ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Lep pozdravček vsem. Evo še ena sotrpinka: danes je moj 6. dan. 3D, seveda. Rada bi izgubila čim čim več, saj sem tukaj med težkokategorkami: 162cm in sem začela z 87,5 kg. GROZA!!! Sicer bi me naj opravičevalo dejstvo, da imam zraven sebe 4 mes sončeka, ampak... me ne. No ja, rada bi prišla vsaj pod 70 - upam, da mi bo uspelo. Julija se namreč poročim, pa bi rada zgledala vsaj kolko-tolko v obleki... Sem pa opazila, da ste vse takooooo dobre volje in se tako podpirate, da sem se vam enostavno mogla pridružit. Aja, pa do sedaj sem šla dol 2 kg. Upam, da bo šlo s takim tempom naprej... petrusha
Petrusha, ti si pa ena od tistih, ki se mi pa vseeno smilijo! Ampak nekaj pa tudi drži - če dojiš in se ukvarjaš z mulčkom, je tvoj dan tako naporen, da bo tudi dieta močno "prijela". A si se posvetovala z zdravnikom o njej? Pri mladih mamicah se ni igrat s temi stvarmi. Resnično upam, da ti bo uspelo izgubiti veliko kilogramov - pa ne samo zaradi poroke, predvsem zaradi zdravja! Lisa
Žal več ne dojim!!! Mleka nimam več od takrat, ko sem se nehala prenažirat: po porodu sem imela 81 kg, pol pa samo gor! Ko sem pol stopla na vago, me je skoraj kap. Pa sem nehala jest sladko pa kruh, pa učit sem se začela za izpite, pa mleka več ni bilo. Zato sem se zdaj odločla za dieto. Ko se pogledam v ogledalo, mi je slabo, pa križ me boli pa kolena pa kaj jaz vem kaj še vse... Pa bo že. Upam, da bom v tem krogu prišla do 70, potem pa še 1x jeseni... Bo že. Pa lep pozdravček vsem sotrpinkam, jaz sem zdaj komaj pri zajtrku (jabolko), je danes moj mali naporen... zobki pa to. petrusha
Pozdravljena Petrusha! Želim ti veliko sreče in malo kilogramov. Velilki sva enako, samo da sem jaz že precej shujšala. Tudi ti boš kar hitro, saj imaš "v kaj" shujšati. Težje je tistim, ki želijo samo nekaj kilogramov spraviti dol. Mi težkokategorniki tukaj dosegamo opaznejše uspehe. Sploh pa, naj vsak shujša, kolikor želi, samo ne toliko da konča v bolnici zaradi anoreksije. riba-ribica
Petrusha, le pogumno! Tud jaz sem imela enkrat par let nazaj toliko kg kot si jih imela pred par dnevi in to pri enakih cm (ha, a ustanovimo še klub 162 in delamo konkurenco 165-kam?), samo takrat jaz še nisem slišala za 3MD in sem se s kg mučila kar tako na pamet in je pri meni trajalo kar lep čas, da sem prišla do 72 in potem do 56, kjer sem zdaj. Je pač nekaj časa trajalo, da sem odkrila ločevanje in sadne dopoldneve, potem pa je stvar stekla in potreben je bil seveda tudi tisti KLIK v glavi. Se namreč dobro spomnim, da sem o ločevanju B in OH in o hujšanju na ta način slišala že na eni večerji dolgo preden sem sploh dosegla svoj maksimum, lahko rečem da 10 let nazaj. Ampak kliknilo mi pa takrat na žalost še ni! V glavnem, uspešno hujšanje, pa ne obupat, če se vmes malo ustavi... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 22. mar 2005 13:00:15
Pozdravljene! Dobrodošla med nami Petrusha,želim ti veliko izgubljenih kilogramov in zraven še veliko energije za malega nadobudneža.Z dobro voljo ti bo uspelo.Tudi sama imam podobno zgodbo kot Encijan.Pred "mnogo ,mnogo"leti sem pri isti višini sama imela 86kg in kot pravi Encijan takrat ni bilo ne duha ne sluha o tej dieti, niti Montignacacovi ,vse so bile na osnovi hipokalorij.Sama nisem uporabljala nobene take pač pa na svoji koži preizkušala kaj mi odgovarja in kaj ne in tako počasi prišla na 58kg.Težo z +2-2 kg tudi uspešno obdržala,prejšnje leto pa sem se ponovno močno "popravila" prava groza .Sedaj pa sem tu z vami in uživam ob vsakem izgubljenem dekagramu.Tako, Petrusha veš da z nami ti bo uspelo . Javljam se v klub 162 cm. Tudi sama intenzivno prebiram Montignaca in njegov pristop mi je zelo domač,mogoče pride v poštev po 3MD. lep dan vsem maza
A je tukaj sploh kakšna velika ženska? A imam sploh kakšno kolegico s svojimi 173, ali ste vse same majčkene? Lisa
O, hvala vsem za lepe želje...Tudi jaz sem že shujšala, ampak sem prej imela max 75 kg, ponavadi pa 60. Pa se pri 60 tudi najboljše počutim. Pa bo že, se tolažim. Upam samo, da bodo moji spomladanski sprehodi kaj pripomogli k izgubljanju... Pa vsem en sončen pozdrav iz štajerske petrusha
lisa, pa ne tolk ojštro. kako bi bla vesela če bi imela 10 cm več... pa ko bi vseh teh 10 billo v nigah..a obstaja še kaka taka kura ;) a jaz lahk se včalnim k 162? najbrž je tisti en cm več že ušel z ukrivljeno hrbtenico, tako da ... 1x sem rekla da smo pač klub palčkov. a že mate kaj regrata??? tabina
Lisa, jaz jih merim 175! Nisi sama Barbolinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti