Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tudi sama sem ze povecejala moje tri "koscke" prevrnjene pite...mi je moz rekel:"Kaj pravis srce, dobro da ne pise kako veliki morajo biti"!!!! Zdaj pa pred TV, z rebrom cokolade in vodo! V upanju, da ste tudi ve prezivele lep dan, zelim vsem skupaj lep pocitek in lahko noc! Nena Nena-morje
Dober večer mlade dame Po dolgem času se vam spet javljam.V teh prazničnih dneh sem ga tako sračkala da me je bilo sram da se vam sploh oglasim,pa tudi časa ni bilo. Marjetka cvetka mene tudi dodaj na seznam saj sem tudi jaz štartala z 3.1.Moja statistika pa je taka. 34 let,višina 165,teža 73kg žalja pa vsaj 65 kg.Bomo videli če mi bo ta treti poskus drugega kroga uspel ampak jaz misli da bo z tako veliko podporo. Claudija 12 kar se pa tiče srečanja v februarju bi mogoče bilo dobro malo povprašati tudi Miglo saj takrat pride domov na dopust,da bomo spoznale tudi našo Egipčanko. Z vašo podporo mi dijeta uspeva če pa bom zašla na stran pota me pa kar okregajte in vspodbujajte .Se mi zdi da sedaj nimam toliko vstrajnosti in trme kot v prvem krogu. Obenem pa vam še želim srečno,zdravo in uspešno leto 2006 in da bi izgubile čim več kilogramov . Toliko od mene pa obljubljam da se bom poboljšala kar se pisanja tiče. Čao jaca
Pozdravljene! Oglašam se vam prvič, čeprav vas že kar nekaj časa spremljam. Nekako nisem našla prave korajže, da bi se vam pridružila pri vaših klepetih. Moram vas pohvaliti-res ste enkratne-vsaka vam čast!!!!!!!!!!!!! Kot večina na tem forumu imam tudi sama težave s to presneto težo. Moram povedati, da sem že pred 6 leti uspešno shujšala po tej dieti. Ampak glej ga vraga v 6 letih tudi počasi vse tudi pridelala nazaj!!!!!!!!! Morda mi je ob prebiranju vas "končno" kliknilo v moji glavi, da je potrebno prehrano spremeniti doživljensko. Jasno, bolje se ne spustiti iz vejati in vzdrževati to za kar si se trudil. Tako odločila sem se in tako kot veliko drugih pričela 3.1. ponovno z dieto. Pa saj ne vem, če bi temu sploh lahko rekla dieta. Takrat ko sem jo izvajala prvič sem jedla zelo enolično kajti o tej dieti se še ni veliko vedelo. Moram pa priznati, da sem se počutila super in tudi moji krvni izvidi so bili OK. Najlepše od vsega pa je bilo seveda izgubljanje kg. in s tem boljše počutje. Še moja statistika: leta 45 ; višina 175; teža 84 kg. Upam, da nisem preveč zatežila?! Vsem skupaj nam želim uspešno preoblikovanje naših telesc!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav Marina 45 Marina 45
Nocno javljanje, Ne vem kaj mi je, ampak nikakor ne morem zaspat. Avtomaticno sem pomislila na toplo mleko z medom, ki me vedno uspava, ampak bom raje pocakala da me spanec sam premaga. Ze dolgo se mi ni to zgodilo. Cel dan sem razmisljala kako to da veliko vas zebe- meni se nikoli v zivljenju ni bilo tako toplo!? Se moj Skot navajen vsega mraza me cudno gleda ko jamram kako je prevroce v hisi. Sedaj vsaj vem kako se moja mati v meni pocuti ha,ha. Danes sem bila pridna. Za zajtrk sem se nazrla ne najedla pomela. Kar ni ga hotelo zmanjkat. Prav fino te zamoti ker ga lupis in lupis. Mora da je tudi psiholoski trik, ki pripomore da tvoji mozgancki mislijo koliko so pojedli. Za kosilo sem si naredila tortille z rdeco ter rumeno papriko, paradiznikom ter rukolo. Simfonija barv, pa se okusno. Za vecerjo pa sva naredila pizzo. Za testo sva uporabilo moko za naan- indijski kruh in bilo je odlicno. Nena- morje ce imas moznost probaj, ker je super. Pozabila sem pa kaksno tortico ali kaj podobnega kupit, tako da sem se za vecerjo posladkala samo z rebrom cokolade. Naslednjic sem se pa ze odlocila da grem na sladoled- ga ze celo vecnost nisem. Komaj cakam pecena jabolka za kosilo jutri. Razmisljam da bi za vecerjo mogoce tudi pecene banane. Vem da se banane presnavljajo dva krat dlje kot ostalo sadje zato bi bilo mogoce bolje jih zamenjat. Bomo videli. Skoda ker ne gre sladoled zraven. Sedaj moram pa nehat ker sama sebi sline cedim Lahko nocko pa zdrave se zbudite, sarajka
Dobro jutro suhice!!! Lepo pozdravljene vse poznane in tudi nove!!Toliko pišete, da vas ne sledim več!!!Prav je tako!! Marjanca, tebe se pa človek kar razveseli!!Dobrodošla med nami!!Kdor čaka, dočaka!! Jaca, sem s že spraševala kaj je s tabo, ko ni bilo nič glasu!! Lanes in druge, hvala vam za prijetne besede in srčna priporočila!! Punce ob strani vam stojim in mislim na vas!! Posebno, ko tečem!!Danes ste sadne in bom tudi jaz sadna!!Luna12 ti si pa vodna, zate pa močno držim pesti!! Vse, ki ste se odločile za hujšanje, vam povem, da se splača.Samo potrpežljivi in vztrajni morate biti!! Toplo vam priporočam gibanje v naravi. Lepo se imejte ob sadju, sem z vami!!! Lep dan!!! byby helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 06. jan 2006 03:40:17 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 06. jan 2006 04:44:33
Dobro jutro!! Sadje,sadje in sadje. Samo zdravje nas bo. Mene bo verjetno res zeblo v vsakem primeru saj imamo športni dan (v službi). No, ampak ko pridem domov si naredim vročo čežano, pa malo rozin zraven, pa bo. Lep dan vsem skupaj!! Pika
Dobro jutro, rožice moje drage ! Včeraj pa je bila sladka večerja, kaj ????? Sem pospravila ostanke prazničnega peciva, da ne bodo šli v smeti. Kako mi je smešno, ko ponavljam dieto. Pa saj ni nič posebnega, le vrstnega reda dni se držim, pa sladko bom jedla bolj pogosto kot prej. Danes pa vitaminčki. Mi je ravno prav, ker bom spet ves dan od doma. Jezna sem le, ker spet nimam časa za miganje ( razen jutranje telovadbe za mojo bolečo hrbteničko), saj pridem vedno tako pozno domov, mrtvo utrujena in zaspana. Ampak jutri bom spet šla peš po snegu mojih 10 km, pa s palicami. Zadnjič sem prišla totalno preznojena, ker sem gazila cel sneg. Je pa superca. Koliko vas je novih korenjakinj ! Pozdravljene vse in veselo zmanjševanje obsegov bokov, bedrc, zniževanje kilc !!!!! Saj bo, skupaj bomo zmogle, brez skrbi. Zdaj pa na delo, da me ne bodo nagnali ! marjanca45
Punce kaj delate v službi, gremo brž na razprodaje, trgovine so že odprte!!.....ha,ha,ha.... Kako so nekateri blesavi! LP tuna
Uf deklice, toliko ste napisale, da sem se komaj skoz pretolkla. Včeraj sem malo sporemenila jedilnik, bili so res makarončki-svedrćki, ampak ne s paradižnikovo, temveč s polivko iz brstičnega ohrovta, ki sem ga skuhala, popražila na malo masla ogromno česna, dodala ohrovt, muškatni orešček, poper, sol in kislo smetano Nekje sem enkrat prebrala, da to lahko - a je to res? Moram reči, da sta bila oba moja dva zadovoljna s tako hrano, samo ona dva sta si posula gor parmezan. Zvečer pa sem preostanek svedrčkov od kosila pogrela v mikrovalovki, polila z javorjevim sirupom in gor nadrobila rebro jedilne čokolade, ki se je na vročih makarončki raztopila. Je bilo kar dobro za spremembo, pa še makarončki niso romali v nepovrat! Danes pa . Pa eno pest pistacij bom dopoldne sigurno uničila, so mi neznansko dobre. Uživajte v sadju in H2O Dušanka
Jutro pupe! Včerajšnjo večerjo bi jaz brez problema ponovila tudi danes ampak na žalost ne bo nič s tem. Najprej sem planirala naredit šmoren, pa se me je potem tak glavobol lotil, da nisem imela volje spravit se za štedilnik. Pojedla sem še zadnji kos potice in seveda obvezno rebro jedilne čokolade. Kako je to fino, ko si prav prisiljen jesti čokolado. Verovnika, da me ne bo tako zeblo, si bom pripravila toplo kosilo, ne sadno ampak zelenjavno. Imam občutek da me bolj nasiti. Od sadja pa imam na zalogi hruške, banane in mandarine. Upam samo da me ne bo spet zgaga pekla, saj sem po dieti ravno zaradi tega prenehala s sadnimi dnevi. Punce, danes bomo še sanjale sadje. Jaca, pozdravljena nazaj. Pa nič slabe vesti imet, saj smo ga med prazniki vse sračkale. Je bilo preveč skušnjav, kaj češ. Pa Srečno 2006 tudi tebi. Marina 45, dobrodošla med nami. Želim ti uspešno in prijetno hujšanje v naši družbi. Sarajka, bodi srečna da te ne zebe. Jaz sem drugače zelo vroča in se moj ves čas pritožuje da imamo gretje prenizko naštimano. Sedaj pa je vse srečen, ker non-stop dvigujem temperaturo, pa še jamram da me zebe. V stanovanju sem v dolgih rokavih, kar je zame zelo nerazumljivo, saj sem običajno vedno v kratkih. No ja, če bodo šle kile dol, bom tudi to pretrpela. Dušanka, čokolada na makaronih?!?! Verjamem da je bil okus res zanimiv, ne verjamem pa da bi se jaz tega lotila. Je čokolada tooooooliko boljša sama. Sicer pa vsak po svoje in je najboljše. Sem opazila koliko hrane sedaj stran vržem. Prej je pa vse to kar je ostalo romalo v moja usta. Sem bila smetnjak za vse ostanke, saj mi je tako škoda hrano stran metat... Se bom že navadila. Tako, sedaj pa gremo zajtrk zmazat. Lep dan vsem! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 06. jan 2006 07:54:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti