Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Dober večer klepetulje 
Evo še malo mene, da me ne boste prehudo pogrešale. Tole je pa res neverjetno; koliko je novih članic. Meni se zdi super

, saj vse kaže, da ne bo več tistega groznega "prazničnega zatišja", ko sva z darjo imeli že skoraj samo monologe tukaj gor
Pa še Kristalka bo vesela, ker bo imela kaj za brati, ko pride nazaj, saj na blogu nismo ne vem kako pridne...
No, jaz sem dopoldan "božala" nosečniški trebuh (prijateljičin, se razume) in imela potem še cel popoldan neke čudne prebliske o
in majhnem, dišečem
.
Kaj mislite ve
Moj predragi ugiba, če mi ne manjka kakšnih nujno potrebnih vitaminov in mi predlaga, da za nekaj časa "odložim težke misli na stran"...in magari pojem kakšno tablico ta velike Milke z lešniki. Hkrati pa upa, da me bo tole razpoloženje čimprej minilo, drugače grozi, da bo začel uporabljati
.
Joj, ko bi on vedel kaj ga šele čaka, ko prijateljičin dojenček marca prijoče na svet
Popoldan sta bili hčerki povabljeni na nepozabno dogodivščino. Namreč, ker sta novopečeni tabornici, sta se z ostalimi otroki udeležili pravljičnega večera, ki je potekal tako, da so se podali na pravljično pot okrog ta velikega jezera ob 17.15 s svetilkami in prišli na cilj (Ribiška koča) okrog 19-te ure. Nato so novi člani prisegli in prejeli svoje prve taborniške rutice.
Joj, kako so bili ponosni. So se pa voditelji resnično potrudili in ustvarili čarobno vzdušje ob vodi, z baklami, igro prepikni balon poln bonbonov, dišečim čajem in še čem...
In kaj se to tiče moje diete, se boste vprašale

. Seveda se je tiče, saj sem vmes spila dve skodelici čaja, se sprehodila in sploh nisem mislila na hrano
Sem pa vseeno doma pojedla eno pomarančo. Za vsak slučaj
.
No, sedaj jem suhe brusnice, dragi pa me priganja, češ da je že pozna ura
in naj kar se da hitro zaključim.
Evo, pa sem nadoknadila vse za nazaj. Lahko noč in lepe sanje vam želim
blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 18. jan 2008 22:22:15

, saj vse kaže, da ne bo več tistega groznega "prazničnega zatišja", ko sva z darjo imeli že skoraj samo monologe tukaj gor
Pa še Kristalka bo vesela, ker bo imela kaj za brati, ko pride nazaj, saj na blogu nismo ne vem kako pridne...
No, jaz sem dopoldan "božala" nosečniški trebuh (prijateljičin, se razume) in imela potem še cel popoldan neke čudne prebliske o
.
Kaj mislite ve
.
Joj, ko bi on vedel kaj ga šele čaka, ko prijateljičin dojenček marca prijoče na svet
Sem pa vseeno doma pojedla eno pomarančo. Za vsak slučaj
.
No, sedaj jem suhe brusnice, dragi pa me priganja, češ da je že pozna ura
in naj kar se da hitro zaključim.
Evo, pa sem nadoknadila vse za nazaj. Lahko noč in lepe sanje vam želim
blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 18. jan 2008 22:22:15 Ali še vse spite.Ajd pokonc danes je nov dan pa še sobota dan brez službe.Malo bo treba pospravt po stanovanju potem pa skuhat dietno kosilo,Ne morem verjet ampak danes imam že 1 kg manj
BRAVO ZAME......................................
Mislim da mi ne bo zmanjkalo volje
če bo šlo tako naprej.
Kaj pa ti točka .
ali se je tud na tvoji tehtnici kaj spremenila številka na manj
No sedaj po grenki kavi brez mleka........FUJ..............OBŽUJEM KAVO Z MLEKOM............
pa grem speč polnozrnat kruh ,pa malo pobrisat prah in se nato zopet oglasim.......
Seveda če bom prišla na vrsto na računalnik.
LP YOY
yoy
yoy, čestitke za izgubljeni kilogram
. Le tako naprej.
Jaz sem danes na beljakovinah in bom (končno) jedla skutin burek.
Mnjami, komaj čakam
...
Lep dan vam želim
blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 19. jan 2008 09:32:33 Jutro punce.
YOY jaz še nisem pogledala a tehtnico. Tebi pa čestitike za igubljen kg.
JAz se tehtam 1xna teden. Torej bomo vildi kaj bo tehtnica v petek pokazala, upam, da bo kaj manj.
Punce se beremo še kaj zvečer, zdaj grem malo v naravo,že dolgo nisem bla in bo prav pasalo.
papa
tocka
Dobro jutro, punce.
Super yoy
, le tako pridno naprej. Go girl!
Danes se je tudi zame dan čudovito začel. Oblekala sem hlače, ki jih že kakšno leto nisem mogla zapeti. Yeeeeeeeeeee! 

Tako sem vesela. Ne vem pa, koliko kg sem izgubila od začetka diete. Kot sem rekla se bom tehtala naslednji teden po lunci.
Sedaj grem ven po opravkih, popoldne pa šibam proti Ljubljani in se vračam jutri popoldne ali zvečer. Po dolgem času se končno dobim z vsemi prijatelji, česar sem zelo vesela.
Kaj bo to čvekanja!
Ker sem danes na vitaminskem dnevu, še ne vem, kaj bom jedla v gostilni, kjer se dobimo. Baje imajo velik izbor gobjih jedi. Če je to res potem bom jedla pražene gobice in solato. Njaaaaaaami! 
Tako, drage moje, lepo se imejte. Če bom utegnila, se bom še kaj oglasila. Pridne bodite in veeeeeeeeeeeeliko pišite, da bom imela kaj brati.
Čauči!
Naeema
Naeema, čestitam za hlače
Lepo se imej s prijatelji!
Tudi jaz imam za motivacijo poletne hlače izpred dveh let, ki pa jih najbrž še ne morem gor spravit
Danes sem na beljakovinah. Za kosilo sem imela brokoli s skutino polivko, za večerjo bo jogurt s cimetom in lanenimi semeni.
Dobila sem menstruacijo in sem temu primerno zanič volje. Me pa na srečo manj boli kot ponavadi. Sem pa zato zeeeelo lena.
tocka, pametno da se tehtaš le enkrat na teden. Jaz bi se morala tudi tako navaditi, ne pa da letam vsako jutro najprej na tehtnico in sem potem slabe volje. že par dni mi pokaže vedno enako (68,9) in noče nič manj grrrr
včeraj so mi dostavili leg magic. najprej sem ga morala sestaviti in se prebiti čez navodila (v angleščini), danes sem si pogledala še dvd, kjer je prikazan program 13-minutne vadbe. Na prvi pogled se mi zdi, da se kar natelovadiš v tem času. Seveda pa piše, da moraš poleg vaj na leg magicu še zdravo jesti in se 3krat na teden po pol ure ukvarjati še s kakšnim športom, če hočeš vidne rezultate.
Mislim, da ga bom že danes popoldne ali zvečer sprobala. Bom delala kar ob dvd-ju, ker bo to lažje kot da berem navodila.
imejte lep vikend pa izkoristite sonce
itak
evo jaz sem bila že enkrat na tej dieti in sem se takrat vam pridružila ..sedaj sem se pa spet odločila da grem na dieto, čeprav sem mogoč kak kg dobila nazaj...in sedaj bi rada še malo dala dol...danes imam sadni dan...
jutr pa komaj čakam da pojem malo meseka
ne vem kaj točno bom jedla...sedaj nisem sama na dieti...tudi moja mami se je odločila in predvsem upam da bo njej uspelo..
čeprav mi te dni sploh ne paše veliko jesti, ker imam izpite

in sem zelo živčna in razdražljiva:( čestitam pa vsem katerim je uspelo dati kg dol!!
LP
žabica21
Dobro jutro!
Danes pa sem doma.Včeraj sem bila v službi 13 ur,domov sem prišla ob 19.30,pa se nisem uspela nič javit.Dieta gre dobro naprej,danes imam sadje,pa je to kar mal smotano,ker imamo pri nas možnost samo ob nedeljah jesti skupaj,pa mislim da bom zato za kosilo jedla solato,da bom vsaj sedela pri možu in sinu za mizo.
Še 1 kg mi manjka pa bom prišla nazaj na tisto težo,ki sem jo imela pred prazniki.Joj,kako bi bilo fino,če vmes ne bi bilo novo leto,pa smo vse nekaj pokvarila a ne?
Zato pa zdaj s polno paro naprej,vsaj jaz sem spet dobila zalet........,če bo držal do drugih praznikov(novoletnih)ha,ha,ha.
Vtorek,pa je luna a ne?Sen si priskrbela koledar na katerm piše kdaj je polna in prazna,tako da bi bilo res fino dvakrat na mesec imeti luno,sam jaz sem mnenja,da nam potem normalen vodni dan ni potreben.Kaj pravite ve na to?
Saj itak potem pride vodni dan približno na 28 dni ....
Renata,tvoja dieta; zajtrk uspel,samo sem pojedla jabolko,namesto keks...
Zdaj pa grem prati cunje in pripravit za kosilo,ker bi rada bila popoldan fraj(kosilo vsaj ob 12),da grem po celem tednu mal na zrak,pa tudi psa me pogrešata.....
darja-
Zdravo punce!
Zunaj je tako lep sončen dan, jaz pa tako žalostna. Moram se vam potožit, ker se drugemu nimam nikomur. Zaradi svojih odvečnih kg, sploh nisem samozavestna in tudi tečna sem. Zato pa se tudi stalno kregam z fantom, saj mi govori da sem lepa, jaz pa sem v depresiji in govorim da nič od tega ni res in tako se potem skregava.
Kaj naj naredim, da se bom malo spravla k sebi? Ima katera kakšen predlog? Mogoče je katera bla že v mojem položaju. Zelo sem občutljiva, saj me moti že to, ko je na Tv kakšna postavna ženska in se mu pač dopade, si jaz potem že mislim, da sploh ne vem kaj dela z mano, ker jaz niti približno nisem takšna kot one na TV. V glavnem moji kg zelo vplivajo na moje počutje, ne vem kak je to pri vas, ampak upam, da ne tako kot pri meni.
Danes imam OH dan in ne vem kaj naj jem za večerjo, ponuja se mi toliko dobrih dobrot, da ne vem kaj izbrati.
Darja upam, da boš uspešno prestala sadni dan, jaz ga imam jutri, poleg tega pa imam še jutri izpit, tako da upam, da bo oboje šlo lepo skozi.
Lep pozdrav in vsem želim, da preživite kar se da lepo nedeljo;)
tocka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižek v poletni solati

Pistacijeve rolice