Ojla punce, en lep sončen pozdrav!
Ne, nič se ne hecam, sonček je ravnokar pokukal izza oblakov in spet bomo polni energije, kajne?
Encijan res sem začela z drugim krogom (uspešno do danes), moj računalnik je pa skoraj pregorel, revček, ker cele noči "visim gor". Skoraj vse sem prebrala za nazaj, zdaj se pa oziram naprej - v naslednje tri mesece moje diete. Iz vaših izkušenj sem se naučila, da gredo v drugem krogu kg bolj počasi dol, vendar zagotovo, kajne!? Še vedno zjutraj prehodim mojih 7 km, kar mi zaenkrat ustreza, bom pa verjetno morala začeti tudi s kakšno bolj konkretno vadbo za oblikovanje telesa, da ne bo težav z odvečno kožo...?!! Počutim se odlično, to je pa najbolj pomembno.
Nejas, tudi jaz sem "kofetarica". Nisem še prišla do stopnje, da bi začela uživati ob čaju, še ko imam gripo ali prehlad mi gre zelo težko dol. Kot ti je že Rožica odgovorila je v dieti dovoljena črna kava brez sladkorja in na B dan z mlekom, vendar tudi jaz mislim, da je odločitev stvar posameznika. Vsako jutro spijem instant kavo z mlekom, popoldan pa običajno črn esspresso, zaenkrat gre. Res pa je, da že od nekdaj pijem kavo brez sladkorja, navada. Ravno včeraj sem brala uvod v prvo Rinino knjigo (ob prvem krogu je sploh nisem prebrala, ker sem vse informacije dobila tu, na forumu!), da se seveda lahko odpovemo tudi tistim dovoljenim koščkom kruha in pojemo manj hrane kot je priporočeno v jedilnikih - posledično bo tudi izguba kg večja. Seveda je spet vse odvisno od vsakega posebaj, od splošnega počutja, volje. Še vedno mislim, da je boljše počasno hujšanje, sploh če želimo izgubiti več kg - lep primer je tvoj mož. Čestitke!
Marja, Marjetke cvetke ni, da bi te okregala, te bom pa jaz povabila na skupen tek skozi drugi krog!! Več nas bo, lažje nam bo šlo!
Metoda, se nam pridružiš še ti?
Pa res Marjetka cvetka, kje pa si?
Želim vam lep, nasmejan popoldan,
lp
darkad