Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pregrešila sem se, vendar ne preveč. Če sem kakšen dan pojedla kaj izven predvidenega, sem naslednji dan jedla samo sadje. Moram pa povedati, da so bili moji obroki večji, kot naj bi bili, sploh večerje (polovico kosila!). Jaz sem se najedla, včasih celo preveč, me je vse tiščalo, vendar dovoljenih stvari, potem pa nisem stikala po hladilniku za prepovedanimi rečmi. Po 18. uri nisem jedla - saj kar gre, če se res v roke vzameš. Ava
Super ava, upam, da bo tudi meni uspelo izgubiti še teh 10 kilogramov, lahko tudi 12. Jaz imam še 73 dni do dneva D. Levinjav
BRAVO ŠE ENKRAT, SI MI DALA ŠE VEČ VOLJE, KER SO PRI TEBI REZULTATI IZJEMNI, A PA SI TUDI KAJ TELOVADILA? JAZ SICER TELOVADIM NE HODIM PA VSAK DAN, ČE JE LE LEPO VREME NA SPREHOD Z VOZIČKOM TUDI PO DVE URI. darja2
Redno nisem telovadila, odvisno od počutja, ko me je prijelo sem, če ne ne. Isto s sprehodi. Najbolj zagnana sem bila drugi mesec - čeprav rezultat tega ne kaže. Zdajle sem bolj natančno pregledala evidenco - 1. mesec - 12 kg, 2.mesec - 7 kg v 3. mesecu pa samo 2 kg. Pozdrav Ava
Čestitke Ava. Tudi jaz sem bolj "tihi" sodelavec te teme - berem vas pa vsak dan. 13.11. sem se zopet lotila diete in upam, da mi bo uspelo sklatiti vsaj pol toliko kot tebi. Se pa ne bom pritoževala, če bo več kg v minus. stara
Ava in Vesna, ČESTITAM Pa saj to je super! Marsikomu sta lahko za vzor, tudi meni zadnje dneve. Včeraj smo nabavili in sestavili sobno kolo oz. nabavila sem jaz, sin je sestavil, ko me ni bilo doma. Prvo opravilo, ko sem prišla domov, je bilo seveda preizkušanje nove pridobitve. Dobro se mi zdi, da bo moja fizična aktivnost zmerjena, ker očitno moja običajna telovadba ni dovolj. Se pravi, če želim pojesti en mafinček, moram porabiti recimo 200 ali pa še več kalorij. Po včerajšnjih 10 km sem bila kar utrujena, saj se mi zdi nekoliko drugače kot kolo, ki sem ga vajena. Kolo sem seveda postavila pred TV, tu druge možnosti ni, če hočem redno vaditi. Upam, da bom naslednjič lahko poročala o kakšnih pametnih rezultatih, ker mi gredo kilogramčki samo gor. Tako, sedaj pa grem gledat tortice in ostale pregrehe. Saj gledam pa lahko, kajne? Lp iz Mb! riba-ribica
Lep pozdrav vsem, predvsem "starim" in "tihim" tukaj na forumu. Tudi jaz vaz skoraj redno berem. Od moje končane diete je minilo že več kot pol leta. Kilogrami so še vedno isti, kot takrat, ko sem končala, je pa res, da med obroki še vedno večinoma ločujem, pa sadje imam tudi še vedno za zajtrk. Rada bi izgubila še ene 7 kg, da bi prišla do idealne teže, vendar ni še pravega klika...mogoče po novem letu. Prav lepo vas je vse brati! Encijan me veseli, da tvoja nosečnost tako fino napreduje, upam, da se bo tudi Tejcica kaj javila, da nam napiše kako kaj njena nosečnost poteka. LP claudia12
Ava ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, tudi moja slaba lastnost je da so večerje veliko večje kot le pol kosila. Bonacaaaaa, kot bi vedela da sem v teh dneh mislila tudi nate. Pozdrav! In tudi tebi čestitke za izgubo kilogramov, vačno je da še pravi čes reagiramo in sklestimo teh par kilogramov. Javi se kaj. Pa saj sem vedela da boste vse čakale na novo leto! Claudia pozdrav tudi tebi! Encijan hvala za odgovor! Mislim da ni nobena zamerila, da si se razpisala, ker nas je veliko takih, ki nas to obdobje še čaka. Tudi jaz se zavedam, da v takem stanju niso na prvem mestu kilogrami ampak zdravje. Vsekakor pa dajmo roko na srce, vse ženske zanima veliko na to temo. Mene zanima predvsem to, kaj naj jem ko bom v takem stanju, da bo zdravo zame in za otroka in da se bo otrok normalno razvijal. Hvala da si delila tvoje izkušnje! Ker sem pravtako nevedna, kot si opisala, tudi sama sem mislila, da lahko sadni dan škoduje otroku, pa mi je prijateljuca povedala , da ji je gin. predpisal neko dieto in da so jo v bolnici hranili samo s sadjem en dan, ker se prehitro redi. Potem takem si tudi sadni dan lahko nosečnica kdaj privošči. Mislim, d aje zgrašeno, da vsi povdarjajo, da naj nosečnica je vse kar se ji "zlušta". No vsaj v moji okolici je tako. Že res, da je treba zadovoljiti potrebe pa vendar spet po pameti. Kaj pa me, ki po pameti že v normalnam stanju, težko jemo in nas velikokrat zanese.... Zato je dobro vedeti, da je tudi moje razmišljanje na to temo nekako v pravo smer. Jaz se predvsem bojim, da bi kaj škodovala, če se ne bom basala.... he,he,he.... joke.... Ja tudi Tejčica je med srečkami in če se ne motim imata z Encijan kar blizu skupaj rok. :) Tako da bo kulinarika večja še za dva člana. :) LP Rožica p.s. še ena dobra stran tega foruma, sem tako tipkala, da sem pozabila, da imam kosilo kuhano. Super zdaj sploh nisem več lačna! Ampak grem jest za lakoto ki še pride.
poznam neko žensko, bol mi je kolegica kot prijateljica, ki je imela to dieto - vbistvu je ločevala samo po obrokih, tudi sadne dneve je imela, pa ima zdravega in fletnega otročka je pa res da je zjutraj jedla, saj je bila lačna za dva. tudi sladko je jedla, vendar bolj na OH dan (tudi pregrešila se je ampak ni pomembno). LOčevala je in jedla za dva. Povedala je da se je zredila, vendar ne toliko veliko (se ne spomnim). Saj se moraš zrediti v nosečnosti kajne lp
Ja jaz, vsaj zase lahko rečem, se diete med nosečnostjo ne bom šla!!!! Sicer pa če sem poštena tudi zdaj ne upoštevam vseh pravil, kot sem jih na začetku pa vseeno temu pravim dieta, po moje je lepše reči način prehranjevanja. Včeraj npr. imela sem B dan, sem za kosilo jedla špinačo (pripravljeno na žlički olivnega olja in žlički moke (bele) zalito z mlekom), zraven pa sem jedla pečene jajce; za večerjo pa sem kefir, kos polnozrnatega kruha posebno salamo in sir (ma ja sendvič, priznam ), mislim da je tak način prehrane dokaj zdrav. Res pa da si nebi upala v nosečnosti, slediti zaporedju dni, skratka dieta ODPADE!!!! LP.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti