Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jaz sem sicer že nehala z dieto sem na vzdrževanju se mi katera v soboto pridruži pri vodnem dnevu... angelina j.
Hojla! Upam punce,da boste danes uspešno začele!Ker sem jaz danes na B,bomo po dnevih skupaj,tako da bo kar superca,kajne. Ja,Moki,midve pa skupaj!Včerajšnji sadni dan uspel u nulo.Res je super,ko je že toliko sadja na izbiro,ja no,sam cene še morjo mal past. Mejte se lepo punce!Danes sije sonček,hura! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Dobro jutro, evo dan D. Kg na tehtnici mi kažejo 67,7 kg...jaoo,jaooooo...groza....Danes šibam z B dnevom....Encijan, Rožica, Riba-ribica smo skupaj...ali ste si premislile...? Lep dan vam želi tuna
Dober dan! Tudi jaz sem danes na B in bom tudi jaz lahko skupaj z vami nadaljevala. Kar pogumno, poletje se bliža in vse bomo potem izgledale naravnost fantastično, kajne? Angelina jaz sem ravno imela vodni dan, zato ga v soboto ne bom ponavljala, mogoče pa drugič. Lep dan in veliko sončka vam želim! naja1
JUTRO! Zaenkrat sem še zraven. Pojedla se jabolko. Za kosilo bodo ribe in solata. Moji kilogrami danes zjutraj 68,9. Tako!!! Zdaj pa gre zares!!! Pri nas doma ravno pakirajo za na morje in to mi je še dodatna motivacija, čeprav bolj malo razmišljam o dopustu, ker imam vrh glave dela. lep dan! Rožica.
Tuna, jaz si nisem premislila, samo ne štartam danes, mogoče začnem zaporedje B-Š-OH-S v ponedeljek ali torek. Najbolje v torek, da bomo na istih dnevih. Sicer pa sem rekla, da tega ne bom obešala na veliki zvon. Včeraj mi je lepo uspel sadni dan, v soboto, na luno oz. mlaj ga bom ponovila, danes pa me doma čaka ogromna skleda domače hrustljave solate, ne vem pa še, kaj bo zraven, v hladilniku imam bučke, morda jih bom pripravila s sirom, da si naredim B dan. Mi malo manjka beljakovin, ali pa bodo bučke le za prilogo k mesu. Rožica, jaz imam po tem načrtovanem mesecu "3md" prav namen premeniti prehrano na tisti tvojo varianto, za kosilo Š, za večerjo pa jogurt ali kefir, tako da veš... Glede na to, kaj vse naju druži, morda tudi ti preveri, kako je s krvno sliko pri tebi, sploh če si tudi ti bolj malo uživala B, meni se zdi, da sem kar naprej jedla le S in OH, . Angelina, saj mogoče sem spregledala in si že kje napisala. A si uspela z dieto oz. novim načinom prehranjevanja priti do svoje idelane oz. normalne teže in jo zdaj "čuvaš", ali imaš v načrtu še kakšen krog (teka po Tivolju, haha )? Čao, Encijan
Encijan meni B pri ušesih ven gledajo, sem 1 teden eksperimentirala z bel. dieto in jih je bilo preveč, trenutno sem na minimum spustila sadje in zelenjavo. To je potrebno popravit. Me pa zelo zanima kako bo moj telešček reagiral na ponovno dieto, ker sem opazila da kar pridno skladišči hrano za morebitno novo stradanje. Upam da bom uspela prilesti na 60 kg. Potrudila se bom. LP tuna
Pozdravljene, drage prijateljice! Seznam z dnevi že urejam na mizi v kuhinji, saj je natančna evidenca zelo važna. Tako sem imela obakrat in mi je bilo zelo všeč. Jedla bom kar enako kot včeraj, ribe, zraven pa čimveč zelenjave. Moram priznati, da je moja teža narasla v višave, čeprav nikakor nisem izničila prejšnjega truda. Pri velikosti 162 cm tehtam 76,7 kg, moj cilj pa je priti pod 70 kg. Na idealno težo ne mislim, saj živim že preko pol stoletja, suhica pa tudi nisem bila nikoli. Kako pa si ti visoka, Tuna? Saj kilogramov po moje nimaš veliko, drugo pa je, kakšne so tvoje želje in cilji, saj vsak zase najbolje ve in se tako tudi odloča. Grem malo ven, da naberem nekaj bezga in nabavim zelenjavo. Lp iz Mb riba-ribica
Encijan že storjeno! Ravno danes zjutraj sem bila v laboratoriju, naredili mi bodo vse preizkave. LP.
Tako se govori, drage moje. Danes je dan D. Srečno! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti