Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica 2 rinina knjiga je na g mailu, tako da potrebujemo samo prvo. LP tuna
Jaz vam lahko pošljem tudi prvo.. Samo res rabim msn... Imam pa obe... Rožica si malo raziskovala na drugem forumu kaj? Pridna... angelina j.
Torej nam pošlji prvo in ne skrbi za prostor. Ga je dovolj!
Rožica vem, da mi ne verjameš vendar ne gre... Verjami mi sem poiskusila že pa ne gre... Vem, da ima gmail veliko ogromnega prostora a pošiljanje 90-dnevne diete in nadaljevanje 90-dnevne diete uspe samo na msn... Če ga imaš mi ga pošlji pa ti bom poslala in potem poiskusi sama poslati na gmail boš videla, da ne gre.. Ne gre na nobeden mail niti email, niti mail386, niti yahoo niti na gmail.. Samo msn sprejme pa še to se včasih pošilja 5 drugič 45 minut odvistno od zasedenosti.. Vsem puncam na mojplanet sem uspela poslati samo na msn nekatere so samo zaradi tega odprle msn.. Lep pozdrav. angelina j.
ne res ne razumem. V kakšni odliki imaš to shranjeno, kakšen dokument in kakšne velikosti? Samo prvi del? Me zanima. Ne razumem zakaj ne bi šlo, če datoteko stisneš in mi pošlješ kot prilogo k sporočilu. No poizkusi vsaj, poizkusiti ni greh, mogoče bo pa tokrat šlo. Kje pa imaš ti odpri poštni naslov? Mogoče tisti strežnik ne omogoča pošiljanje tako velikih datotek? Ker res ne vem v čem bi bila drugače težava, problem? No naredi zip prve knjigice in poizkusi, pa me kontaktiraj na PM da bova vudele kako bo šlo. ... LP.
No sem šla preverit, knjigice še nimamo. Imamo pa vsekakor dovolj prostora, ne verjamem da je knjigica velika več kot 2000MB. Če nisi mogla poslati nikomur, je verjetno res problem v tvojem accountu, ki najverjetneje ne podpira pošiljanja tako velikih datotek. Sicer sploh ne vem kako velika je? Si vedno pošiljala obe knjigici skupaj, kakšna velikost je to? Al si poizkusila vsako posebej?
Rožica negre tudi zip ne pomaga... Res ne sem danes že poiskusila poslati knjigico na gmail... Knjigici pa vedno pošiljam eno po eno... Če jo katera želi naj mi na PM pošlje msn pa ji knjigico pošljem, po želji kasneje msn zbrišem iz stika... Lep pozdrav angelina j.
Dekleta, če želite imam jaz msn pa lahko angelina pošlje meni jz pa potem vam naprej na gmail... Me res zanima kako veliko je to čudo. lp, Marija
Joj sedaj pa res nevem verjetno sem jaz neumna in neznam delati z računalnikom, čeprav sem na njemu 12 ur dnevno minimalno... Pa menda vem kako se dela z njim... O.k meni ne rata poslati na mail, mogoče pa kateri od vas uspe... Torej ena naj mi pošlje msn na pm pa ji pošljem knjigico... Da bo že enkrat mir s tem... Prva knjigica je velika 22,7 MB. Druga pa 19.3 MB.. Torej za gmail dovolj mi pa ne uspe... angelina j.
Ko bo kateri ratalo poslati, se tudi jaz priporočam za obe knjigici! Samo povejte mi katera lahko pošlje, da ji javim svoj e-mail.... Hvala vam že v naprej! Esis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti