Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro To je pa bolj slabo jutro,saj sem spala samo ene tri ure ostale pa sem kašljala ko nora, pa sem pojedla že celo škatlo tablet. Tudi mož zraven mene ne more spat...pa še danes grem prej v službo tako da je dan popoln. Kuham že makarone za kosilo pa mal solate in to je to . Imejte se skrajno lepo darja-
ja danes je bla za spanje verjetn luna kriva.... sissyp
Js sm pa kr vredu spala in bi še, če bi lahko. Zdej morm po nekaj v trgovino, potem pa kar v službo. Danes je sadje, tako da bom s sabo vzela 2 jabolki in vrečko lumpi sliv. Lep dan želim
Darja me veseli, če ti bo kaj prav prišlo. Drugače pa tvoj kašelj - meni bolj pomaga sirup Sinecod kot pa tablete. Pomaga tudi, če si skuhaš čaj iz lovorjevih listov. V liter vode daj enih 15 listov, vre naj toliko časa, da se polovica vode povre, dodaj žličko medu in sok pol limone - je zelo učinkovito, res pa je, da najbolj pomaga na samem začetku, preden se kašelj popolnima razvije. Ja Blažkaa, kaj te je pa prijelo, da si bila tako lakotna - no ja, saj včasih si pa tudi moramo dati duška, pa če najdemo vzrok ali ne - si pa na miganju nekaj pokurila, a ne? Tudi jaz sem slabo spala, baje da je bil lunin mrk nato še mlaj - vse skupaj pa da daje negativno energijo, zato bo/je današnji dan bolj čuden. Kristalka
Pozdravček vsem! Že dolgo sem članica tega foruma...vendar dolgooo me ni bilo tukaj Če po pravici poznam forum berem, vendar ne pišem...sedaj sem se znova odločila hujšati in vem, da mi boste pomagale, tako kot ste mi prvič. Pripravljam se namreč na ponedeljek da začnem in to resno Že zdaj se odvajam starih slabih navad...mojih obilnih večerij.....in vsega dobrega.Torej začnem fiksno sem se odločila 24.02.2008! Moram shujšat cca 20 kg in prvič mi je to tudi uspelo...No, da vam še povem moje podatke: stara 34 let, višina 170 cm in 84 kg Nič več oblačil normalnih ne dobim nase zato sem zelo jezna in ne počutim se dobro....Upam, da mi boste stali ob strani, jaz pa vam bom pridno poročala svoje spremembe...dijo vsem NAJA74
Punce Zdravo SY če se ne motim sva midve bili na tej dijeti že leta 2004, pa me zanima če ti gre enako dol kot takrat. Branka BRANKA
zdravo dekleta.Kako bomo vse lepe,tud jaz sem se namreč odločila za 90- ld.Sem pred 3 tedni poskusla, pa sem se pregrešila ampak zdaj mam pa dost, moram spet začet,ne morem več tko naprej,upam da je tud pr men naredil tisti "KLIK" v glavi . Ja dans 1. dan .........in upam da bom uspešno prilezla do tistih 90. Pri enih uspešno , pri drugih spet ne???.... ja č, bom poskusla, bom najboljš vidla kakšen bo učinek. Lepo se imejte LUCKY DAY
dober večer vsem... malo pokukam in preberem vaše vtise, razmišljanja... mi pa veliko časa vzamejo moji otroci, služba, pa skrb za gospodinjstvo, zato mi kakšna stran tudi uide. kristalka, verjetno si ti minus 28 cm naredila v enem letu... ali se motim??? lahko noč, pa pridno ločujte. jaz že tajka
pozdravljeni začetnici NAJA74 in LUCKY DAY. Smo že tri, kajti jaz sem tudi danes začela- zares. Že en teden sem se pripravljala, naredila plan in prvi dan je uspel. NAJA74 si prvič shujšala za 20 kg v 90- ih dneh? noro. Na kolk si pa pršla. Ker tud jaz sem čist ena ista veš, višina 170, pa 84,5 kg. Resda sem 4 mesece po porodu, ampak nič ni tako, kot je bilo, ker prej sem imela tam 73-75 kg. Pa še to je blo preveč. Pa vsakodnevna telovadba po stopnicah gor in dol nič ne nuca, pa sesanje vsak drug dan, pa kuhanje, pranje...itd, saj veste kaj mislim......... a je še katera po carskem rezu? Kako telovadite, ker jaz se še ne upam preveč? LUCKY DAY sporoč kako ti gre, kakšen maš cilj. Pa velik sreče in vztrajnosti ti želim. sissy. sissyp
Se pridružujem zgornjim trem še jaz. Ravno tako povratnica. Moj cilj je -10 kg. Kajti imam kar nekaj garderobe, ki mi postaja vse bolj tesna. Pa pomlad prihaja mene pa je sama rit in šlaufki. Začetna teža torej 74 kg pri višini 162. Moj cilj mislim, da je realen samo pridna še moram bit. Začnem danes. Se mi pa zdi, da bo veliko težje kot prvič. Pozdravčki. varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti