Pekarica, tudi moja najljubša jed so njoki. Med dieto jih nisem jedla. Imela pa sem jih za nagrado ob zaključku hujšanja. Takoj, ko so minili trije meseci sem se nagradila z veliko porcijo njokov z gorgonzolo! Mmmm, kako je bilo dobro!
Rada bi vsem novim povedala še tole. Ko se enkrat odločiš za hujšanje, ni nič narobe, čeprav so fešte in prazniki. Ti dobro veš, kaj lahko ješ tisti dan in si nekaj od tistega pač izbereš. Mislite, da ne gre? Gre, gre, je preizkušeno na lastni koži. Za novo leto sem imela sadni dan in izpeljala sem ga brez problemov, čeprav je bila miza bogato obložena. Pa še vse sem sama znosila nanjo.
Še vedno se prehranjujem po načelu ločevanja, ker se počutim ODLIČNO. Postala sem tudi precej bolj komunikativna in samozavestna. Celo gibanje mi je postalo všeč. Za vse to je KRIVA ločevalna dieta.
Med dieto nisem skoraj nikoli grešila. Tudi sedaj grešim redko. Kadar grešim, grešim zavestno in se ne obtožujem.
Vsem želim veliko uspeha pri izgubljanju kilogramov!!! In še to: vse je v glavi! Ko urediš v glavi, je vse tako enostavno!
Lep pozdravček!
moki

Lazanja v slow cookerju