Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

JamieO, točno tako, vse sem jedla, mešala vse kombinacije in evo kilogrami so prišli nazaj! Mislim, da je že 2 leti od tega, kar sem izgubila kilograme s to dieto oz. načinom prehranjevanja. Ko sem končala z dieto, nisem upoštevala, da še 1 mesec ješ zjutraj sadje. Imam pa tudi tako službo, da prvič jem komaj ob 4 popoldan! Nimamo nobenega časa za malico, samo delo, delo, delo... Tak da bom mogla si s seboj prinašati nekaj za pod zob, ker drugače ne bom mogla shujšati. Vsem toplo priporočam, da bo končanih 90-ih dnevih jedo te kombinacije, pa ne v istem zaporedju, samo da še kr naprej ločujejo hrano. JamieO, hvala ti za prisrčno vzpodbudo in upam oz. VEM, da mi bo še 1-krat uspelo doseči zastavljeni cilj! Barbolinka
Barbolinka seveda ti bo uspelo. Tudi jaz sem že 8 let nazaj shujšala 20 kilc, malo manj, pa mam danes po 8 letih isto kilažo. Predvsem pa je potrebno migati!!!!!!!!!!!To meni manjka, zato moram začeti Barbolinka kar pogumno pa bo, te podpiram in vsakič ko bu hudo, kar piši :) Lars
Lars kako pa je bilo s kombinacijo hrane? Se se držala? lp malamisha
Pozdravljene! Rožica lepo, da si se zopet oglasila-sem te že kar pošteno pogrešala. Kako kaj vodni dan, jaz sem se odločila, da se bom držala. Do sedaj mi še kar gre, še nisem imela nobenega napada lakote, čeprav je še do večera zelooooo daleč-me ja kar malo strah. Upam pa da bo šlo. Sreča je samo to, da je malo boljši dan kot včeraj, lahko grem vsaj malo ven, da pozabim na lakoto, da ne bom cel dan preživela v hiši in pred TV-jem ter razmišljala, koko sem lačna. Pa sej bo šlo... Punce vztrajajte! Lp, maychi
Hej malamisha, mislim, da nisem napisala, da nisem hujšala po tej dieti, sem hujšala prav pri enem zdravniku Pirnatu. V bistvu sem se držala kar lepo, sem nenehnop nihala to je res. Čim sem pa začela delati v pisarni, ko nisem bila več študentka, sem pa kar začela dobivat kilice :(. Če delaš v pisarni moraš migati, pa magari vsak dan hoditi na sprehode, da telo miga. Tako, da zdaj je pa treba tisto, kar sem pridobila v zadnjih dveh letih dol vzet :) Lars
JamieO Hvala za odgovor. Sm res med bolj sladkosnedimi bitji, zato mi je pri tej dieti všeč, ker si lahko tudi to privoščiš. Ponavadi sem doberšen del dneva v službi, ampak se bom že mal potrudila. Za dopoldne mislim, da ne bi smel biti kakšen prevelik problem sadje. Bolj problem bodo kosila, ker vem, da pri domači mizi ne bom dobila kašne podpore za hujšanje, sredi popoldneva si je pa tud mal problem glih zase kaj kuhat. Pa še, če se sedaj odločim za dieto, je velika možnost, da se kaj pregrešim, saj bodo vmes prazniki. Mogoče bi pa mogla začet z dieto po praznikih. Veliko podporo dajem vsem, ki ste se odločili izgubiti kilograme. Upam, da bo tudi meni uspelo enkrat za vselej. Strupek
Ojla punce! Danes je moj 36.dan in do sedaj sem shujšala 6 kg. Sem kar zadovoljna, mislim, da sem zdaj že kakšen teden v mirovanju, saj mi nič ne gre dol. Vendar se ne sekiram. Danes je moj OH dan in prišel je ravno na moj rojstni dan. Tako, da si bom danes zvečer privoščila košček torte in kakšen kozarec dobrega vinčka, da proslavim mojo 26-letnico ( marja, kmal bo 30, ha ha)! Lep pozdrav vsem novim in tudi tistim tastarim. Pridni bodte!
Slončica, vse najboljše, pa lepo praznuj!!! LP, Stanka
SLONČICA VSE NAJBOLJŠE!!! Na zdravi in izpij ga, Kozarček ali pa dva, In praznuj veselo, Kar se le da! Lp, Rožica. p.s. Pa ne več strašit s tisto drugo cifro, se že tako resno sliši. :) Jaz imam raje zaokroževanje navzdol, kot pri matematiki. :)) Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Pozdrav dekleta, Vse najboljše slončica in naj bo praznovanje sladko! Mhm, me je kar malo sram priznati, vendar sem v soboto grešila. Na programu je bil sadni dan, vendar sem se pridružila družinskemu slavju in si privoščila. Sicer sem sklenila, da se tokrat ne bom sekirala, pa mi ni čisto uspelo. Včeraj sem imela tako sadni dan in cel dan so bile skušnjave hude!!! Ko sem kuhala kosilo, sem skoraj v piskre padla, čeprav sem namerno kuhala stvari, ki jih ne maram preveč. V usta sem dala slivo in sesala peško kot dojenček dudo in razmišljala o tem kako je koleraba zanič, puranovi zrezki pa tako ali tako preveč suhi, da bi bili vredni še ene pregrehe. Popoldne sem pojedla malico (2 jabolki), čeprav ponavadi ne malicam, ampak kriza je bila res huda. Za večerjo sem si tudi privoščila jabolka. No, danes sem vesela, da sem včeraj zdržala, ker se predobro poznam in če bi grešila še včeraj, bi šel ves dosedanji trud po zlu. Danes je bil B dan - moj najljubši. Pojedla sem puranov zrezek in dušeno zelenjavo in še eno porcijo za večerjo. Potem pa sem šla plavat in v savno in zdaj se počutim odlično. Jutri bo za kosilo in večerjo jota in vsa vesela vam lahko povem, da imam spet močno voljo. Saj jo bom tudi rabila, ker je v petek moj prvi vodni dan. Nekaj bi vprašala, čeprav je v Rinini knjižici čisto jasno napisano: na vodni dan samo vodo. A je katera od vas popila kakšno črno kavo ali morda čaj? Vesela sem, da smo v hujšanju skupaj in vam želim čim več močne volje in minus kil Lahko noč Marina5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti