Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Angelina nihče ne previ da si neumna tudi nihče ne misli tako. Ti pa verjamem da ne gre, zdaj ko si povedala velikost datotek, kar ne morem verjet da je tako velika pa tako majhna knjižica kot je. V kakšni obliki datoteke pa imete vi to? Mi imamo 2 knjigico velikosti 460 KB, zato ti nisem vrejela. Ne gre poslati pa zato, ker je tudi velikost dadotek, ki jih lahko pošiljaš s pošto določena in kot izgleda imaš ti poštni naslov na takem strežniku, ki ne omogoča pošiljanja tako velikih datotek. Kje pa imaš odprt meil, če lahko vprašam. Sicer ne vem kako je med ponudniki teh storitev, če omogoča kateri od njih pošiljenje večjih datotek, ......., potem bi verjetno bil spet problem v sprejemu..... Kaj pa jaz vem.?! Vsekakor pa nihče ne pravi da si neumna. Le jaz sem taka, da rada vem v čem je vzrok, zato sem ti zastavila vsa ta vprašanja. Oprosti. Drugač pa mejte se, pridne bodite in ne pozabite danes smo sadne. To pravim predvsem zaradi sebe. he, hee, he, hee.......... Ker sem imela včeraj "orng" OH dan . Ti packa ti!!!!!! Zdaj pa bo res treba zares, sva včeraj z mojim debatirala in naredila načrt, za naslednji mesec. Dogovorila sva se da bo hodil z mano zvečer tekat, jaz pa naj bi šla vsako jutro na orbija. danes opravičeno izpostajam na orbiju, ker čvekam po forumu :)))) Saj ne, nimam časa sem mi mudi. Čaoči. Rožica.
Ah je že v redu sam sem bila res malce jezna..Mejle imam tri eden na gmail-u eden na mail386 in eden prek kabelske... Kabelski internet.. Ampak knjigice nobeden ne spusti čez.. Msn pa gre brez problemov včeraj sem eni punci v 15 minutah poslala obe knjigici... Glede teka si pridna bravo.. Jaz nemorem teči poškodba kolena vendar pa veliko hodim.. Lep dan žeilm vsem, čeprav je deževen angelina j.
Kako ste se danes kaj držale? Ste pridno jedle sadje? Nič niste poročale. Samo Rožica malo. Pogrešam vaše pisanje! Oglasite se... Jaz sem cel dan pridno jedla sadje. Zvečer sem poskusila še bananin čips. Malo, pa še malo, pa samo še malo... in že ga ni bilo več. Ne vem kako se bo to poznalo na tehtnici... Zdaj vem, zakaj ne smem kupovati takih poslastic! moki Sporočilo je spremenil(a) moki dne 29. maj 2006 21:40:45
Hojla! Moki,tudi jaz sem bila pridno na sadju,jaz sem samo podlegla arašidom,jih je tudi bilo preveč. Pa za večerjo sem jedla paradižnik. Bananin čips je pa tudi meni dober,ampak je pa sladek,ker dodajo še med. Mejte se lepo,pa ne se mi no tak kislo držat,ker potem vseskozi dežuje. Dajte mal smeha,no! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Moki zakaj pa bananin čips ne poješ za zajtrk? Je boljše kajti med ti je dovoljen je naravni sladkor.. Jaz bananin čips vedno jem za zajtrk in se mi na vagi ne pozna za večerjo pa rajši pojej hruško, banano lahko pa tudi malce solate ali paradižnik ti nebo škodilo... Pa pridno naprej in bravo, za uspešen sadni dan... angelina j.
Marjetka cvetka je napisal/a:
Hojla! Moki,tudi jaz sem bila pridno na sadju,jaz sem samo podlegla arašidom,jih je tudi bilo preveč. Pa za večerjo sem jedla paradižnik. Bananin čips je pa tudi meni dober,ampak je pa sladek,ker dodajo še med. Mejte se lepo,pa ne se mi no tak kislo držat,ker potem vseskozi dežuje. Dajte mal smeha,no! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Cvetka marjetka bananin čips je o.k samo za zajtrk okoli 8 - 9 ure... Arašidi niso o.k... Paradižnik za večerjo pa pametna ideja... In jaz sem vedno nasmejana Pa pridno naprej... angelina j.
Spet pozdravljene. Samo da se javim. Sem kar pridna, vidim, da tudi ve. Do sedaj sem sklestila 4 kg (v 15 dneh). Sem zelo zadovoljna , čeprav sem zgodaj popoldne vedno zelo lačna. ker sem sadja pojedla že preveč, časa za kosilo pa še ni. Pa vseeno, samo da se držim. Upam, da me ne bo minila volja, ker bo vmes dopust (potovanje s kolegi) in en cel kup piknikov. Bom vprašalaza kak nasvet, ko bom tako daleč. Edino do konkretnega vsakodnevnega gibanja (kolesarjenje, tek) mi ni. Še ta klik čakam . tana2
Jaz sem tudi pridno jedla sadje: ind. oreščki za zajtrk, za kosilo grajsko mešanico in solato, večerja paradižnik, paprika in nekaj oliv. Pa na rekreaciji sem bila - odbojka, 1 uro in pol smo igrale kot zmešane sem bila čisto mokra. Danes pa grem službeno malo Koper pogledat. Bodite pridne! Lep dan vam želi tuna
Bananin čips Prvič slišim zanj Sem se šla pa zdajle raziskovalca in ga našla - ti, ti LUMPI. Se vidi, da se zdaj izogibam policam s tako prehrano. Še domačim komaj kdaj privoščim kakšen krompirjev čips. Ravno sinoči me je mož vprašal, če ga imamo kaj doma. Ker ga nisem imela, sem prinesla bobi palčke in mu jih pomagala grickati ob desetih zvečer jankica
Jutro punce! Da se vam spet malo javim, ker očitno smo Primorke kar poniknile. Jaz sem včeraj imela 1. vodni dan in sem ga uspešno prestala. Počutje je bilo pa katastrofalno. Parkrat sem mislila da bom kar skupi padla, tako da sva z malo morale prekiniti popoldansko potepanje. Potem se me je lotil še glavobol in nisem videla ure da pridem do hrane. Ampak vztrajala pa sem kljub težavam samo ob vodi in moram reči da sem danes kar ponosna nase. Imam že kar nekaj vodnih dni za sabo, nikoli pa še nisem bila taka. No, je pa tudi vreme katastrofalno in še dodatno pripomore k slabemu počutju. Danes zjutraj sem komaj s postelje vstala in sem že ob 6-ih zjutraj jedla banano, da pridem malo k sebi. Sedaj sem spila še belo kavo in sem že skoraj dobro. Bom pa danes raje izpustila kolo. Vidim da vas je kar nekaj spet štartalo z dieto. Bravo. Veliko volje in čim manj skušnjav vam želim. Vas moram malo pogosteje brati, da bom sploh na tekočem, saj je kar nekaj novih. Se že kaj dogovarjate za kakšno novo srečanje? Tuna, vidim da boš danes v našem koncu. Pazi da te ne odpihne, kajti pri nas je zunaj n o r o. Dež pada, veter pa vleče kot zmešan, tako da ti dežnik nič ne pomaga, samo zlomi se ti lahko. Pa še strele ves čas šibajo. Ni to zame. :( Meni se jutri izteka dopust in bo treba v četrtek spet začeti delat. Z jagodami smo že zaključili, sedaj so pa češnje aktualne. So bili za viken moji Gorenjci tukaj in smo po cele dneve češnje nabirali, pa se komaj pozna da je kaj pobrano. Teh se pa res ne morem najesti. Kolk jest uživam v tem sezonskem sadju... Sedaj pa šibam še kaj doma naredit, ker danes pride k meni mami, ker ima jutri v Valdoltri kontrolo. In če kaj ne bo narejeno, se bo ona vsega lotila. Poskušajte se imeti lepo v tem ... vremenu. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti