Ločevanje živil 90. dni - 5. del

moki je napisal/a:
Angelina j., malo sem brskala po forumu mojplanet in ugotovila, da imava približno iste mere. In obe sva tako pridni, da vztrajava še naprej. Tana 2, ko bo klik za šport pri tebi, ga pošlji še do mene. Tudi jaz nisem ravno najbolj navdušena nad gibanjem. Iča nisem te razumela prav dobro. Ali si se nam pridružila le pri klepetu, ali res pri dieti? Esis tudi jaz ponavadi nisem zvečer lačna ampak vseeno jem. Tako, da sem se kar navadila. Na juho po kosilu pa se nisem nikoli navadila. Vsem pošiljam nasmejan pozdrav. moki
Ja sem vesela, da sem našla še eno, ki enako razmišlja kot jaz.. Ja škoda je prekiniti z dieto, ki ti zelo odgovarja in ki je vsaj meni spremenila življenje. Počutim se odlično lažja sem za 16 kg nisem več debeluška temveč samo malo bolj polna. Ko se pogledam v ogledalo se vidim sexy. Počutim se sexy. No ja moj cilj je vsaj še 5 kilogramčkov spravit dol zavedam se, da mi ne bo lahko ampak trmasta pa sem. Čeprav sem na vzdrževanju z dieto nisem prekinila, ker se odlično počutim in mi odgovarja ta način prehrane.. Jutri imam sadni dan.. Lep večer vsem skupaj želi angelina j.
Zdravo, punce! Ali ste vse tako zaposlene ali ste v naravi, ker tako lepo sonček sije? Vsaj v Mariboru je tako. Trudim se s 6. dnem 3MD 3. krog in se nekako privajam. Z vztrajnostjo se daleč pride, čeprav po malem. Izgubila sem prva 2 kilograma, sicer samo tista, ki sem ju pridobila v maju. Doma do 19. 6. ne bom pekla več nobenega peciva, raje polnozrnate žemljice, če že moram nekaj. Če pečem pecivo doma, nikoli ne znam ostati samo pri enem kosu. Če ni, pač ni in se tudi preživi. Sem šla pogledat stare seznama o mojem hujšanju in videla, da sem lani maja imela 71 kg, danes jih imam 75,5. Dolgo sem bila pridna, zadnje mesece pa nekako ne, torej je bil skrajni čas za ukrepanje. Če bom poročala o grehih, me kar pošteno skregajte, saj si bom zaslužila. Obljubim pa, da sem bom trudila, da bo tega čim manj. Grem kolesarit, lep pozdrav! riba-ribica
Čestitam Angelina J., dala si mi motivacijo s svojo navdušenostjo. Sploh več ne vem, kdaj sem se jaz počutila seksy:(((. ALi lahko napišeš kolikšna je bila tvoja začetna teža, ko si začela hujšati? In kdaj si začela? Uživaj v svoji seksy podobi, tudi jaz bom (upam, da še letos);)). tana2
Hojla! Sam na brzino se oglasim,ker se mi ne da pisat oz. razmišljat,kaj bi napisala. Danes bom mal grešila,ampak prosim,ne mi zamerit,ker praznujem in si bom čist majčkeno privoščila. Namesto Š večerje bom en sladoled. Saj drgač sem pa pridna in sem sklatla 2,5 kg. Bolj počas,pa bo že! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
tana2 je napisal/a:
Čestitam Angelina J., dala si mi motivacijo s svojo navdušenostjo. Sploh več ne vem, kdaj sem se jaz počutila seksy:(((. ALi lahko napišeš kolikšna je bila tvoja začetna teža, ko si začela hujšati? In kdaj si začela? Uživaj v svoji seksy podobi, tudi jaz bom (upam, da še letos);)). tana2
Hehehe tako sexy pa neizgledam samo proti prejšnji podobi pa se sama sebi zdim sexy... Imela sem 87 kilogramov 71 sanjam o izgubi še 5 kilogramov zdravnica mi je rekla, naj shujšam do 75 kilogramov in da bom dobra glede na to, da imam težke kosti in da sem mati dveh otrok visoka sem 164 kar ni dosti moja idealna teža se vrti 64 kg... Naj ti povem, ko se pogledam sedaj v ogledalo in prej, ko sem imela skoraj 90 kg je vidna ogromna razlika...Ni trebuha, podbradka nisem kot balon...nevem meni je dieta spremenila življenje na bolje in ne mislim se ji odpovedati saj res tudi moj mož je zelo zadovoljen... Predvsem pa jaz to pa je glavno kaj ne? angelina j.
tana2 sem ti pisala zasebno... angelina j.
Angelina j. vidim, da imava še več skupnega. Moja začetna teža je bila 89, željena pa 65. Sedaj jih imam 71. Prav nasmejala sem se, ko si opisovala, da se sama sebi zdiš sexy. Tudi jaz si tako mislim o sebi. Naglas pa tega še nikoli nisem rekla... Marjetka cvetka BRAVO za izgubljene kg. Moji kar stojijo. V tem krogu sem izgubila le 30 dek. Pa kaj, jaz vztrajam naprej. Se bo že premaknilo. Glavno, da se držim pravil. Riba-ribica lepo, da si spet priplavala med nas. Ko sem začela prebirati ta forum, si se veliko oglašala, zato sem te kar pogrešala. moki
moki je napisal/a:
Angelina j. vidim, da imava še več skupnega. Moja začetna teža je bila 89, željena pa 65. Sedaj jih imam 71. Prav nasmejala sem se, ko si opisovala, da se sama sebi zdiš sexy. Tudi jaz si tako mislim o sebi. Naglas pa tega še nikoli nisem rekla... Marjetka cvetka BRAVO za izgubljene kg. Moji kar stojijo. V tem krogu sem izgubila le 30 dek. Pa kaj, jaz vztrajam naprej. Se bo že premaknilo. Glavno, da se držim pravil. Riba-ribica lepo, da si spet priplavala med nas. Ko sem začela prebirati ta forum, si se veliko oglašala, zato sem te kar pogrešala. moki
Ja kaj čem, če pa je res... Veš prej ko sem se pogledala v ogledalo, bi se najraje razjokala... Sedaj ko se pogledam sem sama sebi všeč..In mislim, da je to dobro saj me vzpodbuja za naprej... No ja me pa veseli, da si se nasmejala to je bil moj namen... Uspešno hujšanje vsem želim papa angelina j.
Pozdravček! Hitro naj mi nekdo pove, v kateri dan pašejo (če sploh kam) buče golice - pražene. Zdajle sem se jih lotila, pa sploh ne vem, če lahko ali ne...... Thank"s in lep večer!
Buče so nevtralna zelenjava torej jih lahko ješ vsaki dan povsod... pa dober tek... papapa angelina j.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti