Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Oj punce. Jaz sem glih nazaj iz skoraj dve urnega sprehoda z mojo malčico, zdaj pa hitim kuhat kosilo za ostala dva člana krvavico in kisel krompir jaz bom pa danes samo sadje jedla, če mi bo ratal, sm si kupila pomaranče pa dateljne in fige. Ampak se bom bolj pomaranč držala. Punce lep sončen dan pa fajn se mejte in se čujemo pa,pa.... darja2
Rečeno storjeno. Pričela sem z dieto ( ponovno ). Jedli meso in solato. Spila sem že tudi veliko vode. Me vleče, da bi jedla nekaj sladkega, pa na srečo nimamo nič pregreh doma. Upam, da mi tokrat res uspe ta drugi krog diete, ki sem ga začela že tretjič. Lepo se imejte, bolj malo jejte in veliko se smejte. LP! fakin712
Fakin, v tretje gre rado!! LP darkad
Fakin držim pesti zate! Sladkarije pa kar odmisli. Darja saj sadni dan pa ni tako težak, če te zagrabi lakota pa poizkusi s kakšno banano, ki je zelo hranljiva. Pomaga tudi če si sadje začiniš s cimetom, ki naj bi preganjal volčjo lakoto. Jaz pa najraje spijem še kak topel metin čaj, imam potem tak občutek sitosti. Le z suhim sadjem delaj bolj po pameti, saj veš le malo, ker je izredno hranljivo. Lep pozdrav.
Hvala za vzpodbude. Če mi je v prvem krogu uspelo izgubiti toliko kilogramov, ni vrag, da mi ne bi še enkrat. Vendar je v drugo veliko težje. Kar bo pa bo. LP! fakin712
Ja sam se tak razbolila da ništa ne bude od moje dijete. Startam idući tjedan! Lidija...
Hitro okrevaj Lidija, potem pa na polno na dieto. Danes imam škrobni dan, ki se ga že zelo veselim. Včeraj sem bila malce lačna proti večeru, pa sem pojedla malo kislega zelja, da je bilo potem bolje. Veliko uspeha vam želim, pa meni seveda tudi. Se še kaj oglasim. LP! fakin712
Fakin712 a ti si pa iz Trbovelj? Tudi jaz sem danes na škrobnem dnevu. Dve jabolki sem že pojedla, potem pa fižol na kavbojski način, za večerjo pa še ne vem. Pa ti? Levinjav
Levinjav, kakšen je pa fižol na kavbojski način? LP darkad
Jst mam pa danes OH dan pa še ne vem kaj si bom nardila za jest... hmmm.. kakšni namigi? Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti