Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Darchy, pa zato smo tu, da si pomagamo................. marjanca45
Eno vprašanje imam: kaj s kapučinom? Pijem ga namreč vsako jutro, je del mojega prebujanja. Naredim si Jacobsovega in poleg vode dodam še malček mleka... Mmmmmmmm, kako mi paše! Kaj to moram zdaj čisto črtati?? In še eno vprašanje: kaj narediti, ko prime tista huda lakota, po planu pa sploh ni čas za hrano? Meni se včasih zgodi, da sem čisto slabotna, kar megli se mi pred očmi in takrat se res težko nazaj držim. To se mije dogajalo že prej, ko sem jedla vse po vrsti, pa sem recimo bila pol dneva brez hrane. Kako to rešiti, te krize, ko telo odpoveduje? Pa še glede slik me muči, jaz bi tako rada poslala sliko, samo ne vem ne kam ne kako. Če sem dobro razumela stare poste, imate skupni album... Kaj je še kaj prostora za mojo sliko? andrinaa
andrinaa, poglej v beležko, kjer te čaka geslo Darchy
Me vseli da sem lahko koristna in sem z svojo prisotnostjo tudi kaj dobraga prispevala. Encijan a si Ti iz Logatca??
Nova na 3-MD. papilon papilon Sporočilo je spremenil(a) papilon dne 13. jun 2005 13:44:25
Ne, ne, nisem iz Logatca, iz Slovenskih Konjic sem, poglej na tole stran: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3800 kjer lahko vidiš, kdo smo in od kod. Morda je še kaka novejša tabelca, jaz sem si to stran pač zapomnila. Vipercat bi vedela, pa ne vem, kje se skriva, najbrž je zaposlena z novo službo? Marjanca45, hvala za ideje, bom sprobala vse po vrsti... Za Skalo pa velja, ti par dni prej sporočim, potem pa še pozvonim. Čao, Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 14. jun 2005 08:40:51
Encijan, oposti če sem te zamenjala..vam pa da sva se že pogovarajli.. lp
Ni panike, Marjana! Držim pesti za tale tvoj novi krog! Zdaj pa šibam domov... Lep preostanek dneva, drage moje!
Lep dan vsem in dobrodošle vse nove! Kdo je že rekel, da so ponedeljki smotani. Saj so. Danes je edina sreča, da je tako hitro minil zaradi obilice dela, tako da sem šele zdaj uspela prebrati kaj je novega. Moje kile kar stojijo. Pa se mi sploh ne zdi čudno, ker je zadnji teden v prehrani milo rečeno čuden. Najprej službena pot, potem pa konec tedna nepričakovan izlet v MB na tekmovanje Red bulla. Je bila katera tam? Meni je bilo super. Se moram zdaj v roke vzet, dokler sem doma. Tako sem navajena na sadje dopoldan, da mi manjka, če ga ne pojem. Danes bo pa velika skleda solate in rižota z zelenjavo. Čauči! Gobica
Vsem, ki ste mi poslale sporočila v beležko, sem poslala gesla, zdaj pa pridno lepite slikce, da se vidimo! Tudi jaz sem bila na RedBull Flugtagu v MB, folka je bilo več kot na lentfestu, imela sem se super, sam sonce me je ful v bučo nabliskalo... Ampak, eni so bili pa izvirni! Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti