Ločevanje živil 90. dni - 5. del

živjo punce, na zadnjo temo bi še jaz neki dodala in sicer nikoli nisem bila za diete, ki se zgledujejo po točno določeni knjigi in me sploh ni zanimala nobena taka knjiga, ki ima recepte. Tudi jaz imam priročnik - posebno izdajo RINE in moram priznati, da so me recepti očarali, ker so resnično enostavni. Res da je danes šele moj 3. dan - OH, vendar se mi zdijo res preprosti. Tako da jaz se lepo držim knjige, mal sem bila v nabavi za en teden naprej, za dlje se pa ne obremenjujem. Korak za korakom, dan za dnem. In mi je prav všeč. Pa še razmišljati mi ni treba nič, kaj bo jutr za kosilo. Edino za ostale družinske člane še kaj dodam zraven ali malo spremenim tisto, kar je na tisti dan. Izjemoma če mi kej ne bo pasal, bom pa ponovila od npr. prejšnjega tedna ali pa vzela kakšen recept od prihodnjih dni......... skratka, jaz grem zaenkrat striktno po knjigi in mi je zelo všeč. Danes sem za kosilo naredila pizzo iz 25 dkg moke in to je bilo za cel ta mali pleh, sem kar mal pogledala če bom jaz vse to sploh lahko pojedla................. in kaj se je zgodilo......vse sem počasi zmazala in nisem bila sita ..... no sem pa malo prej večerjala in sicer en krof, dva malo večja piškota, en čokoladni mandelj in rebro čokolade. Počutim se zelo v redu, spila sem 3 l vode. Zvečer sem se šla vagat in mi kaže 2 kg manj. Kar ne morem verjet............... Jutr bo pa sadni dan, upam da ne bo preveč krize. Mi lahko katera pove kaj pijete pri kosilu ali po kosilu. Ker jaz zaenkrat pijem samo vodo, nisem še nič drugega. Verjetno kakšen sok med kosilom ne bi bil o.k. Ve katera kje se da ta priročnik od RINE kupiti, ker jaz ga imam iz knjižnice. pa lepo se imejte in gremo dalje.............................. sissyp
sissyp je napisal/a:
Ve katera kje se da ta priročnik od RINE kupiti, ker jaz ga imam iz knjižnice.
V DZS-jevih knjigarnah sem ga videla. Lahko pa ga naročiš tudi tule: http://www.rina.si/joomla/index.php?option=com_c Nena
hvala nena. sissyp
sissyp je napisal/a:
hvala nena. sissyp
Na temle linku imaš knjige raznih diet - tudi ločevalno http://www.box.net/shared/qac972g7sr Kristalka
valery2 je napisal/a:

Pozdravljene.

Danes prestala prvi dan(B).Zjutraj pospravljala,po kosilu šla v naravo .Sedaj pa računalnik in televizija.Čim dlje od kuhinje.

Danes pojedla : 2jabolki[jabolko]

zelenjavne ribe

pečeno svinjino, solato in juho

košček sira 3×3×1cm

sadni jogurt

popila malo manj kot 2 l vode[voda]

Prosim, da me opozorite o napakah pri hrani.

Hvala

LP

valery2
Zelo pester jedilnik ampak mimo načel ločevalne - ne mešaj živil iz skupine med sabo - jedla si 2-3 vrste beljakovin Kristalka
Sissyp kakršnikoli sokovi odpadejo, med jedjo in takoj po jedi pa sploh ni priporočljivo piti, ker se razredčijo prebavni sokovi in se presnova upočasni. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 24. feb 2008 16:12:06
Lep pozdrav vsem! Komaj utegnem napisat kaj sem......otroci, gospodinjstvo in moj jutrišnji dan, ko začnem hujšat. Sissy no prvič sem tolk kg - 20 izgubila kar po prvem porodu (to je pred 9 leti).Šlo mi je kot po maslu....ampak ti povem, da drugič gre težje z veliko več truda... Jaz sem se odločila da jutri začnem in bom vztrajala zato ker mi ni nič več prav, pa še 1. junija je en dogodek in do takrat ....joj želim si sicer shujšat 20 kg, ampak če bo sam 10 bom srečna... Vam jutri javim, kako je ptekal moj prvi dan Držim za vse pesti, da nam resnično uspeeeeeeeeeee dijo NAJA74
Naja uspešen začetek ti želim. Verjamem, da je ponovni začetek težak, zato jaz tudi vztrajam na vzdrževanju. Menim, da za ponoven začetek več ne bi zbralja volje in moči. Kristalka
LP Sam da se vam javim...Danes je bil za nas zelo deloven dan in lepo sončno.Pošteno sem se nadelala in spotila,pa tudi pošteno najedla stvari ki jih ne bi smela.To ni podobno meni...ampak jutri je nov dan. Saj vem da sem smotana ampak res smo cel dan delali potem pa je prišlo še nekaj ljudi...in tu en košček pa tam en košček,pa je to to. Kar bodite pridne ne grešit,ker ti je čez pet minut žal.. Jutri pa zjutraj služba,se oglasim popoldan..... čao belle darja-
pozdravljene, tud jaz se javljam, hvala vsem za odgovore. Moram povedat, da je danes moj 4. dan- vitaminski in sem se ga mal bala ampak je minil in to uspešno. Edino kar me zanima mnenje o sledečem: za kosilo sem v pečico dala za 8 minut 1 jabolko,pest odtajanih jagod iz skrinje, 2 suhi slivi,2 suhi marelici, malo rozin, par oreškov in orehov, pa pol žličke meda. Zanima me, ali je mogoče napaka, da sem zraven mešala oreške in orehe pa da sem dala malo medu gor. Ker danes se počutim zelo polno, ne glede na majhno količino hrane. Mogoče sem se najedla vonja, ker za ostale člane sem kuhala polno nedeljsko kosilo. In to brez želje da bi kaj pojedla, no mogoče bi regrat, ampak saj ga bom jutri...... Za malico še 2 suhi slivi in marelici, za večerjo pa banano posipano z orehi, pa pol žličke meda. Kako pa kaj ve kombinirate na sadni dan ? Kolikšno količino? lp, sissy sissyp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti