ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy, na "ta drugem forumu" poglej pod zasebna sporočila. Aknirad-bombica
Smrketa, nimam se navade zafrkavat z ljudmi, le povem tako kot mislim.Ne vem od kod ti ta ideja! Tale forum je pač forum shujševalcev 3MD in mi to delamo, ker imamo uspeh. Nobeden (upam, da me ne bo sedaj kdo prijel za besedo), diete ni "držal" brez težav in z lahkoto. Če samo pogledaš stare datume foruma, boš lahko prebrala kakšne težave je kdo imel. Sama sem bila pred začetkom prepričana, da je brez zajtrka (lonček bele kave, polnozrnata žemlja, skuta, sir.....) nemogoče zdržati. Pa gre....še vedno ne brez obžalovanja, priznam. Pa še marsikaj je bilo - velika žurka za Abrahama na sadni dan, slavnostna večerja na Š dan, nujna pot na vodni dan, pa Valentin, pa Pust.... Shujševalnih diet je na stotine, nobene potrebe se ni držat ravno te. A katerekoli se človek drži, vedno je zadaj odrekanje nečemu. Če pustiš vse kot je, vse ostane kot je - žal je tako. O rezultatih pa se tudi da razbrati iz starih javljanj - tudi -30 so vmes, mislim pa, da glavnina doseže med -10 in -18kg. Tisti, ki imajo malo večji višek, očitno tudi dosežejo večji rezultat. Sara, kako si? Ti gre? Si našla rešitev zase, kaj uspeha? Lisa
Jaz imam danes vodni dan, sam zdaj je ura 18 in mi je začelo bit tako slabo, mi hodi prav na bruhanje a bruhat nimam kaj, kaj se je že kateri to pripetilo taka slabost.?? bambola
Ja, Bambola, se zgodi. Poskusi počasi popiti kaj toplega - recimo sadni čaj, če imaš, daj notri malo ingverja. V skrajnem slučaju pa malo sladkaj. mislim, da bo hitro bolje! Lisa
Kaj pa vem jaz bi najraje mal zelenjave pojedla mal dušenih bučk, se mi zdi da bom zdaj zdaj bruhala, se opravičujem temu izbruhu sam že slina mi hodi gor iz želodca bambola
Bambola, dneva je že skoraj konec, daj zdrži - jutri boš ponosna nase! Ne sedaj zaradi enih blesavih bučk "pokleknit"! Lisa
Zdravo. Pozdravljene nove. Dobrodošle med nami in kar pogumno, čeprav ste že kar pošteno seznanjene z dieto. Bambola, samo sladkorja neeee! Popij raje kakšno vitaminsko tableto (brez dodanega sladkorja!) ali pa si v čaj dodaj malo limone. Ne nas razočarat, vsi verjamemo v tebe!!!! Morda ti pa gre na bruhanje, ker si preveč popila. Privošči si en dolg, vroč tuš. Naredi nekaj zase (pilingi....). Drž" se!!! Vse tiste, ki imate težave z vrtoglavico dopodan, glavoboli...v glavnem s slabim počutjem dopoldan, poglejte v svojih zapiskih (če jih imate), kaj ste na tisti dan pojedle za zajtrk. Pa hitro v knjižnico in si sposodite Montignacovo knjigo (ja se vidi, da sem trenutno čisto "v knjigi" in da se pripravljam, da začnem hujšati po njegovem principu) ima zelo zanimive teorije oz. dokaze. Smrketa, to je pa potem čudno, da si lačna. Tudi tukaj je testenin 120 gsuhih) s tem da je priloga oz zelenjave neomejena. Po takšni porciji pa res ne bi smela biti lačna, še posebej, ker ješ enako količino že sedaj. Morda je pa res to "problem", da preveč razmišljaš o tem, da si na dieti in da tega in tega ne smeš in se smiliš sama sebi (vsi smo imeli na začetku takšne probleme). Če si bila navajena obilnega in kaloričnega zajtrka si sedaj prehen jo mahneš v planine privošči namesto jabolk kakšno suho sadje, ker ti da več energije. Pa še to, po jabolkih sem bila tudi jaz velikokrat prehitro lačna, tako da poskusi s kakšnim drugim sadjem (ananas, kivi). u, sedaj sem se pa razpisala, ne bit hude name. Lp, maychi Sporočilo je spremenil(a) maychi dne 21. mar 2005 18:48:34
Maychi! Poznaš knjigo Dieta South Beach od dr. Arthura Agatsona? Tudi ta temelji na GI, podobno kot Montignac. Mene knjiga navdušuje, tako že sedaj pri tej dieti pogosto upoštevam GI.Verjamem, da mi to precej pomaga. Prav imaš, ko si napisala "samo sladkorja ne". To je strup za hujšanje, vse drugo je bolje pojesti. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 21. mar 2005 19:04:54
Riba-ribica, sicer še nisem prebrala cele knjige, ampak že sama pri sebi opažam, da razmišljam drugače. Sicer ne vem ali je to dobro ali ne-upam da ne bom postala obsedena s tem. Ampak veliko raje vidim (vsaj pri sebi, če že pri drugih ne), da sem na "zdravi dieti" kot pa da delam nekaj "slabega" za svoje telo in da stradam. Boljše, da zdravo in obilno jem, pa tudi če kile ne gredo dol in samo stojijo na določeni teži, kot pa da ne jem nič, učinek je pa isti, ali še huje, povečuje se maščoba v telesu. V bližnji prihodnosti grem v knjižnico, da si sposodim to knjigo, ki jo omenjaš. Montija sem si pa kar kupila, ga je bilo lažje dobiti, pa še vedno lahko pogledam v mnjigo, če me kaj zanima. Lp, maychi
Ojla punce ! Pa to ni res! Samo par dni me ni bilo na forumu pa ste se razpisale, da kar ni res. Ker nimam časa prebrati vse za nazaj bi vas rada vprašala, če je že katera dobila tisto drugo knjižico od Rine. Se mi zdi, da je minilo že kar nekaj časa odkar sem plačala položnico pa nič od knjige. Drugače pa tudi jaz pričnem drugi krog 29.03. tako da smo sedaj že tri. Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti