Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LP Zdaj nas je pa že res veliko.Lepo,več glav več ve...dobrodošle. Danes mi zmankuje časa zato bom kratka,imam sadni dan in sem slabe volje,ker še kar kašljam.Kristalka nisem še skuhala tisti čaj,bom zvečer ko pridem domov. čao belle darja-
Pozdrav vsem, Darja, kar pij čaj po Kristalkinem nasvetu in jaz sem ga že pred leti probala in deluje. Vsem novim pa želim uspešno hujšanje , sedaj pa grem nazaj delat lp s.marinka4
Dober dan tudi z moje strani! Pozdravljene vse, ki se nam pridružujete. Tudi jaz imam bolj malo časa za pisat, ampak za branje pa si vzamem čas. Skupaj nam bo uspelo - z malo nihanja razpoloženja in kg, ampak je pa luštno. Nasmejte se, sonček je zunaj, pa še PETEK!! FRČA
Lep pozdravček še od mene ,sem na hitrco mal sem pokukala,pa vidm da nas že kar nekaj je ... Res je , skupaj nam bo uspelo. Dans mam za kosilo zelje(((še dobr , da ga mam rada))),pol pa moram mal otroke ven pelat,da se mal znorjo,,----še dobr , da sem na porodniški , pa mam čas , se mi vsaj v službo ne mudi Kako ste pa kaj ve: sissyp ,naja74.....in vse ostale seveda? Lep sončen pozdravček lucky
BOK. No po dolgem času se zopet oglašam. Z eno besedo povedano ni in ni časa.Ja preberem že samo pišem ne. Lep pozdrav vsem novi članicam Naji Lucky day in Varji .Zdej nas je pa res že veliko a ne. Naj pove da sem tudi jaz velika 1.61 in sem imela 71 kg, sedaj sem pa dala dol 10 in se kar dooooooooooooooooooooobro pozna. Najbolj je luštno ko te šlaufki oz. veliki šlaufi ne ovirajo več ko si moraš zavezat čevlje pa še če se prej fino naješ potem dihaš kot da greš na Triglav ne pa da si zavezuješ čevlje. Zato punce kar v roke se vzamte se splača. Jaz imam danes sadni dan in nisem nič lačna oz. sploh ne čutim več nobene lakote samo včasih te premamijo očke kajne in nato sledi tisto prenažiranje za katerega ti je drug dan tako žal da bi najraje samega sebe ,,,požru,,,. Grem se malo razgibat na vtr in se javim kasneje če bo čas ali pa jutri. lp yoy in še enkrat dobrodošle ,,tanove,, yoy
Danes sm na vodi. V sluzbo sm si prnesla kozarec 0,3 deci in sm spila ze 3 do zdej. Aha, ocitno spijem vsako uro po enga :) Za enkrat mi nc ne manjka in upam, da bo tud tako ostalo. Lep dan vsem!
tajka je napisal/a:
dober večer vsem... malo pokukam in preberem vaše vtise, razmišljanja... mi pa veliko časa vzamejo moji otroci, služba, pa skrb za gospodinjstvo, zato mi kakšna stran tudi uide. kristalka, verjetno si ti minus 28 cm naredila v enem letu... ali se motim??? lahko noč, pa pridno ločujte. jaz že tajka
Takole je Tajka - teh 28 cm sem izgubila ob 20. urah vodene telovadbe. Trenerka izmeri obseg pod prsmi, pasu, trebuha, bokov, in nadlakti. V krogih ločevalne pred tem (90 dni ločevanja, 90 dni vzdrževanja in še en krog ločevanja) sem na istih mestih izgubila skupaj 48 cm - vse skupaj v dobrem letu torej 76 cm. Iz teh podatkov je razvidno, da je še kako pomembno ob hujšanju tudi telovaditi. Rezultati še kako prav pridejo za motivacijo takrat, ko se teža ustavi, cm pa kljub temu gredo stran. Kristalka
Ups, pozabila sem prav lepo pozdraviti vse nove - novinke/povratnice - zelo lepa druščina smo že, a ne? Glede na to, da smo nekaj že razmišljale, da se mogoče kdaj srečamo, naj, katera želi, pripiše od kje je: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Kristalka
sissyp-Šentjernej sissyp
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti