Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DOBRO JUTRO PRIJATELJICE! Prvi dan uspel v celoti, zdaj pa gremo dalje. Danes imamo Š, jaz sem oblekla najbolj tesne kavbojke kar jih imam, da ne bom mogla veliko jesti. Luna B imamo v torek, prav si izračunala. Lep dan vam želi tuna
Dobro jutro! Še ena povratnica.Z dieto sem začela februarja in je nisem izdržala do konca. Začela sem z normalnim načinom prehranjevanja in kilogrami so se začeli vračati. Že nekaj časa si želim nazaj na dieto in to bom storila danes.Začela bom z vodnim dnem(prosim,če mi ena sporoči od kdaj do kdaj je luna). Vsem želim veliko uspeha. tikva
Dobro jutro! Po mojih informacijah je luna 07.26. Ina13
Hojla! Bravo punce,tako se to dela! No vidite,samo ena je morala pričet,pa jih je cel kup potegnila za sabo. Moki,če bova midve zdržale do konca,potem upam,da bodo naju druge posnemale. Grem mal krempit na vrt,to je trenutno moj naj šport. Pa veliko sreče vsem,ki so danes na luni! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 27. maj 2006 09:47:54
Pozdravljene! Bolj ko stopam na vago, bolj sem razočarana. Ja drugi krog je res drugačen kot prvi. Prejšnjič sem po enem tednu shujšala 3 kg, sedaj pa v istem času še nič. Ja, ja, včeraj sem se hvalila, da nisem nikoli lačna. Zgleda, da bom le morala zmanjšat obroke in biti vsaj malo lačna. Vsaj malo truda bom morala tudi jaz vložiti. Mogoče mi tudi gibanje nebi škodovalo. A kaj ko se mi zdi to tako težko! Marjetka cvetka verjamem, da bova zdržali do konca. Saj morava! Nekako sva odgovorni za celo četico, ki se je pridružila! Le bodimo pridne in vztrajne! Se splača! moki
Zdravo,voda trenutno uspeva.Sem si pa danes kupila bež krilo za na poroko in je št.44.Sem ful vesela,kajti lansko leto poleti je bila št.48. luna1
Encijan ne nisem napisala ničesar... Pa naj se predstavim.. Stara sem 34 let mati 2 otrok... S težo nikoli nisem imela problemov do nosečnosti v prvi sem se zredila 15 kilogramov shujšala 10... 5 ostalo... V drugi nosečnosti dobila gor 30 kilogramov nikoli shujšala... Poiskusila sem vse od raznih čajčkov, tablet, krem, začimb, shujševalnih hlač stradanja... Ni mi uspelo oziroma nekaj sem zgubila pa hitro gor dobila... Za 90-dnevno dieto sem izvedela od moje šefice pa sem rekla poiskusi... Teža je bila 87 kg sedaj imam 74 kg... Idealna teža je 63.4 kilogramov... Moj cilj pa je 69 kilogramov... Sem si dala en realen cilj se mi zdi... Z dieto sem končala 14.5. teža je nespremenjena sem na vzdrževanju čeprav jem še vedno po prvi rinini knjižici mi zelo odgovarja ta prehrana... Telovadim ne dosti saj imam poškodovano koleno zaradi teže in teka.. Dosti hodim, kolesarim... Sem sem prišla iz radovednosti pa sem se tudi prijavila drugače pa sem na forumu mojplanet tudi moderator...Tam sem našla dosti prijateljic in prijateljev zelo rada pomagam starim in novim članom... Sem pač dobrovoljček, ki vsakemu rad priskoči na pomoč... upam, da bum tudi tu dobila dobre prijateljice in prijatelje... Poste vaše se mi neda vse prebirati tako, da tu pa tam pogledam kaj ste napisali od mojega zadnjega obiska... Najbolj me zanimajo recepti... Lep pozdrav vsem skupaj angelina angelina j.
ANGELINA jaz sem mal brskala in izvohala....... in bi te prosila, da nam pošlješ rinini knjižici na naš naslov. 3mdforum@gmail.com Kaj ne punce da bi veliko kateri prav prišla. Sicer eno že imamo, vendar ne vem katero, zato bi te prosila, da nam pošlješ kar obe. Prosim.
Vsem en lep pozdrav. Naša družina se še vedno drži na poti 3D. Bliža se nam vodni dan, saj bo kmalu 2 meseca. Z možem sva začela hoditi zvečer na malo daljše sprehode,včasih se nama pridruži kakšen od otrok, obvezno pa je z nama naša mala črna kužika Pika. Delo je tudi na vrtu, tako da se malo bolj gibljemo. Nekje smo spravili povprečno po 9 kg navzdol. Če sem naše fante pripravila da se prehranjujejo na ta način, mislim, da skoraj vsi lahko zdržijo take vrste dieto. Pri vseh prejšnji se nisem držala, ker so bile enolične, kar naprej si moral jesti ali meso, ali samo zelje.... Edino kar sem vesela, da je več sadja, cene pa tudi padajo. Saj bomo , malo volje, včasih si malo privoščiš kakšen "grehec", si tega ne očitaš cel dan in lepo naprej. Danes smo imeli O dan. Naredila sem lazanjo z baziliko... mhmmm, nič je ni ostalo. Pravijo, da je boljša kot mesna. držite se in veselo naprej. vsem lepo nedeljo želim :) mimca
Rinini knjižici lahko pošljem samo na msn sta predolgi in niti gmail ne pomaga... Če mi katera zaupa msn naslov lahko brez problema pošljem obe rinini knjižici... Sori že na www.mojplanet.si forumu drugače nisem mogla pošiljat knjigic kot tako, da so mi posamezniki posredovali svoje msn naslove... Kam mi jih poslati nevem kako pri vas to poteka sem nova pri nas imamo zasebna sporočila tako, da mi pošljejo msn zasebno in potem jim pošljem jaz knjigici... Saj res danes delam od 12 naprej tako da bom doma šele ob 20 uri... Poiljala bom lahko šele od 20 ure naprej... Še enkrat oprosti a drugače ne gre.. Bi rade volje poslala na mejl samo res ne gre.. angelina j.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti