A ni meni luštno?Zjutraj grem in zvečer pridem,zato bodo danes za kosilo hrenovke,jaz pa sem si naredila malo riža in zelenjavne juhe. Ve pa seveda veslo pišite,tudi to kako trpite zaradi lune,da bom zvečer prebrala in me ne bo držalo da se najem.......Hitro še posesam,da mi ne bo treba zvečer,nakrmim"živali"(a veste kolk jih mam-3 muce,-2 psa),da ne bodo lačne.......pa čao bella...... darja-
Dobro jutro! Kot zgleda sem prva, (kaj še vse spite??) moram se pohvalit,da sem "pregurala" sadni dan(čeprav sem bla lačna kot pes) in po osmih dneh diete sem lažja za 3kg!! Moja sestra je obupala-je rekla da naj kar sama jem te makarone in krompir pa še sladice,da ona gre na svojo dieto. Jaz pa bom šla dalje,seveda z vašo podporo-punce super ste! Danes komaj čakam kosilo-mesek in veliko zelenjave,potem pa bom še jaz probala zdržati lunco. Pa še nekaj: LEPEGA TELESA NI NIKOLI PREVEČ Lep dan in radi se imejte,pa veliko se smejte... naty
Ops, Darja me je prehitela,verjetno hitreje tipka... naty

Danes je polna luna . A mogoče ve katera, kdaj se je začela mislim ob katere uri   in kdaj se konča. Rada bi zdržala in pila samo tekočino,če že ni prepozno.

lepo in radi se imejete

-pika Sporočilo je spremenil(a) -pika dne 22. jan 2008 08:28:12
Pika danes se začne luna ob 14.36 in se konča jutri ob 14.36. Tako da nisi še nič zamudila in si brez skrbi privošči kaj za kosilo. Za vse, ki še ne veste, sem študetka ekonomije, natančneje smer marketing. Kaj pa ti žabica? Zdaj sem zadnji letnik in je prav napeto in živčno. Zdaj pa moram it, grem na razgovor za službo. Držite pesti;) tocka
jutro vsem*evo me sm se vstala z postelje, čeprav sem se že ob 7 zbudila, potem sem pa še malo dremala!jsz študiram na visoki šoli za upravljanje in poslovanje Novo mesto(na koncu bom oz. ne vem še diplomirani ekonomist) ne vem pa še ker je ta faks delno zaseben in z nami ravnajo kot z živalmi =grozno. sicer sem prvi letnik in sem že malo razmilšljala da bi se prepisala,ker to sigurno ni zame-ne vem!probala bm narediti čim več izpitov in bom videla potem! danes imam testenine ali pico:) bm videla kaj se mi bo dalo narediti sedaj pa še čakam kdaj bodo na šolski strani obajvili kdaj imam jutri izpit za tistega pa vem d ne bo šlo dobroampak kaj čmo:) P.S-včeraj vedno ko sem kaj napisala, mi je vedno 2x obajvilo,kot da sem 2x poslala.a se še kateri to dogaja(tukaj mislim pač to besedilo)?? lep dan..sedaj pa za knjige žabica21
Ojla. Sprašujem, če katera mogoče ve, ali lahko na beljakovinski dan jem lazanjo?????? Lp Mial romi11
Pozdravček Zjutraj sem se "stlačila" v hlače št.36, se cela "spedenala" in šla s prijateljico v Celje. Malo "lutat" po trgovinah . Seveda sem migala zraven, kaj pa. Kupila sem si dve majčki, pas in ogrlico, pa mešano solato sem jedla Samo sonček je manjkal, pa bi bilo popolno. Ups, pa saj v trgovinah itak ni sončka Skratka, imela sem se super; kosila pa mi danes ni potrebno kuhati, ker se bomo šli tisto varianto pogrej in pojej. Ja, ja, znajti se je treba. Hvala vsem, ki ste mi pisali na ZS glede tistega pisanja o "nori babi". Saj vem, da imamo vsi v svoji bližini nekoga, ki rad "nagaja". Ki se rad vtika v tuja življenja... No, želela sem povedati, da poglejte na ZS, saj sem vsaki odgovorila. Ona pa vem, da je prebrala, ker je danes že bila gor in "špegala" kaj sem napisala. Vem, noro. Ona je cela nora... Še malo do lunce. Jaz mislim, da se je ne bom držala danes, saj čakam ta rdečo teto, ki se že "smuka" tukaj okoli. Sem pa itak na vitaminčkih... točka, kaj je bilo s službo? Gremo pit ali še ne??? Bodite še naprej pridne in pišite kaj vsaj zvečer blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti