Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjana,ti bom napisala na ZS vemves
Encijan, imaš pa res neverjeten spomin, da se spomniš mojih muk, kapo dol...no se pa vidi da si štajerka..haha..veš tudi sama bi se preselila takoj nazaj na štajersko če bi imela to možnost..trenutno je ni. Službo imam tukaj, s sinom živiva pri moji mami v hiši, nje pa tudi ne morem pustiti same, edina možnost je da spoznam kakega fajn štejerca in se poročim haha.. trenutno to slabo kaže.. Uživajte na kavi, drugič pridem tudi jaz,,če bom le lahko.. vemves, ne znam pogleda na zs mi pomagaš!
Pozdravljene! Na žalost me danes ne bo. najrajši pride vmes kaj takrat, ko res ni treba. Se vidimo drugič.Lepo se imejte! Romanad
Čao, Romanad! Pa ja, a zdaj te pa ne bo? A si cel večer zasedena? Ker me znamo kar dolgo čvekat, veš! Če si ob 20-ih recimo že frej, vseeno lahko prideš pogledat, če še čvekamo (nazadnje smo bile med zadnjimi gosti in so nam tudi WC že zaprli, ha ha), sploh če nisi daleč. Sicer pa pač drugič... Upam, da ostale pridete. Lanes, si na zvezi? Smile28, pa Tuna in Marjetka Cvetka tudi pridete, ne, tako me ni treba skrbeti, da bi se zastonj vozila v Celje? Ah, Marjana, saj si ne zapomnim vsega, določene stvari, ljudi, dogodki mi pač ne grejo prav hitro iz glave. In ti si nas takrat precej prestrašila, sploh ker se potem nisi takoj oglasila. Ampak, zdaj se že bolje poznaš in več kaj lahko in kaj ne. V zasebna sporočila pa lahko prideš na več načinov. Ker ti je Vemves poslala sporočilo, greš na portal in že tam v zgornjem delu ekrana vidiš rumeno kuvertico, ki jo samo poklikaš in že si v sporočilih. Sicer pa v ZS prideš čez Beležko. Poskusi, samo malo je treba pobrskati, pa boš vse našla. Encijan
Hvala encijan, veš da sem se spomnila takoj ko sem odposlala sporočilo, smešmo kako naši možgani včasih čudno funkcionirajo. Včasih je treba samo malo potrpet in pobrskat po spominu pa gre. lep dan
Encijan ti kar pridi v Celje, jaz sigurno pridem - če ne bo spet kaj nepričakovanega kot zadnjič. A veste kaj se mi je naredilo pred vašim zadnjim srečanjem, ko sem se odpravljala od doma. Čistila sem si očala in sem si jih zlomila. In ker ne morem voziti brez očal, imam pa samo ene, nisem mogla priti. Peš sem šla do optika in je toliko časa trajalo, da sem bila prepozna, da bi prišla na srečanje. Ja, nikoli ni nič 100%, kajne? Se vidimo, SMILE28
Zdaj se bom pa še jaz malo oglasila, ker vam moram povedat VELIKO novico! Jaz, čista nešportnica, sem si kupila KOLO! Ja prav ste prebrale. Začela se bom gibat! In za vse se lahko zahvalim samo vam. Ko prebiram vaša sporočila in poročanja o tem kako telovadite, kolesarite, tečete... se vedno znova zamislim nad sabo. Jaz pa sedim, se vozim z avtobusom do 10 minut oddaljene službe in podobne neumnosti! No upam, da je zdaj res konec s tem. S kolesom se nisem vozila že od dvanajstega leta! Vemveš, ko se bom malo navadila, te sigurno pokličem, ali pa daj ti mene. Moram priznat, da me je malo še strah. Vse se še trese in ne upam na cesto. Pa upam, da bom tudi ta strah premagala! Tudi jaz bi zelo rada prišla v Celje na klepet, a je predaleč. V mislih pa bom z vami. Lepo se imejte, veliko se smejte in se naklepetajte. Vaša pozitivna energija bo sigurno prišla tudi na ta forum! Lep pozdravček vsem, moki
Na žalost dobim nepričakovan obisk in ne bom mogla od doma. Pa drugič. Kaj hočemo je že tako. Lepo se imejte ! Romanad
KMALU NASVIDENJE SMILE28
Moki, kolo je dober nakup, saj je razgibavanje in še prevoz. Ampak čuvaj se, sploh glede na to, da se nekaj let nisi vozila s kolesom, najprej po kolesarskih stezah, kolikor so na voljo. Raje se nikar ne vozi po cestah, kjer bi morali kolesarji dobiti krila in poleteti zaradi pomanjkanja prostora. Važno je, da ostaneš cela, saj bi morebitno poležavanje zelo škodilo hujšanju. Tako, stara baba bo sedaj nehala nakladati. Ampak sama veš, kako so kolesarji ogroženi. V Mb imam iz Nove vasi naštudirano fajn pot v mesto, skoraj brez prometa, sploh pa težkih tovornjakov, ki te lahko odpihnejo. Bodite pridne, saj veste pri čem! Pozdrav iz vročega Mb! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti