Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tabina, smetana spada med maščobe in je torej nevtralno živilo. Torej jo lahko uporabljamo minimalno. tejčica
Dobro jutro iz Amsterdama! Zunaj je siv in turoben dan in tudi sama se tako pocutim! Pojedla sem ze tri kivije in pijem drugo skodelico caja.Bom nadaljevala ves dan s svezim sadjem, pa ceprav me bo potem "matrala" kislina! Vceraj mi tisto rebro cokolade sploh ni pasalo...neverjetno, meni, ki sem pravi cokoholik! Muci me tudi domotozje, ze celo jutro si vrtim Alfijevo: "Poljane, dom prelepih dni"...tudi sama sem namrec od tam.... Pa dovolj jamranja...bo ze bolje..... Veliko uspeha vsem skupaj! Nena Nena-morje
Živio, dame! Moj današnji dan se je že začel čisto narobe. Ob 7.30 sem bila že pri zobozdravniku, ker me je celo noč bolel zob. Sedaj, ko inekcija popušča, opažam da me še naprej boli, tako da nimam ne volje ne apetita po hrani. Bom vsaj lažje preživela današnji dan. Joj, mene sadni dnevi tako ubijajo. Veliko lažje mi je zdržati vodne, kot pa sadne dneve. Pa še zebe me kot "cucka". Blagor vam, ki imate sneg, pri nas na Štajerskem pa rahlo dežuje in lahko si samo predstavljate, kakšne so ceste - da o pločnikih niti ne govorimo. Tudi jaz sem bila včeraj pridna, za večerjo sem celo pozabila na čokolado. Sem pa pojedla dva kosa Sacher torte, ki jo obožujem. Zdaj pa moram zbrisati prah z orbitrejka, da se vsaj psihično pripravim na malo telovadbe. Kako bo pa fizično, pa ne vem. Joj, joj, joj, sem lena!!!!!!!! AKNIRAD
Memmy, tudi jaz sem pravi lenuh glede telovadbe. Včeraj sem se končno spravila na orbitrek in bila na njem cele 4 minute!!!!!!!! Nobene kondicije nimam! Sem si zadala nalogo, da bom vsak dan minuto dlje...bomo videli, če bo šlo. Kar zavidam Marjetki cvetki njenih 15 minut..jaz sem po 4 vsa zadihana. Mislim pa, da ene zdržijo na orbiju tudi od 45 min do uro in pol..bi mi zelo prav prišel njihov nasvet..kako so pridobile toliko kondicije! claudia12
Memmy pri nas na štajerskem pa prav fajn sneži. Nena - koliko časa pa si že na tujem? Lp tuna
Claudia12, točno tako je z mano. 4 - 5 minut še zdržim, potem pa mi enostavno postane dolgčas in neham. Prav nobene motivacije nimam. Če bi imela sobno kolo, bi verjetno lahko brala na njem. Dekleta, s čim se motivirate, oz. kaj počnete medtem ko ste na orbitreku??? Nena, s katerega dela Štajerske pa si? Jaz sem iz Pomurja - desni breg Mure. AKNIRAD
Hojla! Jaz sem bila včeraj na orbiju dvajset minut.Medtem sem poslušala glasbo.Orbitrek gonim pet minut naprej,potem pet minut nazaj,pa spet mal naprej....Pa nekaj časa tudi z rokami,potem mal tako kot bi tekla,pa dvajset minut kar mine Claudia,4 minute,jutri pet minut in tako dalje.Počasi se daleč pride!Ampak uro ali pa uro in pol,ma kje pa,tako dolgo pa tudi jaz ne bi bila na orbiju.Men je dvajset minut kar zadost,tolk da se mal razmigam,pa je. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Punce, zdravo! Berem vas že dve leti, dva kroga sta za mano, prvi še kar uspešen, - 14 kg, drugega sem začela prehitro za prvim, samo -6 kg, vmes malo gor dol, septembra lani pa sem prenehala s kajenjem (3 škatle dnevno) pa sem nazaj prinesla vse kile: 20 kg v treh mesecih. Tako sedaj štartam z isto težo kot pred letom in pol (104 kg pri 178 cm), sem pa z vami, tako kot večina, od 3.1. Vse ste res face, zato se obračam na štajerke: imam dve karte za Zlato lisico, pa mi je mularija zbolela, tako da ne grem. Hoče katera karte (zastonj, sem jih tudi jaz "šenkane" dobila)?
Tuna, v Holandiji sem stiri leta!Sem pa drugace rojena mariborcanka.....telo je tukaj, dusa pa v MB! Pravkar se je s kolesom pripeljala do mene prijateljica (zunaj sta 2 stopinji, piha severni veter iz Sibirije s 3 bofori!) in me sprasuje, ce grem v bazen na plavanje ????Res, neverjetne so te Nizozemke...jih prav obcudujem. Moram iti ... pa ne na plavanje, me cisto nic ne mika.....bom skuhala svezi caj in malo poklepetala z njo. Se se javim! Nena Nena-morje
Pozdravljene! Veselim se našega srečanja v februarju. Tako se bomo spoznale in še kakšno rekle v živo. Jaz sem ljubljančanka in mi je vseeno kateri datum boste določile. Dieta zaenkrat poteka kar v redu. V primeru pa , da me prime lakota pa vzamem en zvečilni gumi in tako imam nekaj v ustih in pozabim na lakoto. Poskusite, mogoče bo to tudi kateri pomagalo. Čeprav pravijo za zvečilni gumi :" polna usta , pa prazna rit !" Lep pozdrav vsem! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti