Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Js bi pa morala danes imet vodo, pa bom prestavila za 4 dni, tako da bo v petek. Ne da se mi še s tem ukvarjat, ker se ne počutim dobr. Nism dobr spala in trebuh me boli in vse skup. ¨! Bah!
Sej bo boljše. Ob 1h grem domov na kosilo.
Zjutraj sem šla s prijateljico na bazen. Potem pa še na razvajanje v savno. Joj, mi je prav pasalo, saj že nekaj časa nisem toliko plavala.
Pa čaj sva si kar tam skuhali in ga čisto počasi pili ter prav po babje čvekali
Še vedno čakam "ta rdečo teto", a sem po prelepem vikendu kot prerojena
blažkaa| Sy je napisal/a: |
| Js bi pa morala danes imet vodo, pa bom prestavila za 4 dni, tako da bo v petek. Ne da se mi še s tem ukvarjat, ker se ne počutim dobr. Nism dobr spala in trebuh me boli in vse skup. ¨! Bah! Sej bo boljše. Ob 1h grem domov na kosilo. |
lp
Nič kaj niste zgovorne,a bo sprememba vremena?Tudi jaz sem danes nekam sitna,pa najbolje da grem kmalu spat,ker sem seveda lačna kaj pa drugega.
V lekarni sem si kupila sinecod tablete,ker sem ponoči od 2 dalje samo kašljala,bom vidla kako bo danes.
Lep večer se oglasim zjutraj ko bom sama..
darja-
Pozdravljene!
Danes je bil prvi dan zelo vredu. Sem zadovoljna.
Hlače pa so mi še vedno fajn tesne, ampak hvala bogu sem dobila še ene in sem si naročila večje.
ČE KG SPLOH NOČEJO IT DOL. To ni fer. Razjokala bi se najraje. Tak sem žalostna. Zdaj pa grem v posteljo, ker treba zjutraj vstat ob 5, pa nisem navajena več tak hitro vstajat.
papa
tocka
Ma js se pa ze od petka gresim..kr neki..17 dni sem bla pridna, potem pa v petek povabljena ven na vecerjo pa vincek pa vse sorte dobrote..cez vikend skos nekaj..ampak sej se nisem nazrla..sam recimo sem kasno malenkost pojedla, ko jo ne bi smela..danes sem pa najvec pojedla..jutri se pa drzim..tiste 4 dni bom pa tok vec se drzala...kaj pa ve v tem primeru naredite? je mela katera ze tako izkusnjo kot sem jo mela jaz 4 dni zdaj?
Do zdaj sem samo 2 kile dol dala v 17 dneh..koliko ste jih pa ve kilogramov izgubile v tem času?
Visage
visage če prej tehtaš veliko recimo okrog 100 kg boš sigurno dala v enem mesecu dol veliko kg tud 10 lahko,seveda pa če hočeš shujšat iz manjše številke ne bo šlo tako hitro....najprej se mora telo navadit spremembo prehranjevanja.
kuharca37
Ojla,
Vsem po dolgem času lep pozdrav. Spet sem se bolj resno začela držat diete, sam vaga na fitnesu me je čist zj...... in mi zbila vso moralo.Vsakič mi je drugač kazala, ko sem prišla mi je kazala 1 kg več, kot pa potem ko sem šla domov. Zdaj se sploh ne bom več vagala.
Potegnila pa bom tam do maja in upam, da bom pol tak karakter kot Kristalka, ki res dober zgleda.
Točka, veliko sreče na delovnem mestu ti želim, vsem ostalim pa lep dan
s.marinka4
Dobro jutro
Je že kar dan in nisem spala.Sem že naredila kosilo,oprala stroj perila,posesala pobrisala po stanovanju...zdaj pa imam še malo časa.
Visage jaz sem prvi mesec dala dol 9 kg potem pa je prišlo novo leto in sem vse zaj...zato januarja nisem shujšala skoraj nič,zdaj pa se je začelo premikat.Hvala bogu .Vse skupaj je zdaj
15.5kg in sem zadovoljna.Ampak trije meseci so že mimo in bom kar nadaljevala,dokler imam še voljo.
Moram še napisat,kaj bom danes jedla:-"pohane"piščančje zrezke
-solata
-črn kruh.....
Ja saj vem da se ocvrto naj ne bi jedlo ampak to mi je nagrada,pa še dol bom postrgala drobtince ha,ha,ha...
Meso se mi kar nekam upira sploh ker ga moram v službi jest hladnega,pa sem zdaj že nekaj časa jedla sir ali feto...pa naj bo danes tako.
darja-
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Hummus namaz