Ločevanje živil 90. dni - 5. del

OJLA. Jaz sem pa na novo in imam namen začeti hujšeti po ločevalni dieti. Ima katera kakšen pameten nasvet za vspodpudo, ker še nimam prave volje? LP. METODA metoda
Riba-ribica, ti kar veselo kolesari in izkoristi suhe dneve. Res ne paše, da bi se lovila še z dežnikom na kolesu. Marjetka cvetka, končnega izdelka pa nisem slikala, ker je že pri originalnem receptu. Pri nas je bilo včeraj malo bolj pozno kosilo in je šla zadeva direkt iz pečice na mizo in krožnike. Saj nismo uspeli vsega takoj pojest, ker so imeli ostali še pečenega piščanca zraven, jaz pa sem se poleg pečene zelenjave najedla še zeljnate solate. Ko sem prišla danes iz službe, sem hotela pogreti ostanek, pa ga ni bilo vredno, ostalo ga je še tri žlice in pa nekaj krompirja (tega sem zavrgla). Mož pa se je dobro najedel za zajtrk in malico obenem. Moram pa povedati, da se okusi fino prepojijo, zadeva je zelo sočna, olja se skoraj ne čuti in dobra je tudi mrzla. Aja, za večerjo sem imela sladoled! Metoda, ti kar začni - čimprej. Za prvi dan se moraš samo odločiti, ali boš jedla meso, jajca ali pa mleko in mlečne izdelke. Nič škroba in ogljikovih hidratov. Pa samo sadje do 12.00 ure in veliko nesladkane tekočine. Itak v tem času najbolj odžeja navadna voda. Pa malo si preberi o pravilih diete: koliko časa mora miniti med posameznimi obroki, za večerjo pol manj od kosila, vsak četrti dan je vitaminski (sadje + zelenjava), itd.. Srečno! jankica
Pozdravljena metoda in dobrodošla med zasvojenci. Jankica ti je v grobem že vse razložila. Za vzpodbudo se ni bati, ker so tu same super punce. Preberi si knjižico 90 dnevna ločevalna dieta in dobila boš vse potrebne informacije. Lahko pa vprašaš tu na forumu in zagotovo boš dobila odgovor. Veliko sreče in uspeha in se še beremo. LP! fakin712
Hojla! Hja,Metoda,če še nimaš prave volje,potem bo pa bolj težko začeti,kajti za takšen podvig moraš pa biti kar zelo prepričana sama vase,kajti potem se ti lahko zgodi,kot mnogim tukaj,ko začno z dieto z velikim pompom,potem pa že po štirinajstih dneh ni ne sluha ne duha o nobeni. Tako je bilo recimo letos januarja,ko je z dieto začelo več kot štirideset žensk,potem pa so jo menda končale samo dve ali tri. Prvi mesec sploh ni problem,kajti takrat gredo kile hitro dol,največji problem nastane drugi mesec,ko se teža ustavi.Takrat se šele izkaže,kdo je pravi karakter,kdo si zares želi shujšati. No,ko pa komu le uspe pregurat tiste tri mesece,ga čaka še večji izziv,obdržati zmanjšano težo. Hja,saj vem da tele moje besede niso ravno vzpodbudne,ampak želim,da si vsaj malo zamisliš kaj te čaka in se resno vprašaš,ali si resnično tako zelo želiš shujšati,da si pripravljena iti skozi vse to? Povem pa ti,da se pa splača,kajti ko ujameš ritem diete je to prav enostavno in ti pride ta način prehranjevanja v kri. Predvsem pa imaš tukaj na forumu toliko podpore,(no,zdajle je mal krize,ko so dopusti),da je hujšanje z 3MD prav luštna zadeva. Torej punca,če si resnično zeliš shujšat,kar pogumno,saj ti bomo stale ob strani. Če te kaj zanima v zvezi z dieto kar vprašaj,ampak voljo boš morala najti pa kar sama. Včasih se najbolje obnese,če enostavno kar začneš,pa ne jutri,ali v ponedeljek,kar danes,pa bo kar bo! Želim ti veliko sreče,kakor koli se boš že odločila. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Punce samo to mi prosim razložite, kako zdržite tisti dan ko je vodni dan. To mene najbolj skrbi. Problem imam pa zato, ker še nikoli v življenju nisem hujšala. Jeseni bo dve leti ko sem drugič rodila in sedaj se mi zdi da bi bil pravi čas da bi imela isto težo kot včasih. Sploh si ne predstavljam dneva brez hrane. KRIIIZA!!!!!! Pošiljam vam sončne žarke. Čaooo. metoda
Ha,punca,jaz nisem nikoli niti pomislila,da bi kdajkoli v življenju zdržala en dan na vodi,da bi bila en dan brez hrane.Dan brez hrane se mi je zdel kot nočna mora. Ko pa sem se odločila za 3MD,je seveda prišel tudi vodni dan.Oj,kako me je skrbelo,kako bo,ampak poskusila sem vseeno in uspelo mi je.Sploh ni bilo tako zelo težko,kajti enostavno odmisliš hrano,ni je,pa pika.Pač počneš kaj drugega. In povem ti,da sem bila potem nagrajena z enkratnim počutjem,zdelo se mi je,da bom kar poletela v nebo,še lepši pa je bil pogled na tehnico. Sicer se sliši neverjetno,ampak vodni dan je postal moj najljubši.Mi večje probleme dela sadni dan,ker sem se sadja enostavno naveličala.Vodni dan je pa super,ker sploh ni treba razmišljati o hrani. Za moje sem tisti dan pripravila kaj na hitrco,da sem se čimanj zadrževala v kuhinji,še boljše je,če že prejšni dan kaj pripraviš. Malce več sem se zadrževala na kulinariki,pa je kar šlo. Hej,Metoda,punca,naj te nikar toliko ne skrbi,jaz pravim,dokler ne poskusiš,ne veš kako je.Zatorej kar brez strahu in nikar ne razmišljaj preveč o hrani,ker to ni najpomembnejša stvar v življenju. Kako že pravijo:"Jej toliko,da boš lahko živel in ne živet zato,da boš lahko jedel!" Torej ne razmišljat kako bo en dan brez hrane,ampak kako bo en dan z vodo?En dan z vodo,lahko tudi z nesladkanim čajem je pa prav super,zatorej pojdi veselo na delo in se nam pridruži v boju z kilogrami! Saj ni tako hudo kot se zdi,samo sam sebi se ne smeš smilit,pa boš videla da bo.Porin zdaj hrano na stranski tir in uživaj življenje,jej pa le toliko,kolikor je potrebno. pa veliko sreče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Glede vodnega dne je pa tako, da sploh ni tako težko kot misliš. Jaz sem se zelo bala vodnega dne, pa mi sploh ni bil velik problem. Zato, le voljo spravi skupaj in veselo na dieto. Pa še nekaj me zanima, koliko pa moraš sploh shujšat? Nekatere hujšajo, pa jim v resnici sploh ni treba. Veliko volje ti želim.
ja moram kar shujšati, ker imam 74kg visoka oz, majhna kakor pravi moj možsem pa 162. Tako da bom morala kar prav stradati. Lahkonoč metoda
Pri tej dieti se sploh ne strada. Nisi čisto nič lačen(vsaj jaz nisem bila, pa moje kolegice tudi ne).Kar korajžno, pa bo šlo. Če te pa karkoli zanima, pa vprašaj. LP! fakin712
Metoda, dobrodošla med nami. Kot ti je povedala že fakin712 se pri tej dieti ne strada. To pravzaprav ni dieta, je način prehranjevanja. Jaz nisem bila nikoli lačna. Februarja sem končala z dieto. Shujšala sem 15 kg, v tem času pa še 5 kg. Še vedno se prehranjujem tako, kot sem se naučila. Začela sem se tudi več gibati. Tako, da kar korajžno naprej. Sigurno ti bo uspelo!!! Vse ti bomo stale ob strani. Lep pozdrav, moki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti