Tuna, jaz si nisem premislila, samo ne štartam danes, mogoče začnem zaporedje B-Š-OH-S v ponedeljek ali torek. Najbolje v torek, da bomo na istih dnevih. Sicer pa sem rekla, da tega ne bom obešala na veliki zvon.

Včeraj mi je lepo uspel sadni

dan, v soboto, na luno oz. mlaj ga bom ponovila, danes pa me doma čaka ogromna skleda domače hrustljave solate, ne vem pa še, kaj bo zraven, v hladilniku imam bučke, morda jih bom pripravila s sirom, da si naredim B dan. Mi malo manjka beljakovin, ali pa bodo bučke le za prilogo k mesu. Rožica, jaz imam po tem načrtovanem mesecu "3md" prav namen premeniti prehrano na tisti tvojo varianto, za kosilo Š, za večerjo pa jogurt ali kefir, tako da veš... Glede na to, kaj vse naju druži, morda tudi ti preveri, kako je s krvno sliko pri tebi, sploh če si tudi ti bolj malo uživala B, meni se zdi, da sem kar naprej jedla le S in OH,

.
Angelina, saj mogoče sem spregledala in si že kje napisala. A si uspela z dieto oz. novim načinom prehranjevanja priti do svoje idelane oz. normalne teže in jo zdaj "čuvaš", ali imaš v načrtu še kakšen krog (teka po Tivolju, haha

)?
Čao, Encijan