Helov dekleta!
Marjetka cvetka sva že dve ki se ne moreva upreti salami in podobnim razvadam. Res pa je da se poskušam zadnje čase malo bolj kontrolirati.
Luna1 pa saj to je superca če si v enem mesecu izguboila 10kg. Meni so vsi govorili da izgubljam prehitro pa sem ravno tako izgubila v 1 mesecu cca.13kg.
Pa še komentar na stiskanje k možičku zaradi mraza. Jaz mislim da ne bo imel noben nič proti če se bo katera malo bolj stiskala k svojemu najdražjemu. Tudi mene nenormalno zebe odkar sem sklatila 35kg. Pa se nič ne sekiram zaradi tega. Se imamo pa malo bolj radi doma ha ha ha !
Pa še glede večerij med dieto. Kar nekaj jih poznam ki so z dieto pričele v prepričanju da ne bodo večerjale, ker da že prej niso. V glavnem niso zdržale! Vse tiste ki niste navajene na večerjo vam polagam na srce da se le malo potrudite in zvečer zaužijte vsaj kakšno malenkost. Saj ni potrebno vsak dan, a občasno zagotovo. Me prav zanima če ima katera izkušje z tem. Moja prijateljica bi prav rada ponovno poizkusila z dieto pa pravi da je bila nenormalno lačna. Nikoli ni večerjala in tudi med dieto je poizkusila z izpuščanjem le te. Po dveh tednih sem jo vprašala kako je šlo pa mi je rekla da se ji je zelo vrtelo v glavi in da enostavno ne zdrži. Ko sem ji omenila da naj poizkusi zvečer kaj pojesti pa mi je rekla da že prej ni nikoli večerjala pa da ni imela nikoli problemov.
Še nasvet za tiste ki sprašujete če je obvezno da za kosilo jeste isto kot zvečer.
Meni zaradi narave dela ni bilo dano da bi imela enake obroke. Kilce so se ravno tako topile res pa je da sem jedla vedno približno isto. Recimo če sem si za kosilo pripravila piščanca sem zvečer pojedla nekaj od mesa,napr. ribjo konzervo. Ali za kosilo mlečne izdelke in zvečer jogurt ali sir in podobno. Govorila sem tudi z strokovnjaki iz Rine in so mi zagotovili da to ni nič narobe.
Uspešen dan vam želim in nič pregreh!
any

Masleni brizgani piškoti