ojla
Res pohvalno in kar tako naprej.Tudi sama sem pred leti hujšala po tej dieti in se mi je par kilogramov povrnilo,zdej pa kar ne najdem motivacije,da bi ponovno začela.
Povej mi ali veliko telovadiš in se strikno držiš diete brez grehov.
-pikaojla
Res pohvalno in kar tako naprej.Tudi sama sem pred leti hujšala po tej dieti in se mi je par kilogramov povrnilo,zdej pa kar ne najdem motivacije,da bi ponovno začela.
Povej mi ali veliko telovadiš in se strikno držiš diete brez grehov.
-pikaEdini "greh " je da se nisem odrekla kavi ,vsak dan popijem po eno kavo z malo mleka in malo sladkorja.
Telovadim ko imam časa drugače veliko delam tudi gradbena dela(doma urejamo ene sobe in je veliko tega kar lahko sama naredim ) tako da telovadbe imam praktično vsak dan.
Motivacija moja je da, je že skrajni čas da nekaj naredim zase .
Zdej sem se že toliko navadila da sploh nimam več želje za jesti kaj druzga kar ne spada v ločevalno -verjetno mi rezultati ki so res vidni pri tem pomagajo.
LP
golubićIn še eden vodni dan je mimo .
71,6kg
pas-78
boki 102![]()
![]()
stegna 104
zdej bom že poiskala v knjižnici drugo knjigo ločevalne dijete -naslednjih 90 dni.
golubićIn spet jaz![]()
trenutno 70,9kg
pas 76cm
boki 96cm
stegna 102cm
![]()
LP
Bravo, Golubić! ![]()
pirnica
pirnica hvala
Približujem se koncu dijete trenutno imam
68,5kg
pas 77cm
boki 98cm
stegna 100cm
Ta dijeta mi je pomagala in dokazala da lahko naredim kar koli kar res hočem .![]()
![]()
![]()
golubić
Golubić ODLIČNO bravo. kapo dol. Si mi dala motivacio in štartam jutri z dieto. Enkrat sem v 21 dneh izgubila 7 kg, ampak sem bila skoraj 10 let mlajša. Zdaj pri 35 ih bo šlo težje ampak vem, da bo šlo. In štartam jutri. Poročam po dnevih.
Samo eno mi ni jasno, za zajtr eno vrsto sadja ali lahko mešam? Npr smotihe?
LP
Golubić ODLIČNO bravo. kapo dol. Si mi dala motivacio in štartam jutri z dieto. Enkrat sem v 21 dneh izgubila 7 kg, ampak sem bila skoraj 10 let mlajša. Zdaj pri 35 ih bo šlo težje ampak vem, da bo šlo. In štartam jutri. Poročam po dnevih.
Samo eno mi ni jasno, za zajtr eno vrsto sadja ali lahko mešam? Npr smotihe?
LP
sandrad hvala .jutri bo zadnji vodni dan in konec dijete,odlično se počutim in bom nadaljevala kot piše v knjigi
Nasednjih 90 dni ,jaz sem za zajtrk jedla samo eno vrsto sadja eno banano .2 jabolke,2 hruške če sem jedla kaj manjšega -jagode sem jih pojedla cca
eno kavno skodelico.
Sej bo šlo jaz imam 45 let pa so mi rezultati dali voljo za naprej.
LP
golubićVčeraj je bil moj zadnji dan dijete začela sem z
83kg in imela cilj 10 kg
zdaj imam 68 kg -15 kg manj
pas 90 cm zdaj 77 cm -13cm
boki 111cm zdaj 98 cm -13cm
stegna 115 cm zdaj 100 cm -15cm
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Tortelini z bučkami in slanino