član od 20041569 sporočil
Ha,punca,jaz nisem nikoli niti pomislila,da bi kdajkoli v življenju zdržala en dan na vodi,da bi bila en dan brez hrane.Dan brez hrane se mi je zdel kot nočna mora.
Ko pa sem se odločila za 3MD,je seveda prišel tudi vodni dan.Oj,kako me je skrbelo,kako bo,ampak poskusila sem vseeno in uspelo mi je.Sploh ni bilo tako zelo težko,kajti enostavno odmisliš hrano,ni je,pa pika.Pač počneš kaj drugega.
In povem ti,da sem bila potem nagrajena z enkratnim počutjem,zdelo se mi je,da bom kar poletela v nebo,še lepši pa je bil pogled na tehnico.
Sicer se sliši neverjetno,ampak vodni dan je postal moj najljubši.Mi večje probleme dela sadni dan,ker sem se sadja enostavno naveličala.Vodni dan je pa super,ker sploh ni treba razmišljati o hrani.
Za moje sem tisti dan pripravila kaj na hitrco,da sem se čimanj zadrževala v kuhinji,še boljše je,če že prejšni dan kaj pripraviš.
Malce več sem se zadrževala na kulinariki,pa je kar šlo.
Hej,Metoda,punca,naj te nikar toliko ne skrbi,jaz pravim,dokler ne poskusiš,ne veš kako je.Zatorej kar brez strahu in nikar ne razmišljaj preveč o hrani,ker to ni najpomembnejša stvar v življenju.
Kako že pravijo:"Jej toliko,da boš lahko živel in ne živet zato,da boš lahko jedel!"
Torej ne razmišljat kako bo en dan brez hrane,ampak kako bo en dan z vodo?En dan z vodo,lahko tudi z nesladkanim čajem je pa prav super,zatorej pojdi veselo na delo in se nam pridruži v boju z kilogrami!
Saj ni tako hudo kot se zdi,samo sam sebi se ne smeš smilit,pa boš videla da bo.Porin zdaj hrano na stranski tir in uživaj življenje,jej pa le toliko,kolikor je potrebno.
pa veliko sreče!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!