Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Samo na hitro, pozdrav vsem! Ostali imajo goveji golaž s polento, mene pa čaka velika količina caponate (recept v bazi, avtor Bojan) To je zame odlična zelenjavna jed, pa še vsa počaka name. Vsak večer pridno vadim na sobnem kolesu, večer mi je najboljši, ker se grem potem stuširat, saj kar teče od mene. Verjetno imam še dovolj maščob. Neke koristi pri teži pa še ni, ampak tako vadim komaj od srede dalje. Preživite lepo nedeljo in čimmanj grešno! riba-ribica
Lidija, s katerim krogom te diete pa začenjaš jutri? Vem, da si že večkrat začela in tudi shujšala. Si obdržala doseženo težo? Vsak naslednji krog se mi zdi težje začet, vsaj pri meni je bilo tako. Prva dva kroga sem v redu zaključila, pri tretjem pa sem vzdržala samo dva meseca. Sedaj se trudim vsak dan posebej in ne brez uspeha, čeprav niso veliki. Mafini bodo skoraj pečeni, grem jih dat iz pečice. riba-ribica
Po dolgem času se tudi jaz ponovno oglašam. Drugi krog mi ni uspel, zato ga jutri ponovno začenjam. Upam, da bo zdaj šlo, ker sem zelo jezna sama nase. Kaj češ, če pa ni prave volje. Pustimo se presenetit, pa bomo videli kako bo šlo. Čestitke pa vsem, ki vam uspeva. LP! fakin712
Tudi jaz se vam zopet javljam. Raje ne hodim na tehtnico, ker mislim da so kilogrami vedno isti. Sem pa po centimetrih kar šla nekaj dol. Tako da zdej ne vem, zakaj se tehtnica nič ne premakne. Ah čakamo na boljše čase. Strelca
JAZ SM PA DANES IMELA ŠKROBNI DAN PA SEM GREŠILA. JOJ KOLK SEM JEZNA SAMA NASE. JUTR BOM NAMESTO OH IMELA KAR DVA DNI SADNE DNEVE. NISEM SE MOGLA UBRANIT PIJANI NEVESTI. AH...SEJ VEM.PA LEPO NOČKO PA RADI SE IMEJTE. darja2
Jutro! Zame spet malo bolj nasmejan ponedeljek. tehtnica kaže - 1 kg. Jupi. me pa zanima kako stojijo cm, vendar bom počakala do konca prvega meseca, saj je to še samo ta teden, super punce ane, kmalu bo 1/3 za nami. meni je trenutno veliko lažje, nimam luštov po sladkem, sem zdržala ta vikend obiske in praznovanja, z polno obloženimi mizami in če povem po pravici ni bilo težko. Sploh se mi ni luštalo, nekaj peciva sem dobila še za domol in mi hvala bogu sploh ne diši. Izgleda da res drži, da so lušti veliko manjši, po določenem času. Oziroma, ko se sladkor v krvi normalizira. Punce pište kaj. Lidika in Fakin uspešen štart. In kar vstrajajta, kljub morebitnimi grehe, vsekakor se izplača. Tudi zame je bil zelo težek ponovni štart, to vedo vsi ki spremljajo ta forum, vendar sem kar nadaljevala, čeprav se nisem najbolj držala pravil, tudi čokolade je kljub večerji, bilo enkrat kar vseh 100g. Fakin skušaj vzdržati, sama sem vedno speljala komaj 10 do 15 dne, potem pa jezna zaradi svoje majhne volje in jezna nase, da sem grešila, vse popustila. Tokrat sem premagala to skušnjavo in čeprav s težavo nadaljevala in danes sem vesela.. čeprav je prejšnji teden bilo samo 0,2 kg minusa me je danes tehtnica razveselila. Lep dan.
Že dolgo se nisem javila, danes pa prečekiram nekaj neprebranih strani nazaj in vidim, da se je javilo dosti mojih prijateljic, katere smo se v živo spoznale. Kako sem bila vesela vašega javljanja. Naj kar takoj povem, da nisem bila tako pridna kot ve, Moje kile so spev v vzponu, tako da sem se včeraj odločila, da moram kar takoj nekaj naredit, da ne bo katastrofa. Zdaj pa berem, da ste nekatere začele danes, pa sploh ne bi bilo slabo, da se vam danes pridružim tudi sama. Zaenkrat še ni bilo grehov, ker še vedno jem sadje dopoldne. Kosilo pa je pripravljeno klasično nedeljsko slovensko. No, dajte me malo okregat, naj se v roke vzamem. Če me bo pred vami sram, bo lažje. Seveda pa sama vem, da je vse v glavi. Je pa najtežje to, da ko končaš en krog, se težko spraviš k novemu. Vsem starim, novim in "tihim" veliko uspeha pri vzdrževanju, hujšanju in podpori. Gobica
Hojla! Sem zelo vesela, da grem dol lepo počasi: -3kg v treh tednih. Moj cilj je: počasi, a sigurno. Ker sem v zadnjem letu shujšala vse skupaj 11 kg, sem si včeraj dala v omaro vse stare obleke, ki so mi spet prav - to je žur. Ful sem dobila voljo za nadaljevanje 3MD - to je the best dieta. Željo imam še najmanj 6 kg dol spravt, da pridem do svoje srednješolske teže in vem, da mi bo tudi z vašo pomočjo uspelo, ker se ne znam več drugače prehranjevat. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
Dober dan vsem! Bravo, punce! Tako dobro vam gre vsem po vrsti - naj vas še jaz pohvalim! Rožica in Goga čestitke za tako lep minus. Rožica, strinjam se s tabo, da so praznovanja prava preizkušnja - jaz sem imela kar tri velike pojedine v tem mesecu pa sem jih lepo preživela z ločevanjem, le tortice so bile v vseh primerih pika na i. Pa nič hudega, če drugače paziš, ni panike. Za mano je prvi mesec vzdrževanja, športam še vedno vsako jutro, ločevanje imam pa, tako je videti, že v krvi. Da bi ta mesec kaj shujšala po kg ni videti, opažam pa spremembe pri cm. Goga, tudi z mojo garderobo je enako - našla sem nekaj najljubših kosov, ki sem jih vedno pospravljala v upanju, da enkrat pa bo..., no, zdaj jih brez problema oblečem. Riba-ribica, pazi, da ti kolo ne pregori! Darja, po moje si tisto včerajšnjo nevesto že zdavnaj "pokurila" na sprehodu z tvojim malčkom (malčico?)! Bonaca, lepo te je spet brati, kar dolgo si bila med "tihimi" (bravo, Encijan, tole si se dobro spomnila!)! Vem, da smo zdaj pred koncem leta vse zelo zaposlene; mogoče bi se pa v začetku novega leta lahko spet dobile na kakšni pijači in ker bomo v tako dobri formi nas bo mogoče natakar želel voziti naokoli po dve skupaj v vozičku! (Vsakič, ko sem v M. se spomnim na ta nasmejan večer!) Vsem, ki danes začenjate - Lidija, Fakin in Lisička - veliko uspeha, dobre volje, in vztrajnosti! Lep dan še naprej in LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 27. nov 2006 14:39:39
darja ne sekiraj se - vsi delamo napake Je pa res, da bi bilo bolje, da bi jih bilo čim manj... Punce veliko sreče, vedno bodite osredotočene na cilj. Kadar vam zapaše sladko hitro jabolko v roke, pa je zadeva rešena. Vsaj pri meni uspe Zjutraj sem pojedla veliko polnozrnatih žemeljc - svežih, domačih-mmmm, tako da danes samo jabolka, sploh nisem lačna lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti