Ava ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, tudi moja slaba lastnost je da so večerje veliko večje kot le pol kosila.
Bonacaaaaa, kot bi vedela da sem v teh dneh mislila tudi nate. Pozdrav! In tudi tebi čestitke za izgubo kilogramov, vačno je da še pravi čes reagiramo in sklestimo teh par kilogramov. Javi se kaj.
Pa saj sem vedela da boste vse čakale na novo leto!
Claudia pozdrav tudi tebi!
Encijan hvala za odgovor!
Mislim da ni nobena zamerila, da si se razpisala, ker nas je veliko takih, ki nas to obdobje še čaka.
Tudi jaz se zavedam, da v takem stanju niso na prvem mestu kilogrami ampak zdravje.
Vsekakor pa dajmo roko na srce, vse ženske zanima veliko na to temo. Mene zanima predvsem to, kaj naj jem ko bom v takem stanju, da bo zdravo zame in za otroka in da se bo otrok normalno razvijal.
Hvala da si delila tvoje izkušnje!
Ker sem pravtako nevedna, kot si opisala, tudi sama sem mislila, da lahko sadni dan škoduje otroku, pa mi je prijateljuca povedala , da ji je gin. predpisal neko dieto in da so jo v bolnici hranili samo s sadjem en dan, ker se prehitro redi. Potem takem si tudi sadni dan lahko nosečnica kdaj privošči.
Mislim, d aje zgrašeno, da vsi povdarjajo, da naj nosečnica je vse kar se ji "zlušta". No vsaj v moji okolici je tako. Že res, da je treba zadovoljiti potrebe pa vendar spet po pameti. Kaj pa me, ki po pameti že v normalnam stanju, težko jemo in nas velikokrat zanese....
Zato je dobro vedeti, da je tudi moje razmišljanje na to temo nekako v pravo smer. Jaz se predvsem bojim, da bi kaj škodovala, če se ne bom basala.... he,he,he.... joke....
Ja tudi Tejčica je med srečkami in če se ne motim imata z Encijan kar blizu skupaj rok. :) Tako da bo kulinarika večja še za dva člana. :)
LP Rožica
p.s.
še ena dobra stran tega foruma, sem tako tipkala, da sem pozabila, da imam kosilo kuhano. Super zdaj sploh nisem več lačna!
Ampak grem jest za lakoto ki še pride.