član od 20041569 sporočil
Hojla!
Na seznamu je nas sedaj že 43!Ko bom imela več časa,ga bom dala sem gor,sedaj ga imam pred sabo na listku.Nekaj jih imam na seznamu,ki se sploh še niso javile,tako,da ne vem,ali so pričele z dieto ali kako.
Jaca in Marina 45,tudi vaju sem že dala zraven,tako da tudi vama ni več vrnitve.
Kamin,med dieto se ne obremenuj še z luno,to pride v poštev potem na vzdrževanju.
Punce,verjetno še ne veste vse,ampak v februarju se pripravlja srečanje 3md-jevk v Ljubljani,vse ste seveda vabljene,da se srečanja udeležite.
Claudia,men je čisto vseeno,kdaj bo srečanje,si bom že vzela prosto.
Sadje,sadje,sadje.Zdaj sem že sigurna,da bom uspela z sadnim dnem,čeprav sem se ga malo bala,ampak se mi zdi,da sem sedaj že čist noter padla,v dieto mislim.
Tudi mene je včeraj bolela glava,zjutraj pa sem imela v ustih en tak kovinski okus.Očitno strupena navlaka odhaja iz telesa.Danes pa se že dobro počutim,ja zebe pa tudi mene.
Prejle sem se ogrela z telovadbo.Sem se odločila,da ne bom vsak dan na orbiju,da se ga ne bom preveč naveličala,zato sem danes petnajst minut telovadila.Se je bilo kar fajn mal raztegnit.
Ja segec pa mal naletava,pa mal preneha.Ja,narava skrbi za našo rekreacijo,ker bo treba spet sneg kidat,ha,ha.
Punce,lepo papcajte sadje.jaz sem že pojedla štiri mandarince,za malico me čaka grozdje,za kosilo verjetno kakšna zelenjavna juhica,da mi bo malo toplo,popoldan pa kakšno jabolko,pa še kaj bi se našlo.
Še pa premišljujem,kaj naj skuham mojim,nekaj,da bo hitro gotovo,da se ne bom pre več okrog štedilnika in hladilnika smukala.
Trikrat hura za 3md-jevke!HURA,HURA,HURA!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!