Riba ribica, hahahaaaaaaaaaaaaaahaaaaa,... Samo vaja :))))))))..............
Ti si pa dobra. Si me kar potolažila in sem tudi sama sklenila, da sem imela od velike noči sem vsak ponedeljek samo vaje za dan D.

Sem vzela v roke meter se zmerila vse zabeležila,................., kar zdaj zvečer, mora biti nekaj drugače kot vedno,

mogoče bo tokrat uspelo.
Je pa zanimivo kaj sem odkrila. Pravzaprav sem se šla zmeriti predvsem zato, da bi sma sebe šokirala z dobljenimi rezultati. In seveda sem se!!!! Nepričakovano sem pozitivno presenečena.
Sem nekje na enakem mestu kot pred veliko nočjo, še 0,7 kg manj imam in tu pa tam kakšen cm manjši obseg. SUUUUUPPPPPPPPPER!
Čeprav po drugi strani pa nisem zadovoljna, predvsem zato ker razmišljam o času, ki ga nisem izkoristiila in vem, da bi z pravilno prehrano zdaj že dosegla svoj cilj, tako pa mi kopalke še niso prav. na srečo imam še vsaj mesec dni časa do tistega "D" dopusta Med drugim pa tudi zato, ker moje počutje še zdaleč ni tako super, počutim se napihnjeno in še vedno imam 5 kg več kot lansko leto.
Po tiho mislim, da se vam bom tudi jaz zares pridružila, ne upam si preveč razglašati, čeprav vem da je najbolje, ker mi to da neko motivacijo, da vstrajam.
Obljubim pa, da bom tokrat jaz začela vajo z petkom, torej skupaj z vama.
Mogoče je bolje, da je Petek dan za začetek!!!!!!!!! Če mi "vaja " uspe, bom ta petek tudi jaz razglasila za dan "D".

Danes sem bila škrobna. Za koslio sem jedla čudovito krem juhico s krompirjem.... za večerjo pa sem si privoščila jogurt ... Toliko o mojih pogledih na škrob. :)))))))))
Res bom mogla vzet v roke tisto našo biblijo in si še enkrat osvežit vsa pravila diete...
Ker že res pre dolgo prakticiram to ločevanje kot način prehranjevanja in nekako preveč "obogateno" pripravljam obroke. Kisla smetana je postala kar zvesta spremljevalka pri pripravi obrokov.
Kje je zdaj tista Rožica, ki bi opozarjala, da se maščob želimo znebiti in da jih naj zato čim manj vnašamo. :) Bom morala pobrskati po svojih možgančkih, kam se je skrila......
Na nov začetek!!!!
Nočko!