Živjo punce!
Vidim da ste kar pridne. Tudi jaz se vsak večer prepričam, da zjutraj pričnem z pilatesom, pa do sedaj še nič. No danes imem še možnost. Sem pa nekako na istem kot ti Strelca, tudi jaz nimam prostora. Vendar si jaz pravim da je vsak izgovor dober, če bi hotela, bi se verjetno že našel. Navsezadnje pa imam pilates v slovenščini, tako, da tudi ni tako pomembno da res lep vidim ekran, bo treba poiskusiti tako da vsaj malo škilm na ekran.
Imam tudi pilates holističnega centra, kot veliko angleških verzij Winsorja, imam pa tudi slovensko in se mi ne zdi da šli pre hitro. Všeč pa mi je tudi Cindy Crawford Oblikujte svoje telo je bolj arobika al kako bi rekla. Tudi tri različne vadbe na enem cd-ju.
Super vse imam samo voljo za začetek še iščem,

Dobro je vsaj to, da grem vsak dan na hitro hojo in da se trudim z trebušnimi mišicami, čeprav vem da bi lahko za svoje telo storila več.
Mi pa smo danes sadne, kaj boste jedle. jaz sem si zadnjič skuhala brokolijevo juho in mi je odlično pasala. Se mi zdi da sem tudi ostalega sadja manj pojedla, ker mi res paše topel obrok.
Danes razmišljam o praženem kislem zelju, za ostale pa še pečenice in krompir v kosih.
Lep dan.
Rožica