Dober dan vsem!
Bravo, punce! Tako dobro vam gre vsem po vrsti - naj vas še jaz pohvalim!
Rožica in Goga čestitke za tako lep minus. Rožica, strinjam se s tabo, da so praznovanja prava preizkušnja - jaz sem imela kar tri velike pojedine v tem mesecu pa sem jih lepo preživela z ločevanjem, le tortice so bile v vseh primerih pika na i. Pa nič hudega, če drugače paziš, ni panike. Za mano je prvi mesec vzdrževanja, športam še vedno vsako jutro, ločevanje imam pa, tako je videti, že v krvi

. Da bi ta mesec kaj shujšala po kg ni videti, opažam pa spremembe pri cm.
Goga, tudi z mojo garderobo je enako - našla sem nekaj najljubših kosov, ki sem jih vedno pospravljala v upanju, da enkrat pa bo..., no, zdaj jih brez problema oblečem.
Riba-ribica, pazi, da ti kolo ne pregori!

Darja, po moje si tisto včerajšnjo nevesto že zdavnaj "pokurila" na sprehodu z tvojim malčkom (malčico?)!
Bonaca, lepo te je spet brati, kar dolgo si bila med "tihimi" (bravo, Encijan, tole si se dobro spomnila!)! Vem, da smo zdaj pred koncem leta vse zelo zaposlene; mogoče bi se pa v začetku novega leta lahko spet dobile na kakšni pijači in ker bomo v tako dobri formi nas bo mogoče natakar želel voziti naokoli po dve skupaj v vozičku! (Vsakič, ko sem v M. se spomnim na ta nasmejan večer!)
Vsem, ki danes začenjate - Lidija, Fakin in Lisička - veliko uspeha, dobre volje, in vztrajnosti!
Lep dan še naprej in LP
darkad
Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 27. nov 2006 14:39:39