Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tocka,ne vem ali si res tako okrogla kot pišeš(ne vem koliko kg imaš),ali pa se ti to pojavlja samo v glavi .Jaz imam nad svolo višino 14 kg več,in vem da sm okrogla......imam pa kolegico,ki ima 6 kg pod svojo višino in skoz hujša pa govori koliko ima špeha,pa........da dol padeš.Če je fant zadovoljen s teboj potem najbrž že ni tako hudo.Kar vztrajaj z nami,pa ti bo uspelo,tudi meni uspeva pa zelo rada jem samo mal discipline rabimo a ne? darja-
Joj, ura je že skoraj poldan, jaz pa še vedno izgledam nekako takole Ja, punci sta prespali pri babici in dediju, midva z dragim pa sva šla zvečer v kino in potem še na čaj in "prigrizek", ponoči pa še par "večerij po natynem predlogu" Pa še en zajtk, potem pa dve pomaranči in spet poležavanje v postelji. Obožujem nedelje, ki se pričnejo takole, nadaljujejo takole, sledi in še malo...saj veste česa Da ne pozabim, dobrodošle vse "novinke". Držim pesti, da bo tudi vam uspelo priti čim bližje cilju oziroma kar prestopiti ciljno črto. Jaz sem danes na Š dnevu in ravno razmišljam kaj bi jedla danes za kosilo. Najbrž si bom naročila zelenjavno rižoto in mešano solato. Sedaj se grem do konca uredit, če ne bo prej dragi prišel s pralnice. Potem šibava po hčerkici, da gremo en krog okoli ta velikega jezera izkoristit sončne žarke, potem pa skupaj na kosilo. Lepo nedeljo vam želim blažkaa
Hej točka ne obupaj, Veš tudi jaz sem imela tako krizo in sem vedno mislila da me moj dragi ne mara ,čeprav je zmeraj rekel da sem OK.Boš videla da boš bolj samozavestna ko ti bodo šle kile dol.Veš jaz sem že pred ločevalno dala dol 4 kg in še sedaj 1 kg tako da se mi teh 5 kil že kar pozna in sem dobila samozavest ki je drugače nimam čisto nič.VZTRAJAJ................ Danes imam za kosilo polnozrnate špagete z omako z olivami za večerjo pa bodo polnozrnate palačinke z mareličnim džemom. Ne vem če bo dobro ker jih še nisem probala pa bomo videli. Renata tvoj recetje fenomenale samo nezvedlji na nedljsko jutro....OTROCI V HIŠI............. Lepo nedeljo se vidimo jutri ČAO YOY yoy
BLAŽKAA.če mi pa zdajle ne poveš kje dobiš tele slikice...........je še sine jezen,ker ne ve kje jih dobiš. BODI PRIDNA............. darja-
nedelja..kaj bi dala da bi lahko ležala v postelji ..ali pa kaj podobenga..ampak morem sedeti za knjigami ,ker imam jutri izpit:(danes imamo z mami B dan in že voham v sobo k diši...mislim da bo zajček(čeprav se mi smili) in zelena+zeljna solata...vedno po sadnem dnevu komaj čakam d zaužijem "pravo"hrano.:) tocka jaz tudi velikokrat tako razmišljam da se fantu veliko bolj dopadejo suhice .. in ko kaj omenim da se npr debela mi vedno pove d nisem, in da nej neham z temi bedarijami. in včasih kar plesliši moje besede..debela...in sedaj sem že sama sebi veliko bolj všeč..nismo vsi na svetu da bi bili suhci..moramo se zadovoljiti in si biti všeč kakšni smo..ni vse zunanjost!!! lp žabica21
Pozdravljene! Danes imam OH dan in sem spekla za kosilo pizzo, v testo sem dala vodo in malo jogurta. Testo sem namazala z kečapom in obložila z bučkami, ki sem jih prej popekla v teflonski posodi z česnom v prahu in soljo, še malo paradižnika, paprike, začimb in gobic. Zraven pa malo zelene solate. Zelo dobro. Se počutim odlično in nimam več občutka napihnjenosti. Jutri pa zopet sadni dan, sem zmeraj nekako ta dan najbolj lačna. LP
Lep pozdrav. Upam,da ste bile danes kaj aktivne,ko je bil tako lep san,vsaj pri nas je sijalo sonce. Sicer se pa že po forumu vidi,da ste terenske,ker ni nikjer nobene....... Še naprej vam želim lepo popoldnw in da se ne boste preveč najedle. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 20. jan 2008 16:41:29 Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 20. jan 2008 16:44:12
Darja-, blažkaa
Kje si pa bila celo popoldne??A si mogoče pomislila,da si bo kdo mislil,da nama že mal na otročje tolče?????" darja-
Blažkaa zakaj mi piše z rdečo barvo??????????Tudi podpis?????? darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti