Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene vse, vidim, da imamo podporo kar dobrih poznavalk te diete. To je lepo in dobrodošlo. Ne vem katera je že enkrat napisala, da ko bo najbolj lačna bo sedal za računalnik, in prav tole zdaj delam jaz. Danes je 2. dan- in sem enako kot ti LUCKY DAY nardila zelje s krompirjem. Do malo prej ni bilo sploh lakote, popila sem cca 3 l vode, ampak po večerji mi pa tako kruli po želodcu, kot da danes nisem še nič jedla. Pa kot da to ne bi bilo dovolj, sem danes dobila obiske,.......pa čokolade in sladkarije....sej sem jih pospravla, ampak marmeladne štručke so pa že cel dan na miz in cel dan jih že gledam..... in mi je uspelo, nisem se jih dotaknila,....in vesela sem ker sem vztrajala. čeprav dvomim da bom taka kot je tista na 815 strani, ker pol me mož tud pogledal več ne bo....hec. Ma pač rajši za kej prjet. Sicer pa kot sem že napisala vidite, da je zaloge dost..... že danes po drugem dnevu pa sem sama sebi tako lahka................kot bi imela 5 kg manj. kje je NAJA74? zanima me odgovor na tisto vprašanje od zadnjič..... NO PA LEPO VZTRAJAJTE. Se še kej oglasim in takrat vedite, da sem laaaačnaaa. Sissy sissyp
lucky day--ne morte verjet-ŠENTJERNEJ LUCKY DAY
POZDRAVČEK ja, sissyp tud pr men do prejle ni blo krize(((sm šla mal ven na sprehod, pa sem še tist kar sm pojela skurila))) in ,ko pridem v kuhno, hajd po zelju,ja če ni druzga (no ne da ni,ampak,če se ne sme).Pa moj aparat je glih kruh spekel,si predstavljate,kakšen vonj se širi po stanovanju????HUUUDOOO!!!!!!!!!!!!! drugač sm pa zdele kar O.K.,se moram še izmislit kaj bom jutr si skuhala. A ma mogoče kakšna, kako pametno idejo na vrsti mam OH dan L.P. Pa kej finga skuhajte L u C k Y d A y
Js nism nč kuhala, dons mam vodo in do zdej zloooo pridna. Voda čisti. Komaj čakam, da jutri stopim na tehtnico. Upam, da bo pokazala kaj manj.

Pozdrav vsem.

Tudi jaz sem se odločila ,da se pridružim. Imam  10kg preveč in jutri začnem.Upam, da mi bo uspelo.

Se beremo jutri.

valery2
Pozdravljena tudi valery2, dobra volja se širi.... super... lucky day jaz bom jutr delala tako kot v knjigi piše pico, gor bom dala pa paradižnik, ki ga imam v skrinji na kose narezanega pa mal ol. olja, sam to ne vem al zraven lahko tud solato.. ....... povejte mi o teh juhah, tiste, ki imate že izkušnje, so nujne ? Sej te res nekako zapolnijo, ampak samo tiste mesne, vsaj mene. SY kako je na vodni dan, je kriza. Je to prvi 29. dan? se že kaj pozna na vagi? No pa že hitimo veselo jutr naproti. Pa uspešno. sissy sissyp
Pozdravljene, še ena "nova" se oglaša. Danes je moj 49. dan in sem praktično že na ciljni teži (začela sem z dobrih 71 kg, zdaj jih imam 63,5 kg). In zdaj imam problem: kaj narediti, če dosežeš ciljno težo pred 90. dnem in ne želiš več hujšat ? Nadaljevati 90-dnevno? Preiti na "naslednjih 90 dni"? Imate kaj izkušenj? Sissyp, jaz sem juho pila samo na proteinski dan, torej mesno. Za sabo imam 1 vodni dan in ta je minil čisto brez problemov (sem bila precej zaposlena), le naslednji dan zjutraj sem bila precej izčrpana (tudi vidno ) Nena
Dobro jutro Pozdravljene Nena in Valeri. Vsak dan nas je več .HURA..... Naj ti povem Sissyp da jaz nikoli ne pijem juhe in imam že drugi krog te ločevalne /prvi pred 2-mi leti /in da ni nič narobe če je ne piješ.Tudi kosa jedilne čokolade nikoli ne pojem. Se mi zdi da to ni ravno idealno čeprav je dobro za prebavo kot pravijo ampak moja je ok zato čokolado spustim. Kar se pa zelenjave tiče na OH dan pa ni nič narobe če poješ malo solate.V knjigi piše da ne vendar so recepti v katerih je paradižnik pa čebula,/ res sicer termično obdelana/ ampak jaz imam raje surovo in si ta dan privoščim kako solato zraven makaronov ali pa kako rdečo peso. Veš Nena tudi jaz sem začela z 71 kg in je danes moj 37 dan diete in jih imam 61.Rada bi še vsaj 5 kg. saj pri moji višini 161 bi bilo še kar dobro jih nekaj dat dol. Če pa bi rada prenehala pa nadaljuj z naslednih 90 dni in tako boš to težo obdržala. Jaz sem po prvi dieti normalno jedla nazaj in se seveda tudi /NORMALNO/ zredila vse nazaj,tako da bom ko z dieto končam jedla vse ločeno drugače pa ne bo nič bolje kot prvič.Se preveč trudim da bi potem v enem mesecu pridobila kg nazaj. No pa dovolj nakladam sedaj grem malo kurit kalorije/sesanje brisanje praha............../ in se kasneje kaj oglasim. Kje pa ste ostale.Še ajčkate a ne. No pa saj je sobota fraj vikend . lp yoy yoy
Pozdravljene! Sem zelo stara članica tu gor, vendar bo že kar dolgo, kar se se nazadnje javila. Javljam pa se zato, ker imam eno veliko težavo. Od 3.1. imam ponovno ločevalno dieto. Od ponedeljka dalje (bil je beljakovinski dan), pa me je začel boleti želodec in bolečine so grozne. Bila sem tudi na ultra zvoku trebuha, ugotovili so, da žolčnih kamnov ni, da pa gre verjetno za akutni gastritis. Ali ima katera od vas kakšne izkušnje s tem, posebno med dieto. Nekaj podobnega se je namreč zgodilo tudi mojemu sinu pred približno 2 leti, ko je tudi imel ločevalno dieto. Vesela bom vsakega odgovora in seveda nasveta za oblažitev bolečin. Se beremo! Veronika
Zdravo Veronika Ne vem ti svetovat če je to posledica ločevalne ampak jaz se po tej dieti zelo fino počutim.Naj ti povem da sem jaz imela take težave pred dieto in da so sedaj izginile. Veš mene je vsako popoldne napenjalo in imela sem neznosne bolečine v trebuhu.Sem se morala čisto naravnost uležat na posteljo vsaj za 20 minut da me je minilo trebuh pa mi je napihnilo kot kakšni nosečnici in ko sem začela z dieto me je po 14 -ih dneh minilo in imam še sedaj mir. Upam da se neponovi. yoy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti